• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

kandillllnb8.jpg

bacılarım bugün oğlumu köye yolladım ay ne kadar zormuş yaaa ilk defa ayrılıyoruz rabbim herkesin yavrusunu korusun :Saruboceq::Saruboceq::gitme::gitme::gitme::gitme:

bacılarım bugün oğlumu köye yolladım ay ne kadar zormuş yaaa ilk defa ayrılıyoruz rabbim herkesin yavrusunu korusun :Saruboceq::Saruboceq::gitme::gitme::gitme::gitme:

allah kavustursun canim benim hayirlisi ile gitsin hayirlisi ile gelsin evet cok zordur evlattan ayrilmak amin canim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canlarım günaydın.geçmiş kandiliniz mübarek olsun.ALLAHIM dualarımızı insallah kabul eder..:Saruboceq:mesajlarınızı ancak bu sabah okuyabildim.oturdugum yerde net kesik.insallah bugün gelir yaparlar..kk ya giremedim dün...hepinizi çok öpüyorum...nice kandillerde tekrra buluşuruz insallah kk da..sevgilerimle

günaydınlar kızlar nasılsınız
ben 2 gündür çamaşır yıkıyom ev çamaşır haneye döndü hepsi isli kapkara yıkandıkça yerleştiriyoz arada burayada yazıyom dinleniyom mola veriyom görüşürük öptümopuyorumnanaktan

selamlar hanimlar hayirli bir hafta diliyorum hepinize,

eminecim allah kolayliklar versin ben hemen gelemde yardim edem sana canim opuyorumnanaktan

günaydınlar kızlar nasılsınız
ben 2 gündür çamaşır yıkıyom ev çamaşır haneye döndü hepsi isli kapkara yıkandıkça yerleştiriyoz arada burayada yazıyom dinleniyom mola veriyom görüşürük öptümopuyorumnanaktan

ellerine saglık her şerde vardır bir hayır evin tadilatla yeni gelin evi gibi misler gibi oldu

selamlarr arkadeşlerr herkese keyiflisositososito güzel bi hafta olsunnnn öpüldüzzzz bacılarrropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

sl arkadaşlar ya ben neden görmedim şimdiye kadar burayı

neyse açik birakmişiniz kapiyi içeri daldım

benide misafir olarak kabul edermsiniz arkadşlar.

selamlar hanimlar hayirli bir hafta diliyorum hepinize,

eminecim allah kolayliklar versin ben hemen gelemde yardim edem sana canim opuyorumnanaktan

canım benim gelmiş kadar oldun allah razı olsun opuyorumnanaktan
ellerine saglık her şerde vardır bir hayır evin tadilatla yeni gelin evi gibi misler gibi oldu

valla doğru hani derler ya iğneden ipliğe isdi yıkanıp yenilendi opuyorumnanaktan

tünaydın kıslar.
eminecim allahkolaylık versin canım..
hepinisi sefyrum vede öpeyrummmmmmmturkbayragi

teşekürler bitanem opuyorumnanaktan

Back