Kaçak hesap ver nerelerdeydin hııııım
cünaydin cünaydinnnnnnn mutlu huzurlu sabahlar bacularrrrrr
allah her keze nasip etsin bol misafirli bir zaman geciriyorummmmmm
3hafta gezme sonra burdayimmmmm az kaldi bir heyecen bir heyecannn allahim hayirlisiiiii
yazistik konustuk bilgi alisverisinde bulunduk kizlar hakkinizi helal edin hepinizle tanistgima menmun oldum daha
1 hafta daha burdayim bilmiyorum girebilirmiyim giremezmiyim hepinizi seviyorummm
3hafta sonra allah kismet ederse burdayim öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Gunaydin herkese :)) iyi pazarlar dilerim butun guzel kadinlara
jelesec bacum burdayim kk bir giriyorum cikiyorum bol misafirli bir zamanda geciyorum
1hafta daha burdayim sonra 3 hafta yokkkkkkk sen anlarsinnnnnn
Oy oy ayceyim gelmişyaptırdın memeleri kaçtın bacım unutma buraları
benden de herkese geç günaydın
anaaaa ameliyat öncesi hapse mi düştü jelesec... noldu ki yahu.
Hayatım nezar nezarAdaletin kestiği parmak acımaz .Çok güldük ya Cuma günü sırf jelesec değil bacım ogületkn,Aledaa.Gel teskere gel...
ooo toplu infaz yani... Allah kurtarsın bacılarrrrrr.......Hayatım nezar nezarAdaletin kestiği parmak acımaz .Çok güldük ya Cuma günü sırf jelesec değil bacım ogületkn,Aledaa.Gel teskere gel...
Ay aklıma ne geldi biliyomusun? bana gelen yardımcı bayan şiveli konuşuyor ama o kadar değişik kullanıyor ki kelimeleri bazen dudaklarımı ısırıyorum gülmemek içinmesela nazar a nezar diyor.Geçende metrotoopis dedi yıkıldım yere gülmekten hani ne demek istedi gerçekten anlamadım ama, metro ile metrobüs arası bir araç çıkardı kendince Mürvet yapımı ''metrotoopis'' .Eşi amar çektirmiş ''emar'' çok tatlı çokk beni çok güldürüyor her geldiğinde.(JElesec görmesin bu yazdıklarımı sinir olur bana.Mürvet deyince kaşınır kendileri zira)
Hoşgeldin tatlıımOkuduğuma göre keyifler çok iyi.Hadi hayırlısı bakalım.
Şanslısın estetik işinde en iyilerden birine denk geldin(bana göre number one hatta :)
oy oy oy amma çok iş var sendekolay gelsin hem sana hemde doktora
iyiyiz çok şükür jelesec ablan da 13.nisanda karın ameliyatını oluyor dua et sabaha kadar benim için
ayyyy cok sevindim ablacigim ya belli oldu sonundaaa..
Bende 11.nisan geliyorum insallah bi aksilik cikmassa senden iki gün sonra ameliyat oluyorum. Ama tabi benimkisi daha belli degil o aralar tarih +1 -1 gün degisebilir
ben geliyom sen hic merak etme yaninda dururum ben senin :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?