Bütün engellere ragmen beraber olmayi basardik

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
Sevdigiyle arasinda engeller olan, fakat bütün engelleri asip mutlu olanlar var mi aranizda kizlar?

Nasil basardiniz, ne gibi zorluklara gögüs gerdiniz?

Hikayelerinizi bekliyorum..:kahve:

Son düzenleme:
valla canim bizde butun engellere ragmen birlikte olmayi basardik...halada basarmaya devam ediyoruz allaha sukurler olsun...hikayem cok uzun ve fena uykum geldi baska zaman insallah..hadi iyi geceler..:1closedeyes:

Engeller!!!! Benim ilişkimde çok fazla engeller var şu an mücadeleye başlamadik...ben başlamakda istemiyorum çünkü ya kazanmak ya kaybetmek var bu biliyorum..kazandiğim eğer o olursa ailemi kaybederim her neyse inan mücadele etmek için hiç gücüm yok o çok güçlü tamam ama böyler güzel deyip yaşiyorum ben tabiki o bu durumdan şikayetçi ama böyle güzelll şuan herkez benimle ve benim illahada bi savaşa girmenin bi anlami yok değil mi.

Her gün yeni bir engel cıkıyor sanki:çok üzgünüm:
ama biz birlikte olup onları aşıyoruz:asigim: yada aşmaya calışıyoruz...

onun bir sözü vardır...
Ağzına kadar dolu çuvalı bir kişi kaldırırsa cok yorulur ama iki kişi kaldırırsa yorulmaz lar diye:1closedeyes:

Eninde sonunda bizde herşeyi aşıp mutlu olucaz:asigim:a.s.

olmadı bız yapamadık...2seneye yakın mucadele ettık ama olmadı...cok uzgunum daha acım yenı...olmayınca olmuyo demekkı sans nasıp bız basaramadık
allah kımseyı ayırmasın ısallah

özlempau kesinlikle katiliyorum bazen ne yaparsan yap olmuyor...olmuyor.....olmuyor......benim öyle sorunlu bi ilişkim olmuştu,içimde keşkelerim kalmayacak kadar üzerime düşeni yaptim,emek verdim gözyaşi döktüm ama olmayinca olmuyor....şimdi eşimi seviyorum ve cok mutluyum,üzüldügüm günlere üzülüyorum....verdigim emeklere aciyorum...

50 dakika sonra 7. yılımız, mutlu sona az kaldığını umuyoruz, bu yıl dönümümüzde de beraber olamıyoruz ama kalbimiz bir... yüreğim onda onun yüreği bende... engeller önümüzden çekilicek çok yakın zamanda inanıyoruz, biz kavuşucaz birbirimize sonunda....

50 dakika sonra 7. yılımız, mutlu sona az kaldığını umuyoruz, bu yıl dönümümüzde de beraber olamıyoruz ama kalbimiz bir... yüreğim onda onun yüreği bende... engeller önümüzden çekilicek çok yakın zamanda inanıyoruz, biz kavuşucaz birbirimize sonunda....

Allah kavustursun canim ve 7. yildönümünüz hayirli olsun...

Rabbim sen öncelikle karsimiza hayirli insanlar cikar, sonrada sevenleri ayirma, ben cok üzülüyorum ayrilanlari duyunca. Insan basina gelmeyince bilmez derler ya. Bizde engellerimizden dolayi bir ara ayrildik benim istegimle. Ama yine beraberiz, nereye gidecek, nasil olacak hic bilmiyorum, düsüne düsüne artik kafam allak bullak. Hayatimda hic bu kadar uzun bir dönem aglamamistim, her geceye yakin bir insan aglar mi. Yine gözlerim doldu bak tutamiyorum kendimi.

Rabbim sen sevenleri ayirma.. ne olur..

X