Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selamlar hanimlar saglikla dolu güzel bir gün diliyorum herkeze

slm canım sabah bende kkgiremedim şimdi rahat girdim inş düzelicek bende güzel saglıklı gün diyoruma.s.

geçmiş olsun canım zaten herkes tam işini yapsa hastaneler bu kadar kalaba olmaz teşhisisi yapıp hastyı iyleştirim gönderseler ama nerde ist da hava güzel güneşli ısınıyoruz artık bende öptüm herkese bende saglıklı güzel gün diyoruma.s.

merhabalar canim gecmis olsun bende doktora gidecegim bendede kizariklik var kücük kücük hafifte kasiniyor insallah düzelir görüsürüz öptümkaydirigubbakcemile3

balıkesirde doğdum edremitde oturuyorum ve edremiti çok seviyorum evlenincede ayrılmadım
güzel yer

hos geldina.s.canim gördüm edremiti cok güzel yerler benim kayinvaldemlerde altinolukta oturuyorlar akcayada gitmistik hic ayrilmada bence öyle süper yerlerden ayrilinmaz valla kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım zaten herkes tam işini yapsa hastaneler bu kadar kalaba olmaz teşhisisi yapıp hastyı iyleştirim gönderseler ama nerde ist da hava güzel güneşli ısınıyoruz artık bende öptüm herkese bende saglıklı güzel gün diyoruma.s.

dogrusun canım giren hemen çıkıyo zaten baştan savma yapıyolar özel muayehanesine git senle nasıl ilgilenirler yeterki paradan haber verkötükedihüso yarın kesmes var onun için hazırlık yapcam inşallah güzel oluralkisalkisalkis

günaydın arkadaşlarım.ben dün akşam gelemedim kk ya..
saldırı falan yazıyodu.şimdi düzelmiş.yeni arkadaşlar hoş geldiniz...
sehernazım,meryemtaze,biiotoşum geçmiş olsun canlarım....hepinizi özledim bacular.görüşmek üzere.şimdi vben işlerimi halledem yoksa patron işten çıkartır....kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar kermesimiz güzeldi gıda kermesiydi zaten fazla durmadım malum kilo problemi var ya bu alerji beni öldürecek bugün kızartılar dahada arttı ne yapcam bilemiyorum grşrz öptüm

selamlar meryemtaze canim alerji icin icecek bir ilac vermiyorlarmi icinden kessin ya hayret ,tekrar gecmis olsun görüsürüz öptüm

canım sadece kaşıntısını durdurmak için hap verdi bide merhem okadar iyi geceler hayırlı sabahlar arkadaşlar çok öptümmmmmmmmmmmmm

günaydın,hayırlı cumalara.s.

hayırLı cumalar arkadaşlarım.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN .EVLERİMİZE HUZUR VE SAGLIK GETİRSİN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…