Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

iyi akşamlar güzel hanımlar topluluğu... napiyonuz başka topiklerde mi geziyonuz bakim...

BEn resimlere yorum yapanlara cvp verdim.Sonra köpişleri gezdirmeye inince baktık artık hava çok güzel.Cafe de oturup çay kahve keyf yaptık eşimle.YAz gelmiş resmen.HErkes pımmak arası tellikleri geçirmiş ayağına.Ataşehir de küçük bir bağdat caddesi gibi oluyor yazın.Akşam yemek sonrası herkes piyasa yapıyor Şimdi geldik eve.Dolanır dururum topikleri Biraz önce Ausencia daydım.Bi uğrayıp kahvesini içtim

piişşşşttt nldglp

günaydınnnn naber bebemm, bugün dötünü nerelerde gezdircen bi de bakiim aplana

Söyliim şekerenton.Bugün Dominos pizzadan arayan bir bayan sabahımı bayağı bir şenlendirdi. Sonrası banyodan vazgeçilip boyun altı duşu yapıldı.Doğğru kuaföre gidilip dip boya yaptırıldı.Tam 1 de spor grubundan arkadaşın hızır...irmik kavurması yapacağım dedi.Dileği varmış.Hızır gibi yetişsin olsun diye.Neyse gittim bir kahve içtim helvasından yedim.Sonra doğğru Cuma pazarı yaptık.Nerdeyse 3 senedir pazara gitmiyorum.Çok keyifli geldi.Ne aldım biliyormusunuz? Acaip güzel mor bir sütyen ve alt.Hem de kaça? Üstü 7 tl altı 2 tl Aman bir güzel bir güzel. Hayatımda kendime ilk defa pazardan sütyen alabildim.Düşünebiliyormusunuz ne mutluluk verici bir şey.Kocaman oldukları dönemde nerdeee pazarda onlara göre kalıp bulabilmek Yani şu ameliyatımın üstünden nerdeyse 2 yıl geçmesine rağmen ilk günkü mutluluğu hala yaşayabiliyorum.Bir domatesler aldım, adam tezgaha bıçak koymuş bir de tuz.Kesip kesip tuzlayıp ikram ediyordu Çanakkale domateslerini.Gözüm doymak bilmedi.O bezelyeler,biberler,çilekler,kayısılar,yeşil erikler....her tezgahtan bir şey yemek de en keyifli olaydı benim için.Sonra arkadaşı evine bırakıp ordan Migros a akşam için bir şeyler aldım yemeğe.Eve geldim hemen mutfağa girdim.Alınanlar yıkandı paklandı kaplarına koyuldu.Etimiz pişirildi,paçangalar çıtır çıtır kızartıldı,patatesler actıfry a atıldı.Çanakkale domateslerimle soğanlı limonlu z.yağlı miss gibi salata da yapıldı.Dominos ablayla başlayan güzel bir gün böyle güzel bitti ogülatakanecim

oyyyyy yoruldum yahu... maşaallah sendeki enerjiye. hiç bitmesin. ben de alcam pazardan o mutluluğu yaşaamak istiyorum....

Nurgul selam bende sana diğer tarafta yazdım sen ne ameliyatı olacaktın unuttum ben ya sigara içme eğer karın germe ise bilgine bende içtim ama heyecandan 1.bilemedin 2.geçmedim

Karin germe ya kizlar Ben pisman olmaktan korkuyorum ve emin deilim yarin doktoru arayip bikac resim gonder mesini istiycem cunku
Internetten bakinca yurtdisi resimleri AMA sizlerin yorumlarda turkiyede daha gzl yapiyorlar diye bide bi baska doktor ismi daha gordum yorumlarda Yakup avsar bi arkadasim meme buyutme yapmis memnun kafam cok karisti bana yardim edin lutfen karin germe olanlar resim emailimi yada face ten gonderebilirmi biletimi de aldim vazgecemem

Nurgül ne kadar paniksin sen böyle Bence tam karar verememişsin sen.Kendini iyi hissettiğin anda ve gerçekten olmak istediğin doktora olmanı tavsiye ederim sana.Ben seni arkadaş olarak eklemiştim.Resimlerimi görmüş olman lazım.Eğer benim doktoruma olmak istiyorsan sonuç ortada.Yok ben beğenmedim biraz daha araştırayım dersen gerçekten çok acele etme derim.Sonuçta canımızı ortaya koyup büyük bir karar alıyoruz.Bir sürü doktor var forumda bence iyice araştır ve sonradan pişman olma tatlım.Yakup Avşar da forumda adı geçen doktorlardan biri.Adına açılmış topik varsa girip ona ameliyat olan arkadaşlarla diyalog kur.İnşallah her şey gönlünce olsun.

Nurgül cüm bak bu link de bütün doktorlar var.Doktorlar için açılmış topikler var.Hatta YAkup Avşar da var.http://www.kadinlarkulubu.com/doktorlar-oneriler-sorular-f360/

seviyorum seni ve güzel enerjini öyle yazmışsın ki yanında olmak o domateslerden almak istedim akşam yemeğine geleceğim sana haberin ola kezban gelde şuna baskın basanındır yapalım

aman arkadaşım bize vebal yükleme kendin kime istiyorsan ona ol ameliytınıısrarla kendi doktorunun reklamını yapan arkadaşlardan değiliz biz kararını kendin ver bizler sürecimizden sonuçlarımızdan çok memnunuz internetteki fotolara bakma bile o kadar çirkin bir görüntü karın germe ameliyatını gördüğüm hiç bir arkadaşımda yoktu nlglpd arkadaşın fotolarına bak belki rahatlarsın

Son düzenleme:
Günaydınlaaaaaaaaar

Sabah yürüyüşümü (azıcık koşu bile sayılır ) yaptım , kahvaltı bitti .Oğlumla beraber yarış arabası oyunumuzu da oynadık Eşim hala uyuyor

Enerjim süper yine bu sabah , sizler de öylesiniiiiiiiiiiiiiz değil miiiiiiiiiiiiiii

Kitap fuarına gideceğiz bugün , var mı siparişi olan ?

Öpüldünüz güzeller.

Tüylü yaa , senin albümün varmış , dün gece gördüm ilk kez yorum yazdın diye,ne meraksız kadınım gör işte .Taş olmuşsun taş

kiz aus bebeem sen nerene estetik yaptirdin

Yok yahuuu , ben bu topikte okey masasındaki yancılar gibiyim

Boş izleyici kontenjanından faydalanıyorum

Bayılıyorum buradaki sohbete , Allahtan sitede reelde de görüştüklerim var yoksa bu kadar ilgiye beni aralarına sızmış erkek sanarlardı

Helal sana ausenci eşin oss... uyusun sen koşunu yap yavrula ilgilen birde gelip buraları şenlendir

bende bugün yaz geldi diye içim kıpır kıpır aynalardan kendimi alamıyorum göbeğim yok ya alışamadım daha sanki sabah uyanınca koca göbeğim geri gelmiş olacak diye tırsıyorum

benim bi siparişim olabilir belki özelden yazarım sana + 18 durumu sende öpüldün aman bırak tüylüyü benim fotoları gör sen ogltkn sana gönderecekti hatırlat

Yahu çekilir gibi değil birde horluyor .Yusuf gitti gıdıklamaya , tek tepki sağdan sola dönmek adamda

Alayım siparişini tatlım

Ogülü en güzellerden bir tane yolla yeter

Ahahahahahhhh şimdi , sen diye bana netten bulduğu kaknem bir kadın resmi yollarmış

azerinnn yok kız ausenci taş gibi hatun estetiğe hiiiiiç ihtiyacı yok başlık öyle estetiksiz muhabbetlerde var burada dedikodu ekşında gel mutlaka bekleriz gırgıra şamataya

ilk başta şüphelenmiştim senden dermişim böyle sohbeti hoş bir erkek denk gelmedi hiç ausu sendeki muhabbet süper hep gel

bizim çetede sana bayılıyor

ay horlama deme bana uyuzum o sese ben kayıt ettim eşime uyandığında dinlettim adam yok canım ben horlamam böyle dedi şaka gibi

kız bir tane var zaten gözlerim kapalı çıkmış yok güzelim neyse o sonra buluşmalarda bu sen değilsin diyebilirsin

yok yea sonra beni de estetikli sanarlar olmaz gelemem hem ben her yere yetemiyorum artik anacim:100::100::101:

Bende kendimden şüpheleniyorum ara ara

Geçen gün okudun mu cicişler konusu vardı , don paylaşılan (giyilmiş ) iki erkek birbirleri ile işi kaynatmış bilmeden , ay ne güldüm

Ne taşı beee , kollar facia bende .Acil işlem lazım onlara .Safra kesesini aldırırken doktora diyeyim de iki el atsın onlara da

Bende babamı kaydetmiştin .Horlama sesini benim taklit ettiğimi söyledi.

En klasik replite şu bizde ;

Ben : Horluyorsunnnnn yan dön

Eşim: Uyumadım ki daha , nasıl horlayayım

Saol ya ercan beye mesaj attim resim istedim icim rahatlasin diye evt eski yorumlarida okudum sende Zor karar vermissin ve mutlusun ve benim icimdende ercan bey geciyo bilmiyorum daha cok zmn var belki off cok kotu bi durum beklemek insanlarda cevremdeki korkutuyo Ben vazgecemem artik 7 haziranda olucam AMA iste olanakadar kendimi de sizide bezdiriyorum farkindayim

Gordum cok gzl biraz paronaya yaptim hani gidip gorusemiyorum doktorlarla sadece telefonda bu yuzdende hep bi korku oluyo bakalim resim istedim doktordan insallah gonderir Turkiyede karin amelyati resimleri yayinlamiyorlar internette bide sadece bikiside gordum ve sonrasinda cok aci cekti diyede Boyle hissedebilirim bilmiyorum iste uff daha uc haftA var olsa bitse rahatlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…