Bütün iller Toplandık,Toplandık....

ohh ya sonunda değişik illerdende arkadaşlar gelmeye başladı gamyoncuiremsu
bende sadece 2-3 il toplanıyoruz diyodum :oklava:

sen yenisin galiba a.s.
böyle deyincede şu reklam aklıma geldi, ne reklamıydı o yaa, bi bisküviydi ama hangisiydi yaf CADIARZU anaaaaa aklıma takıldı işte :uhm:

evet yeni sayılırım aslına bakarsanız bir ay kadar falan oldum ama bişey anlayamadım burdan yazıyorum kimse cvp vermiyo onun için fazla kalmıyorum insan cvp alamayıncada bi acayip oluyor üzülüyor :((

evet yeni sayılırım aslına bakarsanız bir ay kadar falan oldum ama bişey anlayamadım burdan yazıyorum kimse cvp vermiyo onun için fazla kalmıyorum insan cvp alamayıncada bi acayip oluyor üzülüyor :((

işte sana cevap canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn aslında bende pek randımanlı giremıyorum ama yınede bişeyler yapmaya çalışıyorum işte...............nasılsın ...........:emir_bebek:

sevvalcik hoşgeldin canım
eficik evet mersindenim canım bende buraya gelin geldim :roflol:
aslında üniversite için geldimde, gelmişken buranın gelini olim bari dedim :roflol:

sevvalcik hoşgeldin canım
eficik evet mersindenim canım bende buraya gelin geldim :roflol:
aslında üniversite için geldimde, gelmişken buranın gelini olim bari dedim :roflol:

ay iyi ettin şekerim bendemersinde dura dura dedımkı artık başka yere gelin gideyim bekarlığım nasıl olsa mersinde geçti ..............ama biraz fazla abartmışım galiba taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa amasyaya gidiverdimmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Back
X