• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

aso canım hoşgeldinnn sefalar getirdin bendende öpüçüklerrropuyorumnanaktan

arkadeşlerrr hepiçiinize iyi akşamlarrrrr meryemtaze kaydirigubbakcemile3canel bacılarımmmkaydirigubbakcemile3 eminemmmkaydirigubbakcemile3 öpüldünüz

kızlar bende geldimkaydirigubbakcemile4
istanbul doğumluyum,ama anne ve babam erzincanlı:lepi:
türkiyede bir kaç şehirde bulundum,bence ülkemizin her yeri cennet kızlar,bunu klasik bir cümle olarak algılamayın,laf olsun diyede söylemiyorum
her yer mükemmel bence..
herkeze öpücükleropuyorumnanaktan

hoş geldin cnm ewt cennet toraklarda yaşıyoruz sewiyorum burayı uleeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn:lepi:delikafadulden:teytey::1hug:

kızlar bende geldimkaydirigubbakcemile4
istanbul doğumluyum,ama anne ve babam erzincanlı:lepi:
türkiyede bir kaç şehirde bulundum,bence ülkemizin her yeri cennet kızlar,bunu klasik bir cümle olarak algılamayın,laf olsun diyede söylemiyorum
her yer mükemmel bence..
herkeze öpücükleropuyorumnanaktan

canım hoşgeldin benimde bi arkadaşım aslen erzincanlı ama izmirde oturuyo şimdi sehernazımcım canel72 sanada iyi akşamlarçok öptüm kaydirigubbakcemile3grşrz:1hug:

iyi geceler kızlar nasılsınız
aso hoş geldin canım
biitoosum hoş geldin bidenem
kuusuum gözün aydın opuyorumnanaktan

aso canım hoşgeldinnn sefalar getirdin bendende öpüçüklerrropuyorumnanaktan

arkadeşlerrr hepiçiinize iyi akşamlarrrrr meryemtaze kaydirigubbakcemile3canel bacılarımmmkaydirigubbakcemile3 eminemmmkaydirigubbakcemile3 öpüldünüz

hoş geldin cnm ewt cennet toraklarda yaşıyoruz sewiyorum burayı uleeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn:lepi:delikafadulden:teytey::1hug:

canım hoşgeldin benimde bi arkadaşım aslen erzincanlı ama izmirde oturuyo şimdi sehernazımcım canel72 sanada iyi akşamlarçok öptüm kaydirigubbakcemile3grşrz:1hug:

hoşbuldumopuyorumnanaktanhoşbuldumopuyorumnanaktanhoşbuldumopuyorumnanaktan
hepinize çok teşekkür ederim kızlar..bu arada az önce yaşadığım yeri eskişehir yaptım,nişanlım orda askerde:kedi:ama istanbulda yaşıyorum
bu topiği yeni keşfettim:dance:artık gitmem burdan:lepi:

hoşgeldin canım emine ablacım sanada iyi geceler asocum bizler hep burdayız bekleriz canım çok öptüm iyi geceler arkadaşlar

günaydınlarrrrrrrr
amanin kızlar bu saate kadar yatıyonuzmu yoksam uğrayan olmamış
ben kalktım kahvaltı hazır gelin hep beraber edelim tenbeller sizi cokacimcoook
komşuda kahve günümüz var birazdan gidecem :içelim: görüşürüz öptümopuyorumnanaktan

selam canlar.nasılsınız.ben iyiyim.iş güç aynı..havalarda pek sıcak ya.çalışası gelmiyo insanın.tatile bi çıksam şöle 15 gün.kendime gelirimde...hepinizi çok öpüyom kib canlar...

kızlar bi yandan yaprak dökümünü izliyorum,bi yandan kk açık,bide yeni topiğime uğrayım dedim:delphin:
bu mithatın ferhundeye kurları beni öldürüyo:roflol:
sınavlarım cuma günü bitiyo işallah:Saruboceq:işallah artık biter bu sene okulum:çok üzgünüm:bıktım be yıllardır oku oku:roflol:şimdiden ev hanımı yaptım bilgimi:kedi:

kızlar iyi geceler
aso allah kolaylık versin hayırlısıyla biter inşallah benim kızda 27 sinde kpss sınavına girecek
hepinize allah zihin açıklığı versin canım

Back