Bütün heveslerim icimde kaldı bana psikolojik destek olur musunuz cok ihtiyacım var

İnan korkusu bile çok zor şuan varmi bebeginiz bilmiyorum ama Rabbım size en güzelini nasip etsin çektiğiniz dertler stresler üzüntüler onunla dinsin

Canım ben 35 haftalık hamileyim. 13. Haftada kanamam olmuştu hem de böyle şakır şakır kırmızı renkte. Proloton iğne vermişti doktor progestan fitil falan. 2 güne kesilmişti. Yani korkma sakin kalmaya çalış.

Bugün sabah sizlerle konuşurken benim de yine felaket kanamam geldi hemen gittik çok şükür düşmemiş ama kesenin arkasında kanama mevcut muş progestan fitil 2 ser adet verdi ayın 16 sina kadar beklicez dedi çok üzüldüm kesenin arkasındaki kanama çok mu riskli acaba ya

öncelikle iyi düşünün iyi olsun. zaten ilk 3 ay hep düşük riski vardır kanama olsun yada olmasın. takip ettiğim kadarıyla her 10 kadından 8 i hamileliğini kanamalı yada düşük riski tehdidi ile geçiriyor. buna bende dahil. dinlenin, bir iş yapmayın, ilaçlarınızı yada iğnenizi zamanında alın. yani siz elinizden geleni yapın gerisi Allah a kalmış. ilk zamanlar olur, ben 12. haftaya kadar kanamalı geçirdim, çok aşırı geldiğini de biliyorum regl kanamasından beter.

Kıpkırmızı kanamam oldu 6. Haftada progestan kullandım 37. Haftaya kadar da çalıştım kızım suan 3 aylık kucağımda Göreceği günleri varmis dünyada, Olacağın önüne geçemeyiz. Stres yapmayın sağlıkla kucağınıza alın insallah

Seni çok iyi anlıyorum benimde 6 haftalık bir düşüğüm oldu ilk gebeligimde kanama geldi ve devamında düşük oldu sadece diyebileceğim stres yapma hayatı kendine zehir etme çünkü sağlıklıysa her türlü sana tutunacak emin ol... O yüzden sadece allaha dua et ne gelirse allahtan benim düşük oldu sonra tekrar gebe kaldım ve bu gebeligimde kanama olmadı çok şükür belkide o sağlıksızdi ve düştü o şekilde devam etmemesi belkide benim için daha iyiydi rabbim bilir o yüzden akışına bırak yat dinlen ama kendini sürekli ne olucak şimdi diye streste sokma

Benim kanamam olunca keseye bakılmıştı. Kesede ve çevresinde kanama yoktu maalesef bu durumu bilmiyorum. Ama gönlünü ferah tut

Çok teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun inşallah hepimizin bebisleri sağlıkla gelir içimi biraz olsun rahatlattıniz cok teşekkür ederim
Rica ederim inşallah
İlk hamilelikte insan çok evham yapıyor tecrubesizlikten ama sonra alışıyor

Şı an seninle aynı şeyleri yaşıyoruz. Proluton iğne vuruluyorum 3 günde bir. ve lekelenmem var benim de gecmiyor yatınca olmuyor ayağa kalkınca bosalıyor sanki cok korkuyorum yatıyorum sürekli daha 6 haftalık ve ben düşünmekten çok yıprandım

Düşünmeyin hersey olacağına varıyor günlerdir kendimi helak ettim yine yok faydası sağlık olsun deyip geçmekten başka çare yok

bu süreçte yapman gereken en son şeyi yapıyorsun korku ve endişe sadece sakin ol bacaklarını uzat ve yat endişelenme kötü senaryolar kurma bebeğinle konuş dua et içini rahatlat o seninle olacaksa eğer sen ne yaparsan yap olacak he böyle dedim diye de zaten tehlikeli bir hamilelik geçiriyorken kalkıp temizlik yapmak değil demek istediğim şey kafanı dağıt dinlen internetten araştırma yapma mesela çünkü herkes farklı hamilelik yaşıyor ve insan ister istemez etkileniyor inşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu <3

Düşünmeyin hersey olacağına varıyor günlerdir kendimi helak ettim yine yok faydası sağlık olsun deyip geçmekten başka çare yok
Malesef bebeği kaybettim. 6+4 kalbi durmuş kürtaj oldum. Çok zor Allah kimseye yaşatmasın. Herkeste aynı olacak diye bir şey yok her şey olacağına varıyor

Merhaba
Merhaba bende yaklaşık 7 haftalık hamileyim. Bende de bir haftadır devam eden kahve lekelenme var. Bebeğin kalbini duyduk doktor her şey yolunda diyor ama geçmedi bir türlü öyle olunca da içim içini yiyor tabi. Şimdi nasılsınız? Akıntınız ne zaman geçti? Umarım siz de bebeğiniz de iyisinizdir

Biz
8 hafta 3 günlük olduk çok şükür şimdilik hersey yolunda inşallah böyle devam eder bol bol yatıyoruz dinleniyorum

Lütfen kendinizi üzmeyin sağlıksız gebelik düşük ile sonuçlanır yani dna da sıkıntı varsa siz ne yaparsanız yapın düşer çünkü doğsa da dış dünyada yaşayamaz bu yüzden Allah sağlıkla nasip etsin deyin ve kendinizi ona teslim edin ha eğer sağlıklı ise zaten her şekilde tutunur korkmayın dualarım sizinle

5+4 deyim kanamam var ve malesef kesemin şekli düzensiz oluşu beni çok korkutuyor.

Bende aynı yaşadım oğlumda hemde bu saydıklarınızın yanında birde inanılmaz sancım oluyordu.. ama sonuç oğlum 12 buçuk yaşında :) içinizi ferah tutun ALLAH ın izniyle geçici bu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…