:1shok::1shok:ben çok üzüldüm ya..tüh..başka bi yere girersin inşallah.... tazminatını alabilcenmi..CADIARZU
üzülme ablam ben alıştım artık...hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1shok::1shok:ben çok üzüldüm ya..tüh..başka bi yere girersin inşallah.... tazminatını alabilcenmi..CADIARZU
günaydın hatunlar...nasılsınız bakalım.hava çok sıcak ya.kızlar 15 gün sonra artık gündüzleride rahat rahat kk ya gelecem.iş yerim kapanıyo..mafoldumben
ama üzülmüyom hayırlısı neyse benim için o olur insallah..sizleri seviyommm .kib canlarra.s.a.s.a.s.
selamlar canımm iyi akşamlarrrropuyorumnanaktanselamlar iyi pazarlar olmadığım günleri okudum neler kaynatmışsınız neler
evet bacım benim.artist gibiyim demisırnaşık şey
iyi aksamlar bacularimmmmmopuyorumnanaktan
eminecim nasilsin canim benim
üzüldüm denefcim olsun sen üzme canini herseyin hayirlisi rabbim yardimcin olsun baska bir is bulursun en yakin zamanda insallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
denefim emekliliğine çokmu var dinlen biraz
üzülmüyom bacım ..zaten evimin borcuda çok şükrü bitti...artık eşim çalışşın bende kurslara gideyim..dikiş kursuna resim kursuna falan gitmek istiyom..zaten yoruldum artık çalışmaktan ...evimin kadını olam artık..kaydirigubbakcemile3