İyi geceler kızlarrrra.s.
iyi geceler canımm hoşgeldinnna.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler canımm hoşgeldinnna.s.
kızlar iyi geceler
aso allah kolaylık versin hayırlısıyla biter inşallah benim kızda 27 sinde kpss sınavına girecek
hepinize allah zihin açıklığı versin canım
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
Hoşbulduk canımmma.s.
Nasılsınnnzemuszemus
allah razı olsun bitanem
kızında başarılı olur işallah,allah rast getirsin:Saruboceq:
canlarım ben çıkıyorum hepiniz allaha emanet olun mucuk herkezeemirmirmirmir
Hoşbulduk canımmopuyorumnanaktan
Nasılsınnn
iyiiz cnm sen nasılsın inşallah çok güsel bir tatil geçirirsin cnmselam canlar.nasılsınız.ben iyiyim.iş güç aynı..havalarda pek sıcak ya.çalışası gelmiyo insanın.tatile bi çıksam şöle 15 gün.kendime gelirimde...hepinizi çok öpüyom kib canlar...
sorma ya benide öldürüyo ya mithat ya düğün günü haline çok güldüm kesmişbıyığı sakalı çok komik olmuştu yaalaelaelaelaelaedelikafaduldenkızlar bi yandan yaprak dökümünü izliyorum,bi yandan kk açık,bide yeni topiğime uğrayım dedim
bu mithatın ferhundeye kurları beni öldürüyo:roflol:
sınavlarım cuma günü bitiyo işallah:Saruboceq:işallah artık biter bu sene okulum:çok üzgünüm:bıktım be yıllardır oku oku:roflol:şimdiden ev hanımı yaptım bilgimi:kedi:
aminnnnnn rabbim hepsinin yanında olsun işleri güçleri rast gitsinnn inşalllah:Saruboceq::Saruboceq:kızlar iyi geceler
aso allah kolaylık versin hayırlısıyla biter inşallah benim kızda 27 sinde kpss sınavına girecek
hepinize allah zihin açıklığı versin canım
neeeeee birisi poça mı dedi ohhhhhhh mis gibi koktu yaaaaaa bnede isterim ama bir tanee cnm çekti yaaa :jeyyar::jeyyar:emine bacım naptın poçcaları yaptınmı teee kokusu bana geldi
emineee bacımmm iyi geclerrrrr ben kctımmmm
allah razı olsun bitanem
kızında başarılı olur işallah,allah rast getirsin:Saruboceq:
canlarım ben çıkıyorum hepiniz allaha emanet olun mucuk herkezeemirmirmirmir
defnecim hoşbuldukopuyorumnanaktanhoş geldiniz canlar...opuyorumnanaktan a.s.
defnecim hoşbuldukopuyorumnanaktan
canlarım yarın sınavım var ama görüyosunuz ben hala burda sürtüyorumkaydirigubbakcemile
bu gün geç açtım zaten,gün boyu açmadım,birde benimki kızdı bana ne budar takılıyosun kk da die
bütün gün evde otur demeyi biliyo,hoşuna gidiceğine kızıyo yaaklava:seviyorum burayı banane
klava:
kızlar hepinize öptüm,yarın uğrarım yine![]()
günaydın bugün topigin kepeklerini ben açıyom.artık size emanet bugün..yarın bütün gün burdayım.patronum şehir dışına çıkacak.oleyyyyy:lepi:hepinizi sevgiyle öpüyorum....