Bütün heveslerim icimde kaldı bana psikolojik destek olur musunuz cok ihtiyacım var

Feride22

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
49
11
28
Herkese öncelikle merhaba 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim ilk gebeligim kan tahlillerimdeki artış iyi hersey yolunda ultrasonda kese görüldü 5 hafta 5 günlük benim 4 gün önce lekelenmem başladı kahverengi böyle tuvalete çıkınca peçeteye silince bulaşıyor bazende az az iç çamaşırı ma direk doktora gittik doktor baktı kese yukarıda tutundu yer iyi ama tabi şu an Bi şey diyemeyiz bekleyip kalp atışlarını duycaz dedi duphaston verdi içtim kullandım sürekli yattım dün sabah yapılmadı gereken işlemler için hastaneye gitmem gerekti kalktım Bi anda baya Bi akıntı geldi kahverengiydi doktorumu aradım gelin dedi gittik baktı bebek yerinde yeri iyi dedi proluton verdi 3 gün arayla 1 rer tane vurulacaksin dedi gebelik kesesi rahim içine yerlesirkende aynısı olur düşük tehlikesi durumundada aynısı olur dedi iğneyi vuruldum sürekli tuvalet hariç hiç kalkmıyorum ama lekelenmem geçmiyor yaşayan varmi düşük olabilir mi

Canım öncelikle hayırlı olsun inan bana senin yaşadıklarını yaşayıp sağlıklı doğum yapan bir sürü kişi var burada ben de yerleşme kanaması yaşadım henüz kese bile yoktu kimyasal sanıp çok üzülmüştüm ama şükür değilmiş daha somra 8. Haftada tekrar lekelenmem başladı şimdi ilaç verdi doktorum onu kullanıyorum çok şükür her şey yolunda dinlen ve ilaçlarını aksatma ama en önemlisi stres yapma çünkü o bebeği kanamadan daha çok etkiler inşallah bir an önce geçer canım her şey gönlünce olsun

Çok teşekkür ederim canım sürekli yatıyorum Bi tuvalet ihtiyacı için kalkıyorum suyu bol içtiğim için tuvaletim çok geliyor şu içmeye bile korkar oldum canım her gidişte leke görmekten inşallah geçer ve bebeğime sağlıkla kavuşturum lütfen dualarınızda baba da yer verin

Ben varım ilk hamileligimde olmuştu kızım çok şükür doğdu
Su an tekrar hamileyim yine akintim vardi yarın kalp atisi için gidecegim
Benim sonradan kesildi ilkinde de şimdi de sonra olur mu bilmiyorum
Kahverengi lekeyi zaten normal buluyorlar bir noktaya kadar kırmızı bile normal diyorlar
Icinizi ferah tutun

inşllah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize kötüyü düşünmeyin bol dua ve bol dinlenme geçecek inşallah :)

Çok teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun inşallah hepimizin bebisleri sağlıkla gelir içimi biraz olsun rahatlattıniz cok teşekkür ederim

Doktor bir de bana sey dedi ben seni 9 ay da yatirsam dusecegi varsa düşer engel olamayiz normal hayatına devam et dedi
Bana kese tutunma yeri iyi dedi Bi sıkıntı yok ama yatış dedi böyle rahim ağzına gelen Bi şey yok gayet yukarıda ama 1 hafta full yatış bakalım

Stres yapma canım 3.düşük yaşamıs biri olarak söylüyorum kahvrengi leke çok gelmez direk kırmızıya dönüşüyor merak etme.

Çok geçmiş olsun öncelikle çok zor Bi durum çok üzüldüm. çok gelmez derken onu anlayamadım sadece benim 4 gündür hep kahverengi geliyor peçeteye her silmişim de görüyorum kahverengi lekeler başladıktan sonra mi kırmızıya hemen döner demek istediniz
Stres yapma canım 3.düşük yaşamıs biri olarak söylüyorum kahvrengi leke çok gelmez direk kırmızıya dönüşüyor merak etme.

Taze kan olmadığı sürece lekelerden korkma. Özellikle kahverengi geliyorsa eski kan azar azar geliyor. Bebek sağlıklıysa birşey olmaz inşallah ama sağlıksız bir bebekse 9ay iğne yapılsa gene durmaz. Bana dr 10. Haftadan önce düşük önleyici vermedi saglıksızsa düşsün diye. Tedbir sizden taktir Allahtan,sağlıcakla gelsin.

Korkmayın
Ben 9. Haftaya kadar yaşadım ara ara
Hatta bir keresinde direkt pıhtılı kanama ile gittim doktora
İlacınızı düzenli kullanın
Bebek şu an tutunuyor kanamalar da bu yüzden oluyor
Kese etrafındaki kılcal damarları patlatıyormus tutunurken
Kahverengi leke zaten eski kandır, korkacak bir durum yok
Bol bol dinlenin
Ama moralinizi yüksek tutun , stres daha kötü etkiler

Yok canım benim yani kahverengi leke tehlikeli değil,ve sadece peçeteye sildiginde geliyormuş sıkıntı yapma ,düşük olsaydı direk kırmızıya bağlardı.sağol bu arada canım evet çok zor bir durum anlatılmaz(

İnşallah bilgileriniz için çok teşekkür ederim

İçime su sergiliyor ben şuan tuvalet ihtiyacı hariç full yatıyorum buda beni biraz üzüyor inşallah buraya güzel şeyler yazmak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…