Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

benim en son yaptığım sarma sanırım 1998 de idi ve yapraklı pilav görüntüsü vardı
mantıya ise hiç elimi sürmedim hep hazıra kondum

Kartopum bu çete benim sizin çeteyle buluşmamı pek bi kıskanmış en kısa zamanda tekrarını yapalım

valla bizim kızlarda çok memnun kalmış buluşmadan,ne zaman isterseniz yaparız tekrarını, kıskanmalarına gerek yok şekerim ,onlarda gelsinler bizim kapımız herkese açık mevlana misali ister estetikli ol,ister estetiksiz gel ,yine gel

kartopum, söyle o jelocana, ne kıskancaam ayol onu ben kaç kez aradın beni, davet ettin, gel ben seni otogardan alırım yine bırakırım dedin ama uymadı işte be şekerim. biliyosun müsait olamadım

laf çarpma mı hayat da bilmem öyle şeyler

belim ince totom kalkık memeler dik idi şimdi fazlaca dik :))) inmesini bekliyorum fala seksü olmak bana göre değil

ben gurup gurup görüşmeyi düşünüyorum herkese yetişemem dedikodu kaçar mekan kapatmak lazım sığmayız bi yere

bebem grup grup derken bişi mi demek istiyon, +18 'e mi geçtik yine

benim en son yaptığım sarma sanırım 1998 de idi ve yapraklı pilav görüntüsü vardı

sen yine bir deneme yapmışsın ben onu bile beceremedim canım,aman napayım canım isteyince annem yapıyor,hamileyken canım etli yaprak dolmasını çok istemişti annemde yoktu burda akşam ataşehirde mozaik çarşının içinde kayseri mutfağı diye bir yer var orada doyana kadar yemiş bir de yanımıza paket yaptırmıştık zeytinyağlıyıda en kötü ihtimal birine yaptıramazsam aslı börekten alıyorum oldu bitti. mühim olan gönlümün geçmesi.

bel altı çalışmışım ilk cümleni anlatımışım, hemen telafi ediiimm

sen mi bilmiyon laf çarpmayı, kıssss senin çarptığın laf adamı cin çarpmışa çevirir, bilmeyene duyurulur. bak nldglp'ye sırf bu yüzden hep "cim cim cim" diye kıçından ayrılmıyo

şimdide sırada burun ameliyatımı var bu estetikte dövme yaptırmak gibi birşey herhal????? yaptırdıkça yaptırasın geliyor,alışkanlık yapıyor galiba

ya minik bi dokunuş daha diyorum ama bakalım eşim ben senin burnuna aşık oldum elletme diyor aynen yaptırdıkça yaptırasın var ama para suyunu çekti artık birikim lazım bu işe

beceriksiz dedikodu yapana kadar dolma sar mantı yap

puhahahahahah Mevlananın sözü cuk oturdu bak çok güzel keyifliydi eşimde çok memnun kaldı

kartopum, söyle o jelocana, ne kıskancaam ayol onu ben kaç kez aradın beni, davet ettin, gel ben seni otogardan alırım yine bırakırım dedin ama uymadı işte be şekerim. biliyosun müsait olamadım

kıskanç ogülü seni davet eden yok birinci benim heryerden davet alıyorum

bebem grup grup derken bişi mi demek istiyon, +18 'e mi geçtik yine

ben şimdi seni bip pardom kib yapmazmıyım terbiyesiz kezban seni

kız kartopum sen becerikli hatuna benziyon halbu ki :44:nlglpd süs bebeği gibi o şaşırtıyor beni ne yalan söyleyeyim dolma mantı sen yaparsında o hazır alır gibi duruyor

Son düzenleme:
beceriksiz dedikodu yapana kadar dolma sar mantı yap

kıskanç ogülü seni davet eden yok birinci benim heryerden davet alıyorum

bebem, kendimi kasmaya, pirelik yapmaya ne gerek var arıyorum kadını "yap" diyorum yapıyor

bak akşama kayseri mantısı yiyeceğim mesela, üstelik mantıyla ilgili tek eylemim; mantıyı tabaktan kaşıklamak olacak naapalım biz kartopumla emekçi kadınlar olarak, koca parası yemeyen, paraları estetiğe gömmeyen işçiler olarak, bassıyoruz parayı alıyoruz dolmayı

emekçi seni bulmuş zengin kocayı dayamış sırtını keyfe çalışıyon sanki bilmiyoz ayda 50.mil.gelirin var benim gibi memur karısısın sanki ben dolmayı anama yaptırırım güzel yapar

kız kartopum sen becerikli hatuna benziyon halbu ki :44:nlglpd süs bebeği gibi o şaşırtıyor beni ne yalan söyleyeyim dolma mantı sen yaparsında o hazır alır gibi duruyor

şimdi oturduğum yerden şöyle bir dikleştim bir kabardım kendime güvenim geldi,yaparım dimi jelesec sen bana gaz ver bakalım ara ara

yaparım herhalde de hiç denemedim,annem hep yaptığı için gerek duymadım,şimdide burak varken uğraşmak istemiyorum
denesem kesin yaparım ,yaparım değilmi :26:

yemek ve hamurişi konusunda önceden iyiydim ama buraktan sonra herşeyi bıraktım aslında,kilo sorunuda eklenince üstüne tam oldu. biraz büyüsün burak siz beni o zaman görün. KK daki yemek yarışmalarına bile katılacağım

evet yaa
bende senden beklerim de nldglpten beklemezdim valla
kız sabahın köründe eşofmanlarıyla odaya bi girişi vardı hala gözümün önünden gitmiyo, full makyaj, saçlar fönlü, "yatçaz kalkçaz, yatçaz kalkçaz "şarkısını söyleye söyleye, yani kısssssaca kokoş kokoş hallerinden sonra mintiricik mantıları matematiğim almıyo

kız yaparsın tabi sende o ışık var tüylüden dahan da iyi yaparsın hemide Burak daha minik iş güç fırsatın olmaz tabi

senin memeler kesildi mi sorun kalkar memeler seni kilolu gösteriyor ufak bi dokunuş lazım sana

kıss kartopu gelme kıs oyuna,

bak şimdi ne diyecek sana biliyonmu bu mesajından sonra

"bi borcam sarıver eve ziyarete gelirken, bakayım nassı yapıyon" bknz. hayleyfli pasta

ne yalan söyleyeyim arkasından konuşmuyor k.k. ya yazıyorum beni çok şaşırttı :26: hele hastane odasından çıkıp alış veriş yapıp eve gidip kadın budu köfte ve pacanga böreği yapıp hastaneye gelmesi (40.dakika da bilemedin 1.saatte) taktire şayandı

emekçi seni bulmuş zengin kocayı dayamış sırtını keyfe çalışıyon sanki bilmiyoz ayda 50.mil.gelirin var benim gibi memur karısısın sanki ben dolmayı anama yaptırırım güzel yapar

valla o zaman en emekçi benim burada,hem memur karısıyım hemde kendim çalışıyorum hahahahahahahah

kıss kartopu gelme kıs oyuna,

bak şimdi ne diyecek sana biliyonmu bu mesajından sonra

"bi borcam sarıver eve ziyarete gelirken, bakayım nassı yapıyon" bknz. hayleyfli pasta

benim yaptığım ilk sarmayı yemeye razı ise ben seve seve yapar götürürüm jelesece canım. borcam değil gümüş tabaklar ,kristaller feda olsun ona..........

vaybe ne laf patlattım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…