Bütün iller Toplandık,Toplandık....

iyi geceler arkadaşlar belki yarın daha aktif oluruz kim bilir çok öptüm byyyyyyyyyyyyy

günaydın arkadaşlarım nasılsınız.başka topiklerde muhabbet ediyorlar.biz burda edemiyoz...ben mesela başlayayım
kendimi anlatayım..
37 yaşındayım.evladım yok...3 kere bebegimi kaybettim .3 bebegimide hamileyken kaybettim.....artık çocuk olayına şu aralar ara verdik...çok acılar çektik eşimle ben.olmazsa olmaz ALLAHIN TAKTİRİ böyleymiş dedik...
çalışıyorum, doktorun yanında....16 sene oldu...bu kriz bizide vurmazsa insallah çalışmaya devam ederim..7 sene kayınvalideyle oturduktan sonra kendi evime geçtim...geçtim ama tam rahat edecez derken kayınvalidem felç geçirdi.işte bu aralar onun hastalıgıyla ugraşıyoz.....benim hayatım kısaca böle arkadaşlarım..
sizlerde anlatırsanız hem birbirimizi daha yakından tanımış oluruz...
GÜNÜNÜZ AYDIN HAYATINIZ GÜLÜCÜKLERLE DOLSUN ARKADAŞLARIM..

günaydın bacılarr denefcim sana katılıyorum süper bu fikir bnde kendimi anlatayım 37 yaşındayım 2 tane evladım var biri kız biri oğlan bnede oğlumdan önce 2 tane düşük yaptım rabbim sonra bana oğlumu verdi 14 yaşında oğlum 9 yaşında kızım var allah herkesin evladını bağışlasın çalışmıyorum ev hanımıyım arada eşime yardım için yanına gidiyorum bugünde gidicem denefcim sıkma canını rabbim inşallah enkısa sürede sana da bir evlat verir her şeyin hayırlısı cnm her şeyden önce senin sağlığın allah bütün dualarını kaul etsin cnm:Saruboceq: bu arada kilo vermeye çalışıyorum ama 2 haftadır durdum veremiyorum uffffffffffff :bbo:-tatlicadiarzu-

canel canım ALLAH evlatlarını bagışlasın.bir ömür boyu mutlu olasınız.ben alıştım artık.hayat bi şekilde devam ediyo...tabi isterdim şimdi boyum kadar evlatlarım olurdu.ama kısmetmiş....
zayıflama konusuna gelince gerçekten zor iş.3 dogumumdada çok kilo almıştım çok zor kilo verdim .şimdi formumdayım dermişim..kaydirigubbakcemile3
1.70 boyundayım..64 kiloyum ..acep zayıflamam gerekirmiki...
canım kolay gelsin...görüşmek üzere

denef72 ablam harikasın ne kilo vermesi .tahmin ediyorum benseni manken gibin bişeysin ...ablam Allah sağlık versin ..mutluluk versin ..eşinle ...çocuk meselesi dediğin gibi takdiri ilahi ..inş ..bu duyguyu tdarsın ..yinede dualarım seninle ..ben seni çok seviyorum sizinle başladı bnm kk yolculuğm ..Allah kayınvalidenede şifalar versin ..cmsın..

canel72 sen ide tanımak güzeldi Allah çocuklaını bağışlasın ..cnm ..önemli olan sağlık kilolarıda takıntı haline getirmeyince rahatlıkla gidiyo inan ...öpüyorum ..

ben kendimi tanıtayımmı ..27 yaşındayım 5 yıllık evliyim ..1 tane kızım var 4 yaşında ..bi ara kilolarla ciddi mücadeler verdim ve galip geldim ..bi kaç kilo daha verdikten sonra ....hedefime ulaşıcam ..inş ..annem,babam samsunlu ben ızmirde doğdum büyüdüm ..herkes gibi benimde hayatımdainişler çıkışlar çook sıkıntılı dönemler oldu ama eşimle aştık bunları ..ben sizi tanımaktan çok mutluyum ..inş sizde beni tanımaktan öylesinizdir ..inş bigün birbirimimiz görme imkanımızda olur ..

selamlar kizlar kavustugumuza cok sevindim dünden beri kk ya giremiyordum simdi cikiyorum sonra girecemkaydirigubbakcemile3

kuşuum canım.ALLAH MUTLULUGUNUZU HİÇ BOZMASIN.evladınızla bir ömür boyu mutlu olasınız.ben artık alıştım hayat devam ediyo acısıyla tatlısıyla....insallah yüce mevlam bir gün benim gibi bebegi olmayanlarında yüzünü güldürür.buna inanıyorum..sevgilerimle..öpt canım seni ve evladını..ŞenizŞenizŞeniz

selamlar kizlar kavustugumuza cok sevindim dünden beri kk ya giremiyordum simdi cikiyorum sonra girecemkaydirigubbakcemile3

hoş geldin canım....evet ya dünden beri gelemiyodum kk ya....sinir oldum ya...bende kaçıyom.cenazeye gidecez annemle.akşam burdayım ama.görüşmek üzere...kib canım..

denef ablam hayırdır ..ne cenazesi ..başınız sağolsun ..
bioşum ..evet sorma deli oldum dünden beri ..
hepinizi öpüyorum ..

denefcim hayirdir basiniz sagolsun ,hic üzülme canim benim hayirlisi ile rabbim sanada bebis verir insallah seninde yüzün gülecek insallah allahim önce saglik versin oda olur canim hayirlisi ile

bende kendimi tanitayim , 24 senedir almanyada yasiyorum ,iki tane allah bagislasin evladim var kizim 22 yasinda oglum 19 yasinda calisiyorum en büyük istegim allahin izniyle türkiyede yasamak,tabiki allah bilir hayirlisi hersey gönlünüzce olsun sizlerle tanismaktan cok mutluyum insallah bir gün bulusup görmeyi tanismayi cok isterim öptüm sizi cok görüsürüzkaydirigubbakcemile3

kızlar ben iki gündür kk giremiyorum şimdide tesadüf bibakayım dedim girdim hiç acılmıyo bazende ana sayfaya kadar giriyom bitürlü sayfa degişmiyo topikler hiç giremedim kkde sorun var acaba herkesmi giremedi girmişken hepinizi öpem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…