• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrr...herkese iyi pazarlarzemuszemuszemuszemus

slm kıslar iyi pazarlar herkeseeeeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlı pazarlar kızlar temizlik yapıyorum.of ya...:bbo:

slm kızlarrr ist da bugün yagmurlu vala seller gitti çok yagdı biraz olsun serinledik
hepinize güzel pazarlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

düzceden kucak dolusu mucuklarrr..ŞenizŞenizŞeniz
nasılmış benim yurdumun güzel insanları....
kızlar ya benim iş yerinide kriz vurdu..1 ay a kadar kapatmamız kesinleşti...mafoldumben:sinifsinif:
bende issizler ordusuna katılacagım...mafoldumben
neyse herşeyin hayırlısı demi kızlar...yapacak bişey yok.üzüntü neyi geri getirdiki..
hepinize iyi akşamlar...

inan çok üzüldüm herşeyin hayırlısı şimdiden iş aramaya başla sgkya göre günde 2ssay iş aramak için işe gelmeme hakkın var

günaydın denefcimm ewt bayadır teyzoşlarım giremiyo kandil akşamı emine teyzemin evinde yangın çıktı mutfaktaki aspiratörün kabloları tutuşmuş ve mutfak tamamen yanmış diğer odalara sıçramadan itfaiye yetişmiş ama odalarda bayağı bi is olmuş yani şu an oturamıyolar ewde her yer is kapkara elektrik yok su yok hep yanmış kablolar çok şükürki onlara bişi olmamış şu an ananemler yakında orda kalıyolar yani sehernaz larda ben pazar günü gittim ewi gördüm şok oldum sanki mutfağa bomba atmışlar rabbim teyzemlere sağlık versin herkese slm ları vardı biraz toparlansınlar gelirler inşallah hepinizi öptümm

Allah beterinden sakınsın yangın ne zordur bilirim 2005te abimin baldızının canavarları oturma odamızı yakmıştı sadece 5dakıkanın içinde camlarımız bile erimişti günlerce agzımdan burnumdan kurumlar gelmişti

çok saol denefcim el birliği ile toparlıycaz şu an el süremiyolar itfaiye raporu çıkmadan anca yanan kullanılamayan eşyaları attılar bir iki parça eşya alıyolar işte giyim felan yıkayıp giyiniyolar vvala çok zor allah yardımcımız olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: herkesi öpüyorum

yakın yer olsak da gelip yardım etsem

selam nasılsınız görüşmeyeli bugün kızkardeşim geliyor almanyadan baya özlemişim bigelseler artık beklemek nekadar zor geliyo dayligt canım sende hoşgeldin zaten pekkimseler girmiyo topige yoklugunuz belli oluyo grşrz öptüm canım

inan çok üzüldüm herşeyin hayırlısı şimdiden iş aramaya başla sgkya göre günde 2ssay iş aramak için işe gelmeme hakkın var

canım sagol bilgi verdigin için.muhasebecimizde bu konuda bana yardımcı olacak.haklarımı kaybetmememi patronumda istemiyo.15 sene yanında çalıştım.oda çok üzülüyo krizden dolayı işyerini kapatmak çok zoruna gidiyo.ama kısmet ...

hayırlı akşamlar kızlar ....hepinizi çok öpüyorum.
canelim baya dün temizligimi yaptım günler uzun ya...
meryemim gözün aydın canım hasret gider bakalım kardeşinnle.benimde ablam gelecek bu ay sonunda denizliden.çok mutluyum çokkk

sagol denef ablam geldiler çok şükür ama fazla oturamadık baya yorulmuşlar çünkü koşturmaktan şimdiden seninde gözün aydın iyi geceler canelcim sende yoksun be bacım sen nerdesin öptüm

sagol denef ablam geldiler çok şükür ama fazla oturamadık baya yorulmuşlar çünkü koşturmaktan şimdiden seninde gözün aydın iyi geceler canelcim sende yoksun be bacım sen nerdesin öptüm

gözün aydın cnmmm ah ahhh benimde bi ablam olaydı bende bekleseydim yolunu:gitme:neyse sizin ablanız benim ablam sayılır hoş gelmişler sefalar getirmişleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam nasılsınız görüşmeyeli bugün kızkardeşim geliyor almanyadan baya özlemişim bigelseler artık beklemek nekadar zor geliyo dayligt canım sende hoşgeldin zaten pekkimseler girmiyo topige yoklugunuz belli oluyo grşrz öptüm canım

hoşbulduk GÖZUNAYDIN ŞEKERİM bol bol hasret giderirsiniz artıkın

günaydınlara.s.
ülkemin tüüm şehirlerinde gözünü açan herkeslee,
gününüz güzel geçsin,sevgileropuyorumnanaktan

gözün aydın cnmmm ah ahhh benimde bi ablam olaydı bende bekleseydim yolunu:gitme:neyse sizin ablanız benim ablam sayılır hoş gelmişler sefalar getirmişleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aman hepimiz sitemi ayrı ayrı işte bende de abla var ;ama konuşacak dil yok

Back