Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

cünaydin cünaydinnnnnnn mutlu huzurlu sabahlar bacularrrrrr
allah her keze nasip etsin bol misafirli bir zaman geciriyorummmmmm
3hafta gezme sonra burdayimmmmm az kaldi bir heyecen bir heyecannn allahim hayirlisiiiii
yazistik konustuk bilgi alisverisinde bulunduk kizlar hakkinizi helal edin hepinizle tanistgima menmun oldum daha
1 hafta daha burdayim bilmiyorum girebilirmiyim giremezmiyim hepinizi seviyorummm
3hafta sonra allah kismet ederse burdayim öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Şeyda cım selametle git gel inşallah.Ne hakkımız varsa helal olsun arkadaşım Bekliyoruz dört gözle güzel haberlerini

Benim güzel topiğime kocaman bir GÜNAYYYDIIIINNNNNN

Elemtere fiş,kem gözlere şiş topiğimize

Herkese harika hafta sonları

Gunaydin herkese :)) iyi pazarlar dilerim butun guzel kadinlara

Bu başlığın bugün böyle sessiz kaldığına bakmayın yarın yıkılır burası sohbetten

İş güç yarına bırakmıyorum muhabbet bölünmesin diye nazik arkadaşlarım

Son düzenleme:
jelesec bacum burdayim kk bir giriyorum cikiyorum bol misafirli bir zamanda geciyorum
1hafta daha burdayim sonra 3 hafta yokkkkkkk sen anlarsinnnnnn

Benim ameliyata gelme bebem taaaaaaa oralardan 1. haftadan sonra yok isen kesin benim işe geliyon :))) gelme gelme duanı gönder yeter kız ne anlayayım nereye gidin 3.hafta sensiz buralar yavan kalır de hale özelden unuttum ben

Son düzenleme:
Oy oy ayceyim gelmiş yaptırdın memeleri kaçtın bacım unutma buraları

benden de herkese geç günaydın

Jelesecim balim kacar miyim hic? Biraz geziyorum, biraz is gorusmeleri derken vakit geciyor. Sizleri unutursam carpilirim tovbe bismillah kendine cok iyi bak opucukledim :))

YAni o kadar nazar boncukları koyduk, koyduk... bak şimdi sen görüyormusun? Boncuklar bile korumadı sizi bebişlerim YApın geyikleri girin kodese .Neyse ben şimdi geldim yanlarından.Hepsine çizgili pijama ile çekirdek götürdüm.Herkese çook selamları var Onlar bu topiğin altın kızları OGLTKN,JELESEC,ALEDAX canlar hepinizi öpürem. Kendinize ii bakın. Çok dedikodu yapmayın.Çekirdek çitlayın...............

Lina gel tatlım karşılıklı göbicikleri atalım ohh kızlar da yok Meydan bize kaldı Çalsın sazlar oynayalım senle ben

Bu arada nefis bir haftasonu geçirdim ye ye ye bir hal oldum:)) JElesec e yakalandım.Anacım hiç bir şey de gizli kalmıyorki bu facebook dan:)

Hayatım nezar nezar Adaletin kestiği parmak acımaz.Çok güldük ya Cuma günü sırf jelesec değil bacım ogületkn,Aledaa.Gel teskere gel...

Ay aklıma ne geldi biliyomusun? bana gelen yardımcı bayan şiveli konuşuyor ama o kadar değişik kullanıyor ki kelimeleri bazen dudaklarımı ısırıyorum gülmemek için mesela nazar a nezar diyor.Geçende metrotoopis dedi yıkıldım yere gülmekten hani ne demek istedi gerçekten anlamadım ama, metro ile metrobüs arası bir araç çıkardı kendince Mürvet yapımı ''metrotoopis'' .Eşi amar çektirmiş ''emar'' çok tatlı çokk beni çok güldürüyor her geldiğinde.(JElesec görmesin bu yazdıklarımı sinir olur bana.Mürvet deyince kaşınır kendileri zira)

Hayatım nezar nezar Adaletin kestiği parmak acımaz.Çok güldük ya Cuma günü sırf jelesec değil bacım ogületkn,Aledaa.Gel teskere gel...
ooo toplu infaz yani... Allah kurtarsın bacılarrrrrr.......

metrotopis enteresanmış baya eğleniyosundur temizlik günleri....
dün gece can sıkıntısından benim ufak bebeylen açtık ankaranın bağlarını döktürdük... arada mezdeke arada horon kendi kendine oynayana deli derler bizim oralarda ama napcan kimseyi bulamadım yanıma... neyse bugün allahtan sen varsın adi atalım üçbeş göbecik....

Hoşgeldin tatlıım Okuduğuma göre keyifler çok iyi.Hadi hayırlısı bakalım.

ayy ablacigim ya özlemisim sizi :)).. Vallaha keyifler felan degil. Doktoru gördüm ya icim cok rahatladi :)

Sizde ne var ne yok? Bu arada cok giremiyorum islerim cok yogun ya eve gelir gelmez uyuyorum.

ayyyy cok sevindim ablacigim ya belli oldu sonundaaa..

Bende 11.nisan geliyorum insallah bi aksilik cikmassa senden iki gün sonra ameliyat oluyorum. Ama tabi benimkisi daha belli degil o aralar tarih +1 -1 gün degisebilir

ben geliyom sen hic merak etme yaninda dururum ben senin :))))

ooo hadi hayırlısı gülocum bir taşla iki kuş vuracağız o zaman:) Hem jelesec in ameliyatı hem de senin Belkide peşpeşe günlerde girersiniz ameliyata belli mi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…