• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydın bahanımlar hadi kalkın bakalım bugün pazartesi offf temizlik günü hiç sewmiyorum bugün alt komşum elazığa gidiyo ona hayırlı yolculuklar diliyorum
:gitme:senağlama

gümaydinlar canlarim ben simdi yola cikiyorum insallah ara sira görüsürüz öptüm hepinizi kendinize iyi bakin olurmuopuyorumnanaktan

iyi yolculuklarrrrrrr canel72 kolay gelsin canım valla iş yapmayı hiç sevmiyorum ama malesf yapmak zorundayız bide arkamdan tekrar kirleten dagıtanda var bitmiyooooo kafayı yiycem bigün sehernazım sende güzel geçirm,şin gününü keşke benim ablam yada kızkardeşim yanımda olsada gezsek çok öptüm arkadaşlar

bitosum hayırlı yolculuklar canımmm görüşürükkkopuyorumnanaktan

canel bacımm kolaygelsin temizlikmi amannnnnn yap yap bitmezz beaaaakaydirigubbakcemile2

meryemtaze canım benim vala ablamlar yakın olmasa naparım bilmem bende öptümmmmopuyorumnanaktan

günaydın bahanımlar hadi kalkın bakalım bugün pazartesi offf temizlik günü hiç sewmiyorum bugün alt komşum elazığa gidiyo ona hayırlı yolculuklar diliyorum
:gitme:senağlama

canım temizlikmi geleyimi bi el atalım kolay gelsin öptümopuyorumnanaktan
gümaydinlar canlarim ben simdi yola cikiyorum insallah ara sira görüsürüz öptüm hepinizi kendinize iyi bakin olurmuopuyorumnanaktan

iyi günler hayırlı yolculuklar görüşürüz canım öpüyorumopuyorumnanaktan
iyi yolculuklarrrrrrr canel72 kolay gelsin canım valla iş yapmayı hiç sevmiyorum ama malesf yapmak zorundayız bide arkamdan tekrar kirleten dagıtanda var bitmiyooooo kafayı yiycem bigün sehernazım sende güzel geçirm,şin gününü keşke benim ablam yada kızkardeşim yanımda olsada gezsek çok öptüm arkadaşlar

meryemim kimse sevmiyo valla temizliği hiç bitmyoki hergün aynı işler yap dur
öptüm canımopuyorumnanaktan

hay allah razı olsun canlarım valla bi sopayı hakediyo benimki arada niye tartıştıgımızıda söyliyim bu geldi ev buldum dedi gittik eve baktık iyi tutalım dedim bugünde diyoki yok ben vazgeçtim sebeb arabayı nereye park edecekmiş ya bunca insan nereye koyuyosa sende oraya koy dedim haydiiii uzadıkça uzadı yok taşınmıyomuş yok tutmuyomuş sinirlerimi hoplattı ozaman niye gelipte ev buldum diyosunki demi yani kafanızı şişirdim kusura bakmayın öptüm grşr canlar

canım sıkma tatlı canını erkekler kalem gibidir ne kadar işlenseler incelseler de hammaddeleri odundur enişteme hürmetler !....

dayligtcım aynen katılıyorum ama napcan onlarsızda olmuyoki yeni görev yerinde başarılar canım sehernazım sanada ve diger arkadaşlarada iyi geceler allah rahatlık versin canım

günaydın günaydın ben geldim.bitosum hoş geldin bacım türkiyeye.doya doya hasret gider guzum.kızlar hepinizi çok öpüyorum .kib...iyi günleropuyorumnanaktan

bitosum ablam hoşgeldin en güzelinden bi tatil diliyorum sana kusum resimleri merakla bekliyorum bende denef ablam nerelerdesin özlettin kendini herkese güzel bi gün diliyorum çok öptüm

kızlar bende geldimkaydirigubbakcemile4
istanbul doğumluyum,ama anne ve babam erzincanlı:lepi:
türkiyede bir kaç şehirde bulundum,bence ülkemizin her yeri cennet kızlar,bunu klasik bir cümle olarak algılamayın,laf olsun diyede söylemiyorum
her yer mükemmel bence..
herkeze öpücükleropuyorumnanaktan

kızlar bitoşum geldi öpüyoruz hepinizi ..resimleri bekleyin .her kareyi paylaşıcam sizinle ..

biitosum canımm hoşgeldinnnn a.s. ohhh sositosositosefan olsunnnn gez bacımm gez her yeriiiiii kuusumm gözünaydınn canımmmhihoyyyt resimleri beklıyoruzz koççemennn öptümmmmopuyorumnanaktan

günaydın günaydın ben geldim.bitosum hoş geldin bacım türkiyeye.doya doya hasret gider guzum.kızlar hepinizi çok öpüyorum .kib...iyi günleropuyorumnanaktan

hoşgeldin denefimm iyisindir inş bende seni koççemen öptümmopuyorumnanaktan

Back