Bütün iller Toplandık,Toplandık....

emine ablam yeni mutfagın hayırlı olsun güle güle kullan herkese iyi haftasonları çok öptüm

emine ablam yeni mutfagın hayırlı olsun güle güle kullan herkese iyi haftasonları çok öptüm

sağol meryemim teşekürler sanada iyi hafta sonları öpüyorumopuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun..şimdi okurken fark ettim..

sağol canım benim 1 aydır anca toparlandık opuyorumnanaktan
selamlar iyi hafta sonlari güzelleropuyorumnanaktan

biitosum nasılsın bende öpüyorum iyi hafta sonları opuyorumnanaktan

nasılsınız bacularım....ben geldim oleyyyy.bu akşam kk dan kimse kopartamaz beni..kaydirigubbakcemile3:lepi:sırnaşık şey:roflol:

arkedeşlerrr iyi gecelermirmirmirmir tatlı uykular güzel rüyalar kaydirigubbakcemile3
gerçi bu sıcaklarda kabus görünürkötükedihüso olsun biz yinede güzel rüyalar görelimzemuszemus

bende yenişehir ilçesinden yeşilyaylada sınava girmiştim çok kötü sokakları yokuş zor çıkmıştık o yüzden giç sevmem orayı kaydirigubbakcemile3

bende yenişehir ilçesinden yeşilyaylada sınava girmiştim çok kötü sokakları yokuş zor çıkmıştık o yüzden giç sevmem orayı kaydirigubbakcemile3

:) yenişehire hiç gitmedim o yüzden ben hiç yorum yapamıcam.aslında tam anlamyla yeşilyayla diyemem oraya daha gelmedn.
Neyse canım neler yapıosun..çalışıomusun ? :ecrin_bebek:

:) yenişehire hiç gitmedim o yüzden ben hiç yorum yapamıcam.aslında tam anlamyla yeşilyayla diyemem oraya daha gelmedn.
Neyse canım neler yapıosun..çalışıomusun ? :ecrin_bebek:

yenişehir küçük bir yer gezilecek bir yeri yok çalışıyorum sen neler yapıyorsunn

Back