selam kızlar
nldglp,ne becerikli hatunsun ya maşallah sana. ben hayatımda bir kere bile mantı açmadım yaprak sarması yapmadımbende çok beceriksizmişim galiba seni tebrik ediyorum
bende hafta sonu çıkartayım buzluktan mantıyı çıkarıp pişireyim bari benimkiside ev mantısı ama tabi ben yapmadım
ausencia geçmiş olsun canım,inşallah kolaylıkla atlatırsın ameliyatını
Kartopum bu çete benim sizin çeteyle buluşmamı pek bi kıskanmışen kısa zamanda tekrarını yapalım
valla bizim kızlarda çok memnun kalmış buluşmadan,ne zaman isterseniz yaparız tekrarını, kıskanmalarına gerek yok şekerim ,onlarda gelsinler bizim kapımız herkese açık mevlana misali ister estetikli ol,ister estetiksiz gel ,yine gel
selam vermeden laf çarpmışım
selam güzeller güzeli
ince belli
dik memeli
seviyom seni
buluşma ayarlayalım da; yaz gelmeden yapalım. çok kalabalık olduk, yaz gelince hepimizi bir arada toplayamayız, herkes yazlık tatil gezme moduna girecek. sıcaklar basmadan, bahar tadında hep birlikte bi kahvaltı yapalım. nldglp de pıt pıt sarma sarıp, pıt pıt mantı kessin toplantı için. pire hanımlığın hakkını versinbeste de içli köfteleri hazır etsin, bu kez affetmem ona göre
laf çarpma mı hayat da bilmem öyle şeyler
belim ince totom kalkık memeler dik idi şimdi fazlaca dik :))) inmesini bekliyorum fala seksü olmak bana göre değil
ben gurup gurup görüşmeyi düşünüyorumherkese yetişemem dedikodu kaçar mekan kapatmak lazım sığmayız bi yere
benim en son yaptığım sarma sanırım 1998 de idive yapraklı pilav görüntüsü vardı
mantıya ise hiç elimi sürmedimhep hazıra kondum
bebem grup grup derken bişi mi demek istiyon, +18 'e mi geçtik yine
laf çarpma mı hayat da bilmem öyle şeyler
belim ince totom kalkık memeler dik idi şimdi fazlaca dik :))) inmesini bekliyorum fala seksü olmak bana göre değil
ben gurup gurup görüşmeyi düşünüyorumherkese yetişemem dedikodu kaçar mekan kapatmak lazım sığmayız bi yere
şimdide sırada burun ameliyatımı varbu estetikte dövme yaptırmak gibi birşey herhal????? yaptırdıkça yaptırasın geliyor,alışkanlık yapıyor galiba
benim en son yaptığım sarma sanırım 1998 de idive yapraklı pilav görüntüsü vardı
mantıya ise hiç elimi sürmedimhep hazıra kondum
valla bizim kızlarda çok memnun kalmış buluşmadan,ne zaman isterseniz yaparız tekrarını, kıskanmalarına gerek yok şekerim ,onlarda gelsinler bizim kapımız herkese açık mevlana misali ister estetikli ol,ister estetiksiz gel ,yine gel
kartopum, söyle o jelocana, ne kıskancaam ayol onu benkaç kez aradın beni, davet ettin, gel ben seni otogardan alırım yine bırakırım dedin ama uymadı işte be şekerim. biliyosun müsait olamadım
bebem grup grup derken bişi mi demek istiyon, +18 'e mi geçtik yine
sen yine bir deneme yapmışsın ben onu bile beceremedim canım,aman napayım canım isteyince annem yapıyor,hamileyken canım etli yaprak dolmasını çok istemişti annemde yoktu burda akşam ataşehirde mozaik çarşının içinde kayseri mutfağı diye bir yer var orada doyana kadar yemiş bir de yanımıza paket yaptırmıştıkzeytinyağlıyıda en kötü ihtimal birine yaptıramazsam aslı börekten alıyorum oldu bitti. mühim olan gönlümün geçmesi.
beceriksiz dedikodu yapana kadar dolma sar mantı yap
kıskanç ogülü seni davet eden yok birinci benim heryerden davet alıyorum
bebem, kendimi kasmaya, pirelik yapmaya ne gerek vararıyorum kadını "yap" diyorum yapıyor
bak akşama kayseri mantısı yiyeceğim mesela, üstelik mantıyla ilgili tek eylemim; mantıyı tabaktan kaşıklamak olacaknaapalım biz kartopumla emekçi kadınlar olarak, koca parası yemeyen, paraları estetiğe gömmeyen işçiler olarak, bassıyoruz parayı alıyoruz dolmayı
kız kartopum sen becerikli hatuna benziyon halbu ki :44:nlglpd süs bebeği gibi o şaşırtıyor beni ne yalan söyleyeyimdolma mantı sen yaparsında o hazır alır gibi duruyor
ben şimdi seni bip pardom kib yapmazmıyımterbiyesiz kezban seni
kız kartopum sen becerikli hatuna benziyon halbu ki :44:nlglpd süs bebeği gibi o şaşırtıyor beni ne yalan söyleyeyimdolma mantı sen yaparsında o hazır alır gibi duruyor
şimdi oturduğum yerden şöyle bir dikleştim bir kabardım kendime güvenim geldi,yaparım dimi jelesec sen bana gaz ver bakalım ara ara
yaparım herhalde de hiç denemedim,annem hep yaptığı için gerek duymadım,şimdide burak varken uğraşmak istemiyorum
denesem kesin yaparım ,yaparım değilmi :26:
yemek ve hamurişi konusunda önceden iyiydim ama buraktan sonra herşeyi bıraktım aslında,kilo sorunuda eklenince üstüne tam oldu. biraz büyüsün burak siz beni o zaman görün. KK daki yemek yarışmalarına bile katılacağım
şimdi oturduğum yerden şöyle bir dikleştim bir kabardım kendime güvenim geldi,yaparım dimi jelesec sen bana gaz ver bakalım ara ara
yaparım herhalde de hiç denemedim,annem hep yaptığı için gerek duymadım,şimdide burak varken uğraşmak istemiyorum
denesem kesin yaparım ,yaparım değilmi :26:
yemek ve hamurişi konusunda önceden iyiydim ama buraktan sonra herşeyi bıraktım aslında,kilo sorunuda eklenince üstüne tam oldu. biraz büyüsün burak siz beni o zaman görün. KK daki yemek yarışmalarına bile katılacağım
evet yaa
bende senden beklerim de nldglpten beklemezdim valla
kız sabahın köründe eşofmanlarıyla odaya bi girişi vardı hala gözümün önünden gitmiyo, full makyaj, saçlar fönlü, "yatçaz kalkçaz, yatçaz kalkçaz "şarkısını söyleye söyleye, yani kısssssaca kokoş kokoş hallerinden sonra mintiricik mantıları matematiğim almıyo
emekçi senibulmuş zengin kocayı dayamış sırtını keyfe çalışıyon sanki bilmiyoz ayda 50.mil.gelirin var benim gibi memur karısısın sanki ben dolmayı anama yaptırırım güzel yapar
kıss kartopu gelme kıs oyuna,
bak şimdi ne diyecek sana biliyonmu bu mesajından sonra
"bi borcam sarıver eve ziyarete gelirken, bakayım nassı yapıyon" bknz. hayleyfli pasta
valla o zaman en emekçi benim burada,hem memur karısıyım hemde kendim çalışıyorum hahahahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?