• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydın canlar.nasılsınız.hayatta en büyük zenginlik saglık.ben kayınvalidemi gördükçe daha çok iyi anlıyorum..bu sabah yine aglıyordu.hep dua ediyor.ALLAHIM YA ayaga kaldır yada canımı al diye..ALLAH HASTALARA ŞİFA VERSİN...:Saruboceq:

hosgeldin canimcim nassin

biitosum akşam konuşamdan çıktım benim bilgisayar gidip geliyo kapandımı geç acılıyo bende bekleyemedim gittim yattım napayım biraz külüstür ama beni idare ediyo napayım kkde dertleşince vala çok iyi geliyoo canımm öptüm kendine iyi bakkkaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlara.s.

bendende tünaydınn egemmm canımm öptümmmkaydirigubbakcemile3

günaydın canlar.nasılsınız.hayatta en büyük zenginlik saglık.ben kayınvalidemi gördükçe daha çok iyi anlıyorum..bu sabah yine aglıyordu.hep dua ediyor.ALLAHIM YA ayaga kaldır yada canımı al diye..ALLAH HASTALARA ŞİFA VERSİN...:Saruboceq:

aminn yaaa inş allah şifasını versin bütün hastalarada çok zor yaaa:Saruboceq:

selam denefim egem biitoosuum sehernaz hepiciğinizi çook öptüm kızlar iyisinizdir inşallah bi bakem dedim akşam komşunun kınası var acık içimiz açılsın demi

denefim allah sizlere kolaylık hastayada acil şifalar versin

cok zor canim benim allah sifasini versin insallah allah yardimcisi olsun :çok üzgünüm:
biitosum akşam konuşamdan çıktım benim bilgisayar gidip geliyo kapandımı geç acılıyo bende bekleyemedim gittim yattım napayım biraz külüstür ama beni idare ediyo napayım kkde dertleşince vala çok iyi geliyoo canımm öptüm kendine iyi bakkkaydirigubbakcemile3

öyle valla canim burasida olmasa napcez bilmem öptüm seni görüsürüzkaydirigubbakcemile3

bendende tünaydınn egemmm canımm öptümmmkaydirigubbakcemile3

selam denefim egem biitoosuum sehernaz hepiciğinizi çook öptüm kızlar iyisinizdir inşallah bi bakem dedim akşam komşunun kınası var acık içimiz açılsın demi
selamlar canim iyi eglenceler bizim icinde eglen olumuuu öptüm seni görüsürüzkaydirigubbakcemile3

günaydın .günaydın ..kepekleri bu sabah ben açıyorum.her şey gönlünüzce olsun canlarım..a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Back