Bütün iller Toplandık,Toplandık....

görüşmeyeli ne var ne yok kıslar hsonunuz nasıl geçti ben cuma da işe gelmedim kafa izni yaptım bugün güne ve haftaya iyi başladım

beni soracak olursan yorucuydu bacım.pazarları sevmiyorummm.evde hiç iş bitmiyo..

günaydın egem

aynen hayatım dün ehliyet direksiyon sınavı vardı benım ev BULVAR ÜZERİ sınav alanı zaten yavaş yavaş sürüyolar ya her yan toz gündüz yattım akşam üstü yerler mobılyalar derken mahvoldum

aynen hayatım dün ehliyet direksiyon sınavı vardı benım ev BULVAR ÜZERİ sınav alanı zaten yavaş yavaş sürüyolar ya her yan toz gündüz yattım akşam üstü yerler mobılyalar derken mahvoldum

ay canım kolay gelsin.benim öle olsa saçlarım dimdik gezerdim heralde.mafoldumbençalışınca ev işi agır geliyo bana.işte yorul evde yorul.bu kadınların çilesimi be bacım

günaydın arkadaşlar herkese güzel bi hafta diliyorum buarada annemi dün gönderdik veee ben gene yalnız kaldımmafoldumben neyseki sizler varsınız yalnızlıgımı bi nebze sizlerle gideriyorum çok öptümopuyorumnanaktan görüşürüz arkadaşlar aklıma gelmişken denefçim darısı başına rabbim inşallah sanada evlat nasip eder:Saruboceq: eminimki iyi bi anne olursun öptüm canım

canım çok tesekkürler.insallah bacım...ALLAH KAVUŞTURSUN CANIM BENİM..

günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

miyasecim sanada iyi günlerrrr
günaydın arkadaşlarım.nasılsınız.hepinize işlerinizde kolay gelsin diyorum.

denefim sanada kolay gelsin nasılsın inşallah tez yakın zamanda allah bebişini sanada nasip etsin canım aminnnnn
Herkeslere gÜnaydınlar,hayırlı sabahlar hepİmİze gÜzel bİr hafta dİlİyorum.....
sanada iyi günler iyi haftalar
günaydın hanımlar

egem tünaydın canım

iyi günler canım annen gitmiş allah kavuştursun yalnız değilsin canım bizlerde varız

herkezi öpüyoruma.s. a.s. a.s. a.s.

günaydınnnnn bacım sen nasılsın veeeeee bütün bacılarım hepinize kolay glsin allah yardımcınız olsunnna.s.a.s.

saol bacımmm nassınnn sahanda kolay gelsinn güzel bi hafta olsunnn öptümmmmopuyorumnanaktan

iyiyim canım.koşturup duruyom..sen nasılsın.bi arkadaşım doguma girdi çok heyecanlıyım...insallah darısı başıma..:Saruboceq::Saruboceq:

inş denefimm darısı senin başına dualarımız seninle aminnnnn canımmm:Saruboceqpuyorumnanaktan

Herkeslere gÜnaydınlar,hayırlı sabahlar hepİmİze gÜzel bİr hafta dİlİyorum.....

saol canımm sanada güzel keyifli bihafta olsunnn turkbayragiopuyorumnanaktan

günaydın hanımlar

tünaydınnn egemmm öpüyorummm canımmopuyorumnanaktan

canım eminem canım sehernazım..hoş geldiniz bacılarım.nasılsınız.umarım anneniz daha iyidir.dualarım annenizle:Saruboceq:

canım meryemtaze sanada güzl keyifli bi hafta olsunn allah kavuştursunn bidenem anneni yolamışınn kk olmazsa naparız yazıp rahatlıyozz bacımm öptümmopuyorumnanaktan

canım eminem canım sehernazım..hoş geldiniz bacılarım.nasılsınız.umarım anneniz daha iyidir.dualarım annenizle:Saruboceq:

saol canımmm benimmm inş hastalarımız iyi olacakk bütün hastalara allah şifa versin:Saruboceq:

biitosumm canımm sanada güzel zemuszemuskeyifli hafta olsunnnn görüşürükkkopuyorumnanaktan

bitoşuum hoş geldin canım.neye üzüldün ya...üzme kendini hayat kısa...seni üzünleri zopalıyalım bacımklava:

Son düzenleme:
canlarım ben geldimmdelikafaduldendelikafadulden spordan geldim öldüm bu sıcakta 2 misli ter atıyom herhal 2 kilom gitmiştir bugün valla çok sevindim bugün ölçü günümdü her yerden 2 şer 3 er hatta 6 şar cm vermişimhihoyyythihoyyythihoyyytveee hafta sonu 46 beden eteği giydim ayy nası sevindim anlatamamdelikafadulden:teytey::sm_cool:teyzoşummmm bikinimi hazırlaaaaaaa kırmızı olcak ona göreeeeeeee

gözünaydın şekerim senin adına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…