• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

kızlar iyi geceler
aso allah kolaylık versin hayırlısıyla biter inşallah benim kızda 27 sinde kpss sınavına girecek
hepinize allah zihin açıklığı versin canım

allah razı olsun bitanem
kızında başarılı olur işallah,allah rast getirsin:Saruboceq:
canlarım ben çıkıyorum hepiniz allaha emanet olun mucuk herkezeemirmirmirmir

Hoşbulduk canımmma.s.
Nasılsınnnzemuszemus

saol iyidir sen nasılsın kk geziniyommmkaydirigubbakcemile4

iyi gecelerrrr bitanemmmmopuyorumnanaktan

allah razı olsun bitanem
kızında başarılı olur işallah,allah rast getirsin:Saruboceq:
canlarım ben çıkıyorum hepiniz allaha emanet olun mucuk herkezeemirmirmirmir

aso canım sanada başarılar emeginizin karşılıgını alırsınız inş:Saruboceq: sende allaha emanet ol canımopuyorumnanaktan

iyi gecelerrrrrrr şekerçimmmmkaydirigubbakcemile3

selam canlar.nasılsınız.ben iyiyim.iş güç aynı..havalarda pek sıcak ya.çalışası gelmiyo insanın.tatile bi çıksam şöle 15 gün.kendime gelirimde...hepinizi çok öpüyom kib canlar...
iyiiz cnm sen nasılsın inşallah çok güsel bir tatil geçirirsin cnmkaydirigubbakcemile4:lepi:
kızlar bi yandan yaprak dökümünü izliyorum,bi yandan kk açık,bide yeni topiğime uğrayım dedim:delphin:
bu mithatın ferhundeye kurları beni öldürüyo:roflol:
sınavlarım cuma günü bitiyo işallah:Saruboceq:işallah artık biter bu sene okulum:çok üzgünüm:bıktım be yıllardır oku oku:roflol:şimdiden ev hanımı yaptım bilgimi:kedi:
sorma ya benide öldürüyo ya mithat ya düğün günü haline çok güldüm kesmişbıyığı sakalı çok komik olmuştu yaalaelaelaelaelaedelikafadulden
kızlar iyi geceler
aso allah kolaylık versin hayırlısıyla biter inşallah benim kızda 27 sinde kpss sınavına girecek
hepinize allah zihin açıklığı versin canım
aminnnnnn rabbim hepsinin yanında olsun işleri güçleri rast gitsinnn inşalllah:Saruboceq::Saruboceq:
emine bacım naptın poçcaları yaptınmı teee kokusu bana geldi
neeeeee birisi poça mı dedi ohhhhhhh mis gibi koktu yaaaaaa bnede isterim ama bir tanee cnm çekti yaaa :jeyyar::jeyyar:
emineee bacımmm iyi geclerrrrr ben kctımmmm

tabiii poçaları yediniz bensiz demiiiicokacimcoook:mymeka:

günaydın bugün topigin kepeklerini ben açıyom.artık size emanet bugün..yarın bütün gün burdayım.patronum şehir dışına çıkacak.oleyyyyy:lepi:hepinizi sevgiyle öpüyorum....

selam emine ablacım bize yok mu pogaçadan bende bende isterimsırnaşık şey azkilom varya ondan hamur işlerinede hiç düşkün degilimya sehernazım sanada afiyet olsun cokacimcoookbizsiz yediniz dimi aşkolsun asocum kolay gelsin canım sınavlarında başarılar :hooray:dayligtcım senden kaynaklanmıyo canım havalar suçlu burda herkes dışarda tahminmce :kahve:herkese iyi geceleropuyorumnanaktan

ahh canım benim yaaa inş:Saruboceq: kısmet olur bigün çaylar pogaçalar böreklercokacimcoook hep beraber yerizopuyorumnanaktanhihoyyyt

hoş geldiniz canlar...opuyorumnanaktan a.s.
defnecim hoşbuldukopuyorumnanaktan
canlarım yarın sınavım var ama görüyosunuz ben hala burda sürtüyorumkaydirigubbakcemile
bu gün geç açtım zaten,gün boyu açmadım,birde benimki kızdı bana ne budar takılıyosun kk da die:kızgın:
bütün gün evde otur demeyi biliyo,hoşuna gidiceğine kızıyo yaa :oklava:seviyorum burayı banane:oklava:
kızlar hepinize öptüm,yarın uğrarım yinekaydirigubbakcemile4

günaydınnnnnnnnnnn ve bana güle güleeeee spora gidiyorum 12 de görüşürüz inşallah hepinizi öptümmmmmmmm:1hug:a.s.

defnecim hoşbuldukopuyorumnanaktan
canlarım yarın sınavım var ama görüyosunuz ben hala burda sürtüyorumkaydirigubbakcemile
bu gün geç açtım zaten,gün boyu açmadım,birde benimki kızdı bana ne budar takılıyosun kk da die:kızgın:
bütün gün evde otur demeyi biliyo,hoşuna gidiceğine kızıyo yaa :oklava:seviyorum burayı banane:oklava:
kızlar hepinize öptüm,yarın uğrarım yinekaydirigubbakcemile4

be damarcım ne zaman bitecek senin şu sınavların hadi kolay gelsin
bak :oklava:hem sınavım var diyon hemde sabahlara kadar sürtmüşsün buralarda ders çalışmadın diymi
nasıl verecen bakalım sen sınavını
bi geçeme sana kk yı yasaklıycam ona göre :oklava:

günaydın bugün topigin kepeklerini ben açıyom.artık size emanet bugün..yarın bütün gün burdayım.patronum şehir dışına çıkacak.oleyyyyy:lepi:hepinizi sevgiyle öpüyorum....

heyyyyyyy millet günaydın
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun canlar
kanki iyisin buğün patron yok he keyfini sür doya doya kk nın :1hug:

günaydın hayrlı cumalar canlar.
aso bütün erkekler aynı bacım.benim eşimde ne var bu kk da diye 1 ay alışamadı.surat astı..kaydirigubbakcemile3nedensiz kıskançlık işte...yarın başarılar diliyorum canım.ALLAH zihin açıklıgı versin:Saruboceq:
ay insalah bir gün hep beraber buluşuruz pogaçalar çaylar kekler:Saruboceq:

Back