• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

hadi toplanıp gelin kıbrısa ....haftasonunu hep beraber geçirelim...deniz güneş sahil bizi görsün birde .......herşey gönlümüzce olsa ne iyi olur dimi........

kıbrısı çok severim benhihoyyytbana huzur verir:asigim:yunan ezgileri taşıyo her yeri bana göre..mitolojik çağlarda gibi hissediyorum kendimi..çok saçma gelicek dalga geçmeyin ama ne bilim:roflol::kedi:

ohh allah muhabbetinizi arttırsın hayatım:teytey:
canımın içi topic müzik kutusundan geyiğe taşınınca öldü biliyosun:1no2:kimseler gelmez oldu,zaten az kişiydik,ekliycek şarkıda kalmadıkaydirigubbakcemile3ama senin çok emeğin geçti saolŞeniz

evet ya neden öyle oldu neyse can sağlığı
damarcı olunca insan hele ferdim oldumu akan sularım durur benim
ferdi tayfurdan acılmışken
ben evlenmeden bir muhabbet kuşum vardı
ben evde hep ferdiyi dinlediğimden kuşun çıvıltısı dahada çoşuyordu
birgün dikkatimi çekti ferdinin kasetini çıkardım başka sanatcıyı taktım
abooooooooooo bizim kuş ötmez oldu ferdi'yi taktım abooooooooo gene bi çoştu bi çoştu anlatamam
meğer bizim bonçuk ferdiçi olmamışmı :roflol::roflol:

günaydın yurdumun güzel insanları.esmerim sanada günaydın bacım..
gı gündüz kuşuda yaptın desene ferdici.:roflol::roflol:..sabah sabah ne güldüm bacım
ASO CANIM İNSALAH BÜTÜN sınavların güzel geçsin canım..:Saruboceq::Saruboceq:

slm bacılar nasılsınız ben bi kahvaltı yapayım sora görüşürüzz doktrdan yeni geldim sizi göresim geldi önceee öptüm hepinizi:1hug::asigim:

slm bacılar nasılsınız ben bi kahvaltı yapayım sora görüşürüzz doktrdan yeni geldim sizi göresim geldi önceee öptüm hepinizi:1hug::asigim:

canım hayırdır geçmişler olsun rahatsızmısın yoksa kendine iyi bak canımkaydirigubbakcemile3

KırŞehİrden sevgİlerrr
--------------------gÜnaydın tÜrkİyemİn gÜzel hanımlarıııı
anca gördüm,selam esmer güzelizemuszemus
günaydın yurdumun güzel insanları.esmerim sanada günaydın bacım..
gı gündüz kuşuda yaptın desene ferdici.:roflol::roflol:..sabah sabah ne güldüm bacım
ASO CANIM İNSALAH BÜTÜN sınavların güzel geçsin canım..:Saruboceq::Saruboceq:
ağzın bal yesin balopuyorumnanaktansanmıyorum hepsini verdiğimi ama allah razı olsun canım benimŞenizallah seninde gönlüne göre versin:Saruboceq:
önemli bişey değildir işallahCADIARZU
günaydın canım.ne doktoru.hayırdır hastamısın.....
nasıl gidiyo zayıflama çabaların...
kim zayıflamak istiyo:jeyyar:formül var bende ohooo:teytey:

ben geldim nasılsınız kızlar ben çok bunaldım sıcaktan evimiz güneşe karşı yanıyo valla annemin evi biraz serin oraya kaçıyoruz sizlerede fazla yazamadım pc oturamadım kızın haftaya sınavı var kpss çalışıyo odaya girmiyom çalışsındiye hepiciğinizi öpüyorummm opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar asocum sendeki formülleri bizimle paylaşırsan sevinirim bende kilo vermek isteyenlerdenim çünkü emine ablacım inşallah kızının sınavı iyi geçer süper bi puan alır valla benim evdede sıcaktan durulmuyo oda balkona perde geriyoruz sıcagı azaltmak için ama nafile çok öptüm grşrz

selam arkadaşlar asocum sendeki formülleri bizimle paylaşırsan sevinirim bende kilo vermek isteyenlerdenim çünkü emine ablacım inşallah kızının sınavı iyi geçer süper bi puan alır valla benim evdede sıcaktan durulmuyo oda balkona perde geriyoruz sıcagı azaltmak için ama nafile çok öptüm grşrz

sağol meryemim dileklerin için inşallah iyi geçer bütün çocuklarımızın allah yardımcısı olsun:Saruboceq:

AMıııııııııııııııNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

iyi geceler ablam

canım benim annem guatır hastası mesela lahana yiyemiyo,ona iyi gelen şey tere,tere guatırı çalıştıran bir bitki..öncelikle guatır testi yaptırın derim..geleleim sadede:delphin:
lidasından tutun,ender saracın haplarından,elma kromlardan,zayıflama haplarından kullanmadığı kalmadı..benim dediklerimi yapmaya daha yeni başladı..
mate-kırkkilit,zeytin yaprağı...bu çayı için...
hap tavsiye etmiyorum,lida haricinde,lidanın orjinalini bulucaksınız ama..tabi bu hap için önerim..annem aynı zamanda kalp hastası,yarım bıraktı hapı,ama 2 haftada içinde bile kilo verdi,uçuk bişey lida yani..ama gutır ve kalp tansiyon hastalığı olana yasak..
istediğinizi yiyin,ama hareket etmek çok önemli,yemekten belirli şeyleri kısın kendinize işkence etmeyin..ama çayı için ve haraket edin..lahana çorbasıda çok zayıflatır..bi sürü şey var aklımda,sormak isterseniz yardımcı olurum

günaydın canım.ne doktoru.hayırdır hastamısın.....
nasıl gidiyo zayıflama çabaların...
sanada günaydın cnm ewt böbreklerde ağrım vardı bir kaçgündür gidiyodum hatta 1 aydır uğraşıyorum dün sonuçlarım çıktı sağ böbrekte taş oluşumu başlamış gene daha önceki ağrılar taş ve kum dökmüşsünüz dedi şimdide tekrarlıyo muş ama müdahale gerektiricek bişi yok bol bol su iç dedi idrar yollarındaki iltihab içind antibiyotik kullanıcam işte böylee ilginize çokkkkkkkkkk tşk ederim canlarım benimmm:1hug: bu arada 50 bendende 46 ya düştümmm bayağı bi sıkılaşma var vucudumda süper bişi yaaakaydirigubbakcemile2
canım hayırdır geçmişler olsun rahatsızmısın yoksa kendine iyi bak canımkaydirigubbakcemile3
saol cnm şimdi daha iyiyim:1hug:
canım benim annem guatır hastası mesela lahana yiyemiyo,ona iyi gelen şey tere,tere guatırı çalıştıran bir bitki..öncelikle guatır testi yaptırın derim..geleleim sadede:delphin:
lidasından tutun,ender saracın haplarından,elma kromlardan,zayıflama haplarından kullanmadığı kalmadı..benim dediklerimi yapmaya daha yeni başladı..
mate-kırkkilit,zeytin yaprağı...bu çayı için...
hap tavsiye etmiyorum,lida haricinde,lidanın orjinalini bulucaksınız ama..tabi bu hap için önerim..annem aynı zamanda kalp hastası,yarım bıraktı hapı,ama 2 haftada içinde bile kilo verdi,uçuk bişey lida yani..ama gutır ve kalp tansiyon hastalığı olana yasak..
istediğinizi yiyin,ama hareket etmek çok önemli,yemekten belirli şeyleri kısın kendinize işkence etmeyin..ama çayı için ve haraket edin..lahana çorbasıda çok zayıflatır..bi sürü şey var aklımda,sormak isterseniz yardımcı olurum
cnm saol verdiğin bilgiler için ben zaten spora gidiyorum ilaç kullanmak istemiyorum zarar veriri die malum zaten böbreklerle başım derttekafamçokkarıştı
günaydın erkenciğim
bügün ben iyi hafta sonu :)

günaydın cnm bendende herkese iyi hafta sonları

günaydın yurdun güzel hanımları iyi pazarlar sağlık sıhhat mutluluk diliyorum hepinize hihoyyyt
bugün gezmelere gidecem zemuszemus
hepiciğinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

tünaydınmı diyim günaydınmı bilemedim pazrya herkes geç uyanır bugün asocum daha önce guatır testi yaptırdım neyseki yok ama sindirim sorunu var hap kullandım geçti yolculuk sonrası tekrarladı şimdi tekrar kullanıyorum ama buseferde etki etmiyo çaydan bahsetmişsin biraz anlatırmısın nasıl bi çay bu herkese iyi gezmeler iyi hafta sonları öptüm

nassınız görüşmeyeli hatunlar gününüz aydınlık olsun
havalarda ne güzel gidiyor hayde denizeeeeeeeeeeeee

Back