• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

bugün kepenkleri açan olmamış ben açayım hepinize iyi hafta sonu mutlu sağlıklı neşeli geçirmeniz dileğiyle görüşürüzzzz

yurdumun güzel hanimlarina iyi hafta sonlari diliyorum öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nerde olursanız olun,, kalbimiz sevgiyle ,çoşkuyla,saglıkla atsın bayanlar...öpüyom canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar ben iyiyim sizler nasılsınız
kk da sayfa açılmıyo açılsada çok geç herkeze oluyomu acaba çoğu zaman giremiyorum
her sayfa açılmıyo

günaydın canlarım bacılarım nasılsınız mutlu sağlıklı bir hafta sonu olmasını dilerim hadi herkesler nerdeeeeeeeeeeeeeea.s.a.s.a.s.

iyiyim canım.koşturup duruyom..sen nasılsın.bi arkadaşım doguma girdi çok heyecanlıyım...insallah darısı başıma..:Saruboceq::Saruboceq:

iyiyim canım.koşturup duruyom..sen nasılsın.bi arkadaşım doguma girdi çok heyecanlıyım...insallah darısı başıma..:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah cnm benim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: allah arkadaşınında yardımcısı olsunn bir sancıda :Saruboceq::Saruboceq: hayırlı haberler alırsın inşalllah:Saruboceq:

Back