Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm yurdum insanları... bende birçok il gezmiş biri olarak burdayım..denefinde ablasıyım...nasılsınız...Şeniz
hoş geldin abloşşşş....çok şükür iyiyim a.s.a.s.a.s. ..
herkese hayırlı akşamlar...herkes gidince geldim yine ne bahtsız hatunum benmafoldumben
slm yurdum insanları... bende birçok il gezmiş biri olarak burdayım..denefinde ablasıyım...nasılsınız...Şeniz
günaydın bacımmm ablacında gelmiş ohh ne güzel bilmiyodum kardeş oldugunuzuopuyorumnanaktan
hoşgeldin sefalar getirdin hep bekleriz neye ugramasınki buralara bakimmm saolasın sende iyisindirr inşopuyorumnanaktan
günaydınlar kızlar ben bügün erkenciyim mutfağım bitti kahvaltı hazırlıyayım hadi hepiniz çaya gelin b
eklerimcokacimcoook hepiniziöpüyorumopuyorumnanaktan
hoşbuldum canım..artık burdayım uğrarım..kaydirigubbakcemile güzel bir hafta sonu dilerim yurdum insanına..turkbayragi
roşum pisim kıs siz burdamısınız yakaladım sizi..roşum hani temizliğe başlıyordun sen...:mymeka:
başlıyom apla,kafama furma bea,zati sersem gibin kalktım :sinifsinif:,bugün yıkanacak yorgan battaniye ne vaasa yıkıcam aplam,önce yimeğimi koyem dedim,fasülyeleri kırakene bide size laf yetiştiriyom kaydirigubbakcemile3
slm bacılar nasılsınız bakalımm ben iiyim yeni gelenler var galiba hoş gelmişler sefalar getirmişler teyzoşum mutfağın bitmiş inşallah gelicem ve hep beraber bi kahvaltı yaparız orda dimiii
günaydın yurdumun güzel insanları.....
emine ablam ne iyi olurdu şöle karşılıklı hem muhabbet eder hemde keyifli bi kahvaltı yapardık..oy oy...:1hug:
selam canım hoş geldin denefin ablası oy oy ne güzel bacılar öpüyorumopuyorumnanaktan
slm canım...opuyorumnanaktanhoşbuldum...zemuszemus bende öpüyorum seni..teşekkürler..Şeniz
oh ne güzel oldu da bitti şükür ,cana gelmesin dimi cnm,allah tekrarından korusun bidanemopuyorumnanaktan
(mutfağın yanmıştı ,yanlış hatırlamıyom dimi cnm)
slm bacılar nasılsınız bakalımm ben iiyim yeni gelenler var galiba hoş gelmişler sefalar getirmişler teyzoşum mutfağın bitmiş inşallah gelicem ve hep beraber bi kahvaltı yaparız orda dimiii
günaydın yurdumun güsel insanlarıııııııııı
hepinize güsel haftasonları.....