bütün erkekler ayni mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.983
173
yani bence degil. benim cevremdeki diger erkekler oyle degil en azindan. karsi cins olarak iliski anlaminda cok kisi tanimadim. esim ilk sevgilimdi ve evlendik.

akrabalarim arkadaslarim da boyle bir sey gormedim.

sorun esimin herseyi sormasi, soruya soru ile cevap vermesi. ilk yillar anlayisla karşılarken sonraki yillar tahammul edememeye basladim. bunu meslegimde de cok soru almamdan dolayi oluşan bir tahammulsuzluk olarak algiliyordum.

son iki yildir falan meslek degismim oldu. yani bunla alakasi yokmus. ve bu durum artik beni utandiriyor.

herkesi oldugu gibi kabullenmeye calisirim. esimin zeka problemi olsa ve bundan yapsa yine anlayışla karsilayacagim. kendi isiyle ilgili konularda yada ilgi alani olan konularda hic boyle degil.

ama bana gelince benle iletisime gelince nerdeyse aptala bagliyor. en basiti cekmeceden sunu ver desem hangi cekmece der. ortamda tek cekmece oldugu halde. yada cocugu banyo yaptiririm dolapta rafta havlu var verir misin derim raf ne der.
o kadar cok boyle sacma sapan sorulari oluyor ki delirmemek is degil.

bayram sebebiyle annemlerde kaldik. orda utandim artik resmen. zaten cok samimi iliskileri yok. cok sevmezler. bana layik gormemislerdi evlenirken. benim hatrim icin kabullendiler.

9 yildir evliyiz bu arada yeni de degil. orda mesela bir ara disari cikacakti. zil hangisi diye soruyor. 9 yildir ayni evdeler annemler. ve giris kat yani. en kotu cami tiklatsa yine kapı acilir. daha bir suru cekmece ornegine benzeyen sorular. yani aslinda ona hic bulasmamak gerekiyor. her isi kendin halledeceksin. boylece bu sorulara maruz kalmayabilirim. ama artik 2 cocuk var ve yetisemiyorum. her zaman yardımcıdir ben talep ettigim surece. ama gonulden yapmak istemezse bu sekilde sorularla beni yildirmak istiyor sanki. bilincli yapmasa da. yani yapmak istemiyorum dese daha kolay olacak hersey.

ee sen de isteme birsey diyorsaniz da. o zaman hayat arkadasliginin ne anlami var diye dusunuyorum. yani bazen gurur yapiyorum yada bıkıyorum. ona bulasmiyorum. ama yoruluyorum. zaten cok yorgunum. bu evlilik beni cok yordu. sosyal yasamimizda zaten birlikte takilmayiz. genelde ben yalniz takilirim. cunku mirin kirin eder. benim de canim sıkılacagina uzulecegime kendi haline birakiyorum. tatil e bile tek cocuklarla gittigim oldu. herseyi ayarlanmis odenmis tatile sadece tesrif etmek bile istemedi. isi bahanesiyle. bende annemle gittim onunla gidecegime. yani boyle zaten cogunluk yalniz oldugum bir evlilik. cocuklar konusunda da bir yere kadar dayanabiliyorum iste.

merak ettim tum erkekler boyle mi. babam abim boyle degil. ama iste onlar baba abi. koca olarak esleri daha iyi bilir. o yuzden sormak istedim.

Benim çevremde böyle erkek Yok mesela , hangi çekmecede bulamadım der en fazla eşim hani göz hizasında arar en üstte duran şeyin altına gerisine bakmaz . Üşengeçlik olduğunu düşünüyorum . Ama bu tatil mevzunuz biraz garip .

sanki bir iş buyurduğunuzda tekrarlanmasın diye burnunuzdandan getiriyormuş gibi geldi. konuşmayı denediniz mi? biraz aklını çalıştır her şeyi sorma kendin düşün gibisinden konuşabilirsiniz

Dalgınlıkla bi iki olur da, hep Ne?Nerde?Nasıl?
Bir de bunun Hı? versiyonu var. Soruya cevap ararken zaman kazanmak için her sorunu tekrarlatan tip.Tik gibi bi şey.
Siz de soruyla karşılık verin. Kaç tane raf var orda?gibi. Ya da "Kapı zili genelde kapının yanında olur" Benim eşim böyle anlattığımda gıcık oluyor ve bana sormak bile istemiyor, mutlaka buluyor aradığını :))

bana artik sevmediginiz icin her hareketi batiyor gibi gorundu.abartilacak dert edilecek birsey yok.benim esimde cok sorar hatta bana tatli gelir hareketleri saf saf aramalari vs.yalniz takilmaniz filanda bunu gosteriyor.seven insan heryerde beraber olmak sevdigiyle.sahsen esimi birakip annemlere bile gidip kalasim gelmiyor.

İlgisiz sadece sizinleyken mi böyle. Yoksa herzaman mı?

Canım senin başka kusurun vardır onun kide bu diye düşün senin babanın abinin de başka kusurları vardır. 9 yıl olmuş artık çözmüş olmanız gerekir o böyle saçma sorular sorunca siz de aklı kıt birine anlatır gibi anlatın o da belki böyle sorular sormaktan vazgeçer. Mükemmel insanı beklemekten vazgeçin her ne kadar herhangi bir olumsuzluğa tahammül etmek zor olsa da ben büyütülecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Belli ki eşinizle aranızdaki bağlarda 9 yılda biraz zayıflama olmuş çocukların da etkisi vardır tabi ama evliliginizin güçlendirmek için de çaba sarf etmeniz lazım diye düşünüyorum. Sadece eşinizin mutluluğu değil sizin mutluluğunuz için bu çabayı bu evlilik hak eder yoksa adamın su içme şekli bile dert olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…