Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydın hatunlar...nasılsınız bakalım.hava çok sıcak ya.kızlar 15 gün sonra artık gündüzleride rahat rahat kk ya gelecem.iş yerim kapanıyo..mafoldumben
ama üzülmüyom hayırlısı neyse benim için o olur insallah..sizleri seviyommm .kib canlarra.s.a.s.a.s.

üzüldüm denefcim olsun sen üzme canini herseyin hayirlisi rabbim yardimcin olsun baska bir is bulursun en yakin zamanda insallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan

iyi geceler bacılarım.iltifat etmişiniz...:kedi::kedi:
bu resimde biraz kilolu çıktım ama daha zayıfım.yeni resimlerimi bekleyin bacılarımkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
resimleri atmasını ögrenirsem yeni resmimide koyarım buraya...beni resimdende olsa tanıyın istedim..herkese tatlı rüyalar...

üzüldüm denefcim olsun sen üzme canini herseyin hayirlisi rabbim yardimcin olsun baska bir is bulursun en yakin zamanda insallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan

üzülmüyom bacım ..zaten evimin borcuda çok şükrü bitti...artık eşim çalışşın bende kurslara gideyim..dikiş kursuna resim kursuna falan gitmek istiyom..zaten yoruldum artık çalışmaktan ...evimin kadını olam artık..kaydirigubbakcemile3

denefim emekliliğine çokmu var dinlen biraz

emekliligime 5 senem kaldı bacım...artık eşim gerisini biz öderiz dedi...ama yaşı beklicem 50 yaşında emekli olacam...daha 13 senem var maaş almaya...artık görürmüyüm bakalım o günleri.kafamçokkarıştıprimim dolsa bile yaş önümde engel maaş almaya..daha 37 yaşındayım..

üzülmüyom bacım ..zaten evimin borcuda çok şükrü bitti...artık eşim çalışşın bende kurslara gideyim..dikiş kursuna resim kursuna falan gitmek istiyom..zaten yoruldum artık çalışmaktan ...evimin kadını olam artık..kaydirigubbakcemile3

aynen hayatım ben de çok erken başladım çalışmaya 27yaşındayım 10yıldır koşturuyorum herşey gözümde kaldı bie bıkkınlık var ki sorma burda belediyelerin ücretsiz yüzma,folkklorden tut seramige yabancı dilden tut muhasebeye kadar yüm branşları mevcut herbirine git tadını çıkart kadınlar hep fedakarlık yapan taraf azıcık da kendine çalış

Back