• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

ben konyalıyım. ama adanada doğup büyüdüm. Eşim çankırılı, Şimdi ıstanbuldayım..Herkese iyi geceler...a.s

günaydınlar günaydınlar bügün ben erkenciyim galiba evde iş yapanlara kolay gelsin çalişanlara hayırlı işler herkezin günü mutlu geçsin

günaydın arkadaşlarım....günaydın eminem.
bugün erkencisin.temizlik mi yapacaksın ablam.kolay gelsin.
bitoşuum ben çok iyiyiim .sabah kalkıyom işe geliyom akşam oluyo eve gidiyom.hayatım çok monoton..ne olcek benim bu halim..kaydirigubbakcemile3

günaydın denefim bügün temizlik değil dokdora giderim diye kalktım bi tenbellik geldi gitmedim vaz geçtim dilimde sık sık yara oluyo yarada değilde sanki dilimi ısırmışım gibi ısırırsın da sonra ağrır öyle niye oluyo anlamadım gitti sana hayırlı işler bitanem

günaydın arkadaşlarım....günaydın eminem.
bugün erkencisin.temizlik mi yapacaksın ablam.kolay gelsin.
bitoşuum ben çok iyiyiim .sabah kalkıyom işe geliyom akşam oluyo eve gidiyom.hayatım çok monoton..ne olcek benim bu halim..kaydirigubbakcemile3

hayirli günler canim ,hayat sartlari calismadanda olmuyor hic dogru benimde öyle hep ayni seyler kurulmus makina gibi hissediyorum bir gün önce den ertesi günde ayni seyleri yasayacagimi biliyorum neyse allah dert vermesin sagligimiz yerinde olsun napalimkaydirigubbakcemile3

selamlar memleketimin güzel insanlari hayirli mutlu günler hepinizekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın denefim bügün temizlik değil dokdora giderim diye kalktım bi tenbellik geldi gitmedim vaz geçtim dilimde sık sık yara oluyo yarada değilde sanki dilimi ısırmışım gibi ısırırsın da sonra ağrır öyle niye oluyo anlamadım gitti sana hayırlı işler bitanem

canım ablam.geçmiş olsun.doktorun ne diyecek merak ediyom.benim anneminde aynı öle oluyo.kaç tane doktora gittik.ilaç veriyo geçiyo.sonra tekrar başlıyo...bişey bulamayınca sıkıntı stres dediler.gerçektende annem azıcık üzüldümü hemen agzında yaralar çıkıyo...

hayirli günler canim ,hayat sartlari calismadanda olmuyor hic dogru benimde öyle hep ayni seyler kurulmus makina gibi hissediyorum bir gün önce den ertesi günde ayni seyleri yasayacagimi biliyorum neyse allah dert vermesin sagligimiz yerinde olsun napalimkaydirigubbakcemile3

öle evet diyecek bişey yok...bu saatinde elbet pili bigün bitecekte hadi hayırlısı...kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar size bir sorum var.bir gelin kayınvalidesinin altını bezlemek zorundamıdır...bide kızları varsa..kızlarmı almak zorunda yoksa gelinmi...hadi bakalım merak ettim...

merhaba eminecim gecmis olsun canim sen yinede doktora git baktir ilac versin birsey yoktur insallah öptüm canimŞeniz

arkadaşlar size bir sorum var.bir gelin kayınvalidesinin altını bezlemek zorundamıdır...bide kızları varsa..kızlarmı almak zorunda yoksa gelinmi...hadi bakalım merak ettim...

canım benimm tabi hiç kimsesi olmazsa elbetteki ama kızları varsa bi anneye bakmak hele altını bezlemek ilk önce evladının yapması lazım

Back