• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

canlarım ben geldimmdelikafaduldendelikafadulden spordan geldim öldüm bu sıcakta 2 misli ter atıyom herhal 2 kilom gitmiştir bugün valla çok sevindim bugün ölçü günümdü her yerden 2 şer 3 er hatta 6 şar cm vermişimhihoyyythihoyyythihoyyytveee hafta sonu 46 beden eteği giydim ayy nası sevindim anlatamamdelikafadulden:teytey::sm_cool:teyzoşummmm bikinimi hazırlaaaaaaa kırmızı olcak ona göreeeeeeee

canımcımmm tek kırmızı degil her renkden alacammm bacımaaaa hemideee iplisindennn
bitenemmm merakla bekliyozzz zemuszemus gelde kutlayakkkhihoyyyt canımmm muncnkkkkkk:lepi:turkbayragi

günaydın kıslarrrrrrrrhihoyyyt

canelim süpersin bacım bayada azimlisin gülüm..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
saol cnm valla bu sefer kafaya koydum kurtulcam bu kilolardan:lepi:
gözünaydın şekerim senin adına çok sevindim
çok saol canımmma.s.
canımcımmm tek kırmızı degil her renkden alacammm bacımaaaa hemideee iplisindennn
bitenemmm merakla bekliyozzz zemuszemus gelde kutlayakkkhihoyyyt canımmm muncnkkkkkk:lepi:turkbayragi
saol cnm en kısa sürede ordayımmm bi doktor işim var benim ağrılrım kesilmedi ya başka bi yere gitcemmm ama erkende gelebilirim yanınızaa.s.
Günaydınlar iyi sabahlar ülkemin herbir yanına kucakl dolusu sevgiler !...
sanada günaydın bacım nasılsınn bizdende kucak dolusu sevgilerra.s.
günaydın kıslarrrrrrrrhihoyyyt
günaydın bacımm a.s.a.s.

selam arakadaşlar canel72 tebrik ederima.s. canım valla bende vermeye çalışıyorum ama malesef düşe kalka zar zor gidiyo benden kilolar yaz geldi ama bi şu kilolardan kurtulamadım inşallah bende verebilirim bide kıskanıyorum artık sizleri sehernazımla emine44le devamlı buluşuyosunuzda bi sizde gelin demiyosunuz aşkolsun valla:utangac:öptümkaydirigubbakcemile3

selam kolay gelsin bitosum buralarda sıcak biz duramıyoruz ama kız kardeşimlerde krefeldte onlarda geçen gün kaloriferleri açmışlardı baya soguk diyolardı onlarda tatile gelcekler ama temmuza kadar bekliycez bakalım iyi geceler öptümmmm

iyi akşamlar kızlar nasılsınız.ben çok yorgunum .bu işler hiç bitmez bacılarım.neyse saglık olsun.hepinizi çok öpüyorum.görüşmek üzere.kib canlar.düzceden kucak dolusu sevgiler.

Back