Nurgül cüm bak bu link de bütün doktorlar var.Doktorlar için açılmış topikler var.Hatta YAkup Avşar da var.http://www.kadinlarkulubu.com/doktorlar-oneriler-sorular-f360/
Resimlerine baktim detayli bi sekilde senin tam karin germemiydi yoksa minimi izlerin cok az nekadar zaman sonra koydun resimleri masallah cok gzl olmus darisi bana
hımm şimdi resim görünüyormuu??
canım bizim nlglpd sokaklarda yineben yazayım artık herşeyini biliyorum :))) çok sormuştum ameliyat öncesi tam karın germe ve meme küçültme 5.500.kğ doku alınmış toplamda 1,5.sene oldu işlemleri yaptıralı sonuç harika ada22, serap38,bentopra,beste vs...bunların izlerinide gördüm incecikti benimde öyle ama tam beyazlaması 1.seneyi buluyor heralde
Ben bizim doktora çok acıyorum bütün takıntılı tipler adamı bulduk
canım bizim nlglpd sokaklarda yineben yazayım artık herşeyini biliyorum :))) çok sormuştum ameliyat öncesi tam karın germe ve meme küçültme 5.500.kğ doku alınmış toplamda 1,5.sene oldu işlemleri yaptıralı sonuç harika ada22, serap38,bentopra,beste vs...bunların izlerinide gördüm incecikti benimde öyle ama tam beyazlaması 1.seneyi buluyor heralde
Zaten oda cvp vermedi bikti benden ercan bey resim gonder dedim hala Yok bekleyim pazartesi ariycam napim korkuyorum yorumlarda okudum kadininbirisinin dikis atmis karnimda kocaman bi delik var diye yazmis icim sizladi Allahim korusun onunda yardimcisi olsun
Canim ya simdi Ben 74 kiloyum boyum 168 civari fazla yani kilo biraz 5 kilo gider ortalama demi
ZEYNEPSU ARKADAŞIM RESİM GÖRÜNMÜYOR CANIM
CANI YA SAĞOL ALBÜMÜN ADI DA JELESECE ÖZEL :))) BENDE SANA ÖZEL YOLLAYACAĞIM SÖZ
Yok mutlaka döner maile ama bu saatlerde ameliyat dadır çok yoğun yaza girerken millet estetiğe sarıyor
sen benim neler okuduğumu ne resimler gördüğümü tahmin edemezsin...doktor benim gibi sana da diyebilir bizim gibi çok takıntılı tiplere hasta bunlar diye doktorlar yanaşmıyor
bende 75.kilo ile girdim ameliyata ama 1.aydır sıkı diyetteyim 4.kilo verdimboğazını tutarsan gider tabi
Banada gonderebilirmisin lutfen
Evt AMA canimizi emanet edicez sonucta mesele Ona guvenmemekte deil sonra keske dememek icin gonderir insallah resim icim rahatlar simdiden karnima bakiyorumda kurtulmak su fazlaliktan cok heycanli
Evt AMA canimizi emanet edicez sonucta mesele Ona guvenmemekte deil sonra keske dememek icin gonderir insallah resim icim rahatlar simdiden karnima bakiyorumda kurtulmak su fazlaliktan cok heycanli
ben doktorlara güvenmem zor tipim takıntılıyımtabi ameliyat bu her türlü riski göze alıp imzaları atıp ameliyat oluyoruz komplikasyon çıkabilir de önemli olan sectigin doktorun bu işlerde ki referansları eğitimi ve yaptığı işin sonuna kadar takipçisi olması
Canim ozelden yazamiyorum cunku 100 mesaj yazmam gerekiyomusburdan yazim ins tanidik gormez
nurgul26@hotmail.co.uk facete ekle resimlere bak kocaman gobegime
Ne zaman gonderirsin
ben doktorlara güvenmem zor tipim takıntılıyımtabi ameliyat bu her türlü riski göze alıp imzaları atıp ameliyat oluyoruz komplikasyon çıkabilir de önemli olan sectigin doktorun bu işlerde ki referansları eğitimi ve yaptığı işin sonuna kadar takipçisi olması
Sen bitanesin Sana mail attim heycanla bekliyorum en Guzel cikolatalari Sana getiricem canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?