Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydınnn kızlrrr ben iyimm hihoyyytsizlerde iyisinidir kaydirigubbakcemile3

herkese keyiflisositososito gezmeli kaydirigubbakcemile4güzel zemuszemusbi pazar olsunnnopuyorumnanaktan

günaydın hatunlar...nasılsınız bakalım.hava çok sıcak ya.kızlar 15 gün sonra artık gündüzleride rahat rahat kk ya gelecem.iş yerim kapanıyo..mafoldumben
ama üzülmüyom hayırlısı neyse benim için o olur insallah..sizleri seviyommm .kib canlarra.s.a.s.a.s.

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

günaydın hatunlar...nasılsınız bakalım.hava çok sıcak ya.kızlar 15 gün sonra artık gündüzleride rahat rahat kk ya gelecem.iş yerim kapanıyo..mafoldumben
ama üzülmüyom hayırlısı neyse benim için o olur insallah..sizleri seviyommm .kib canlarra.s.a.s.a.s.

cnm ya üzüldüm ama seninde dediğin gibi hayırlısı olsun inşalllah bizde seni seviyoruz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:1shok::1shok:ben çok üzüldüm ya..tüh..başka bi yere girersin inşallah.... tazminatını alabilcenmi..CADIARZU

selam canım ewtya hayırlısı bu sıcaklarda birazda dinlenmiş olursun daha iyisi kısmet olur inş:Saruboceq: denefimm resimdeki senmisinnn bacımmopuyorumnanaktan

merhaba kızlar ben geldim hemde gezmekten
nerdenmi bursa orhangaziden görümçemlere gittik gezmeye
herşey çok güzeldi
görümçemlerin kızları filan ılıcaya gittik çok eğlendik bu sefer
ay gelesim gelmedi ılıca'dan çok güzeldi ya
görüşmek üzere hepinize by

aman benim bacımın topiği hayırlı olsun rekor bende sanırım bakın şimdi SİVASLIYIM şimdi ANKARADAYIM yozgat urfa izmir niğde istanbul samsun ağrı ve avrupa hollanda almanya italya napoli eee yetermi yarınıda RABBİM bilir yazdıklarım dünde kaldı kısmet illaki doyduğumuz yer VATAN

ahey ahey ne gezmişsin mübarek

Back