Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın
kırşehirrrrrr sevgilerrrrrr
emine44 kolay gelsin
artık rahtladınnnnnn demiiiiii iş bitti haydi öptüm:)
selamlar canlar nasilsiniz öptüm hepiciginizi opuyorumnanaktan
kayseriden sevgileeerrr....
selamlar canlar nasilsiniz öptüm hepiciginizi opuyorumnanaktan
selam bitosum saol iyiidir sen nassın bu sıcak havalardan resmen kavrulduk ama şükür iki ündür esinti çıktı rahatldık annemi yürüyüşe bile götürdüm ana kız dolanıp geldikzemuszemus
saol canım ist da sevgilerrrkaydirigubbakcemile3
evet almayada yağmurlar çok varmiş abim diyor siz sıçaktan biCADIARZUzde yağmurda kurtulamadıkkkyerimsenibencanim iyidir ne olsun simdi ise gidecegim oralar yaniyor buralar yagmurlu serin öptüm anneni senide canim cok selamlarimi söylersin görüsürüzopuyorumnanaktan
selammmm
nasilsiniz kizlarrrrrrropuyorumnanaktan
inşallahhhhhhhhhhhhhhh bacım :Saruboceq: bizede senin o koca göbişine:CüvCüv: yorum yazmayı nasib eyler rabbim inşallahhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydınlarrrr kızlarrrr
nasılsınız bakem bugün ben iyiyim işlerim bitirdim sayılr ohhh allahın izniyle az rahat etcem biraz
ah kızlar yakın olsak gelseniz bi yorgunluk kahvesi içsek şöle birde çay muhabbeti ne iyi olur
olsun hayalide güzel olur birgün sizleri seviyorum öptümmopuyorumnanaktan
slm dostlar...nasılsınız... opuyorumnanaktan
selammm saol napak kk geziniyommm sen nassın bacımmm iyi gecelerrrropuyorumnanaktan
bende iyi sayılır yarın günüm var..bütün hazırlıklar bitti..şimdide dinleniyorum...