• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

yok canım bizlerde giremidik bilgirsayar bozuldu diye düşünüyodumki girebildim bede kendimi tanıtayım aslen hataylıyım alanyada yaşıyorum 31 yaşındayım 2yaşında bir oglum var çalışmak istesemde branşımla ilgili bi iş bulamadıgım için çalışmıyorum kusum gibi bede kilo vermeye çalışıyorum çünkü dogum kilolarımı halen veremedim çok öptüm arkadaşlar

arkadaşlar ancak siteye gelebildim.hala çok zor açılıyo.olsun kavuştuk ya birbirimize.
canlarım teyzemin dünürü öldü başsaglıgına gittik.kadıncaz hayatında hiç sigara içmemiş.3 ayda akciger kanserinden öldü.çok üzüldüm.öle yaşlıda degildi.63 yaşındaydı daha.mekanı cennet olsun .ALLAH günahlarını affetsin insallah.amin..
bitootoşum.insallah beraber şöle oturup muhabbet etme şansımız da olur.ama kısmet.tez zamanda türkiyeye gelirsiniz.insanın vatanı gibi olurmu demi bacım..evlatlarınla bir ömür boyu yaşayın huzurlu ve saglıklı bi şekilde.ben sizi resimdeki bayan zannediyodum yoksa kızınızmı...
meryemcigim ALLAH evladını sana bagışlasın...gönlündeki işede insallah girersin.
kuusuum canım benim sende benim için degerlisin.
sehernazım sen nasılsın canım..

arkadaşlar ancak siteye gelebildim.hala çok zor açılıyo.olsun kavuştuk ya birbirimize.
canlarım teyzemin dünürü öldü başsaglıgına gittik.kadıncaz hayatında hiç sigara içmemiş.3 ayda akciger kanserinden öldü.çok üzüldüm.öle yaşlıda degildi.63 yaşındaydı daha.mekanı cennet olsun .ALLAH günahlarını affetsin insallah.amin..
bitootoşum.insallah beraber şöle oturup muhabbet etme şansımız da olur.ama kısmet.tez zamanda türkiyeye gelirsiniz.insanın vatanı gibi olurmu demi bacım..evlatlarınla bir ömür boyu yaşayın huzurlu ve saglıklı bi şekilde.ben sizi resimdeki bayan zannediyodum yoksa kızınızmı...
meryemcigim ALLAH evladını sana bagışlasın...gönlündeki işede insallah girersin.
kuusuum canım benim sende benim için degerlisin.
sehernazım sen nasılsın canım..

selamlar denefcim allah rahmet eylesin canim allah kalanlara ömür versin,cok sagolasin resimdeki benim kizim allah herkezin evlatlarina ömrler versin,insanin vatani gibi olmaz tabi insallah vatanimizda yasamak bizede nasip olur:Saruboceq::Saruboceq:Şeniz

selam hanımlar denfçim başın sag olsun canım çokkk üzüldüm görüşemiçez diye neyse acıldı
bnede kendimi tanıtayım 43 yaşındayım bekarım hiç evlenmedim annemle beraber ist da yaşıyoruz calışmıyorum benimde saglık sorunlarım oldu böbrelkerimle ilgili ameliyat gecirdim on sene önce bende on senemi aldı yani şimdi allaha şükürler olsun iyiim ben iyi oldum derken annemin rahatsızlıgı çıktı oda tedavi görüçek 25günlük inş annemde atlatcak ama halimize şükrediyoruz beterıin beteri var canlarımm hepinizi öptüm

sehernazım geçmişler olsun canım denefcim sizinde başınız sagolsun bende resimdekini bitoos zannediyodum açıkçası kızın güzelmiş allah sahibine bagışlasın görüşürz öptüm

sehernazım geçmişler olsun canım denefcim sizinde başınız sagolsun bende resimdekini bitoos zannediyodum açıkçası kızın güzelmiş allah sahibine bagışlasın görüşürz öptüm

saol canım artık kk rahatca girebiliyom ohhh be vala çok üzüldüm iki gün giremeyince bi boşluk bende alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyyt

canel canım ALLAH evlatlarını bagışlasın.bir ömür boyu mutlu olasınız.ben alıştım artık.hayat bi şekilde devam ediyo...tabi isterdim şimdi boyum kadar evlatlarım olurdu.ama kısmetmiş....
zayıflama konusuna gelince gerçekten zor iş.3 dogumumdada çok kilo almıştım çok zor kilo verdim .şimdi formumdayım dermişim..kaydirigubbakcemile3
1.70 boyundayım..64 kiloyum ..acep zayıflamam gerekirmiki...
canım kolay gelsin...görüşmek üzere
saol cnm amin çocuk konusuna gelince sıkma canını rabbim hayırlısını versin inşallah kilona gelince sakın konuşmaa süpersinn:lepi:
canel72 sen ide tanımak güzeldi Allah çocuklaını bağışlasın ..cnm ..önemli olan sağlık kilolarıda takıntı haline getirmeyince rahatlıkla gidiyo inan ...öpüyorum ..
seni tanımakda cnm Şeniz bu aralar biraz takıntı haline geldidelikafaduldenana vercem inşallah
ben kendimi tanıtayımmı ..27 yaşındayım 5 yıllık evliyim ..1 tane kızım var 4 yaşında ..bi ara kilolarla ciddi mücadeler verdim ve galip geldim ..bi kaç kilo daha verdikten sonra ....hedefime ulaşıcam ..inş ..annem,babam samsunlu ben İzmirde doğdum büyüdüm ..herkes gibi benimde hayatımdainişler çıkışlar çook sıkıntılı dönemler oldu ama eşimle aştık bunları ..ben sizi tanımaktan çok mutluyum ..inş sizde beni tanımaktan öylesinizdir ..inş bigün birbirimimiz görme imkanımızda olur ..
çok sevindim cnm inşallah görüşüp çayda içicez birgün:kahve:Şeniz
hoş geldin canım....evet ya dünden beri gelemiyodum kk ya....sinir oldum ya...bende kaçıyom.cenazeye gidecez annemle.akşam burdayım ama.görüşmek üzere...kib canım..
başınız sağolsun cnm
selam hanımlar denfçim başın sag olsun canım çokkk üzüldüm görüşemiçez diye neyse acıldı
bnede kendimi tanıtayım 43 yaşındayım bekarım hiç evlenmedim annemle beraber ist da yaşıyoruz calışmıyorum benimde saglık sorunlarım oldu böbrelkerimle ilgili ameliyat gecirdim on sene önce bende on senemi aldı yani şimdi allaha şükürler olsun iyiim ben iyi oldum derken annemin rahatsızlıgı çıktı oda tedavi görüçek 25günlük inş annemde atlatcak ama halimize şükrediyoruz beterıin beteri var canlarımm hepinizi öptüm
bacım inşallah ananemin rahatsızlığını atlatıcaz rabbim başka dert vermesin
saol canım artık kk rahatca girebiliyom ohhh be vala çok üzüldüm iki gün giremeyince bi boşluk bende alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyyt

ewt ya ohhh be gene hep beraberizzz:teytey::enbuyukkk:

cok gecmisler olsun canim insallah hayirlisi ile atlatir anaciginda :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

cok sagol canim benim hayirlisi olsun yeter allah helal süt emmisine rastlatsin insallah cümlesininkinide:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

hicbir sey yapmiyoz sehernazcim sen napiyon kimse giremiyor kk ya neden acaba kusumla yaziyorum giremiyorlar izmir topiginde kimsecikler yok giremiyorlarmis anlamadim:1shok:

herkese merabalar burası iki gündür yagmurluydu bügün düne göre daha güzel buarada alerji olmuşum her tarafım kırmızı noktayla doldu ama neye oldugunu bilemiyorum bugün hastaneye gittim ama ordada test yapmıyolarmış zaten dr ada sinirlendim bi merhem verip başından atıyo neyse sizinde başınızı şişrmeyeyim çok öpüyorum arkadaşlar hepinize saglıklı güzel bi gün diliyorum

Back