Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun..şimdi okurken fark ettim..hoş geldin canım evet doğru mutvağım yandı ama bütün ev batı zarar gördü çok şükür toparlandım sağol bitanem öpyümopuyorumnanaktan
emine ablam yeni mutfagın hayırlı olsun güle güle kullan herkese iyi haftasonları çok öptüm
çok geçmiş olsun..şimdi okurken fark ettim..
selamlar iyi hafta sonlari güzelleropuyorumnanaktan
selamlar nasılsınızzz
slmlar herkeseee..ve iyi geceler.ama ben çok sıkılıorum pek iyi bi gece olmucak sanırım :S
bursalısın galiba bende bursalıyım neresindensin bende çok sıkılıyorum
bende yenişehir ilçesinden yeşilyaylada sınava girmiştim çok kötü sokakları yokuş zor çıkmıştık o yüzden giç sevmem orayı kaydirigubbakcemile3
:) yenişehire hiç gitmedim o yüzden ben hiç yorum yapamıcam.aslında tam anlamyla yeşilyayla diyemem oraya daha gelmedn.
Neyse canım neler yapıosun..çalışıomusun ? :ecrin_bebek:
yenişehir küçük bir yer gezilecek bir yeri yok çalışıyorum sen neler yapıyorsunn
okuyorum canım bende üniverstede..çok sıkıldım bugece, çok sıcak,dedim kadınlarkulubune takılım azcık zemuszemus hihoyyyt
neredokuyorsun evet hava sıcak yaaa bende takılıyorum öyleee
uludağdayım ingilizce işletme okuorm.ama yalovada fakültem ,orda kalıorum biraz karışık :/ :bbo: