Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selamlar canlar nasilsiniz öptüm hepiciginizi opuyorumnanaktan

selam bitosum saol iyiidir sen nassın bu sıcak havalardan resmen kavrulduk ama şükür iki ündür esinti çıktı rahatldık annemi yürüyüşe bile götürdüm ana kız dolanıp geldikzemuszemus

kayseriden sevgileeerrr....

saol canım ist da sevgilerrrkaydirigubbakcemile3

selam bitosum saol iyiidir sen nassın bu sıcak havalardan resmen kavrulduk ama şükür iki ündür esinti çıktı rahatldık annemi yürüyüşe bile götürdüm ana kız dolanıp geldikzemuszemus

saol canım ist da sevgilerrrkaydirigubbakcemile3

canim iyidir ne olsun simdi ise gidecegim oralar yaniyor buralar yagmurlu serin öptüm anneni senide canim cok selamlarimi söylersin görüsürüzopuyorumnanaktan

canim iyidir ne olsun simdi ise gidecegim oralar yaniyor buralar yagmurlu serin öptüm anneni senide canim cok selamlarimi söylersin görüsürüzopuyorumnanaktan
evet almayada yağmurlar çok varmiş abim diyor siz sıçaktan biCADIARZUzde yağmurda kurtulamadıkkkyerimseniben
kolay gelsin hayırlı işilerrrrropuyorumnanaktan

a.s bacım sevgiler

nasilsiniz kizlarrrrrrropuyorumnanaktan

bende öpüyom bacım...opuyorumnanaktan

inşallahhhhhhhhhhhhhhh bacım :Saruboceq: bizede senin o koca göbişine:CüvCüv: yorum yazmayı nasib eyler rabbim inşallahhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin bacım.. insallah ALLAHIM BENİMDE YÜZÜMÜ GÜLDÜRÜR İNSALLAH:Saruboceq:

günaydınlarrrr kızlarrrr
nasılsınız bakem bugün ben iyiyim işlerim bitirdim sayılr ohhh allahın izniyle az rahat etcem biraz
ah kızlar yakın olsak gelseniz bi yorgunluk kahvesi içsek şöle birde çay muhabbeti ne iyi olur
olsun hayalide güzel olur birgün sizleri seviyorum öptümmopuyorumnanaktan

ah keşke yakın olaydık ablam ne iyi kaynatırdık valla..

kayseriden sevgileeerrr....

hoş geldin bacım...düzceden de sana kucak dolusu sevgiler

slm ve günaydın dostlar arkadaşlar
gününüzün neşe içinde geçmesi dileğimle sevgi ve sayğışarımla

günaydın kızlarzemuszemus

Back