selam canım aaa dondurma istenmezmi dondurma yemege erken başlamışın bacummm afiyet olsun size:icecream:[/QUOTE
valla canım yedim ama bugünde bogazım agrıyodu sensiz yedim diyemi bilemiyorum artık sırnaşık şeyherkese iyi geceler çok öpüyorumkaydirigubbakcemile3
bende biraz önce geldim dışarıdaydım ,berfinsena canım kk geziniyorum diziim vardı seyrettim anca girdim
dünya telaşı var hepimizde :teselli:
çocuklarımı büyütüyorum ,koşuşturuyorum anlayacağın,
şimdi çıkmak zorundayım inşallah yarına görüşürüz ,
arkadaşlar iyi geceler tatlı rüyalar hepinize:1hug:
selam canım aaa dondurma istenmezmi dondurma yemege erken başlamışın bacummm afiyet olsun size:icecream:[/QUOTE
valla canım yedim ama bugünde bogazım agrıyodu sensiz yedim diyemi bilemiyorum artık sırnaşık şeyherkese iyi geceler çok öpüyorumkaydirigubbakcemile3[/QUOTE
ayyy nelerde düşünürmüş canımm daha dondumaya zaman var ben öyle düşünüyom bende hemen hasta olurum hiç dolaptan su bile içmem geçmiş olsun sanada iyi gecelera.s.
selamm canım hoşgeldina.s.
iyiyim sizler nasılsınızz ne var ne yok
hayırlı cumalar bayanlar
sizlere
hayirlicumalar arkadaslar günleriniz kalbinizin istedigi gibi olsun insallah:Saruboceq:Şeniz
hayırlı cumalar kızlar.öpüyom hepinizi tek tek.kib....
hayırlı cumalar arkadaşlar
iyigünler hanımlar nasılsınız hepinizin iyi olması dileğiyle bende hepinizi öpüyorum hayırlı cumalar
arkadaşlar farkındamısınız hep aynı yazılar.ben iyiyim sen nasılsın.kib,iyi günler gibi yazılar yazıyoz.hiç şöle bi konu başlatamadık...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?