Bütün aşkımız sevgimiz herşey yalanmıymış ? ben kime inanıyım neye inanıyım..

ya lütfen "beni bu kadar severken" deyip durmayın. her şey gün gibi açık, siz hala ne sevgisinden bahsediyorsunuz. yazık ediyorsunuz kendinize, zamanınıza. kurtuldum deyip şükredin, yolunuza tek başınıza devam edin. bu devirde kimseye güvenmeyeceksin, bunu da kafanızın bir köşesinde tutarak yaşayın hayatı.

ben söyleyeyim şifre neden açmadı? olay burada çözülecek

Tam ne dusunuosun anlamadim aliskanliklarindan vazgecmek mi ? Yoksa hayatina yalniz devam etmek mi? Cevrene aldatildim demek mi ? Seni bu kadar zorluo beni bu kadar s3verken diosun hep agiz soyler sen icrata bak seni kaybetmek istemeyen insan sana tel dokumanlarini 2 dk ortaya doker surekli kacio yani iyiyim sen napiosun msji bile sozlunun alenen konustunu gosterio artik gercekci ol bence

Erkek arkadaşınız önce numarayı bilmiyorum diyor siz bilirken o bilmiyor yalannnn şifreyi vermiyor, hattı değiştiriyor.. Daha ne olsun ayrıl kesinlikle o kıZla görüşmüş..

Erkek arkadaşın masum değil,üç ay ayrılik zamaninin kız la görüşmüş kızın günahı ne.Kız seninle ayrıldı saniyormus msj çekmiş çok normal.Tel dökümünü görme konusunda online girişi kapattirmissa ,internetten hiçbir şekilde giriş yapamazsın.
Eğer birinin tel.karıştırınca olabilecek durumu kaldiramiyacaksan hiç kurcalamayin.Bu durumlarda o suçlu bu suçsuz demenin hiç faydası yok.Sevgilinden ayrilmayacaksin nasılsa ayrılacak olsan msj görünce birakirdin sevgiliniz.Telefonu karıştırmak sadece biraz aksiyon kattı hayatına o kadar.

Büyük bir sevgi yok ortada bir kere bu net.
Boşluk doldurmak için eski sevgili ile konuşulmuş. Sonra size yalanlar söylenmiş.
Hayatına düzgün biriyle devam etmek için geç değil.

Suçsuz adam ne yapar eder o konuşma dökümanlarını sana gösterir, kendini aklar.
Sonra yine bana inanmadın diye küser, burnunu sürtmeyi tercih ederdi.

Ama görüldüğü gibi yememiş hemen sabahına hattını değiştirmiş.

Valla hattını değiştirip yeni hattıyla seni arıyorsa hala o hattın neden değiştiği kabak gibi ortada...

Hat olayını okuyana kadar belki karakteri böyledir aşırı gururludur...
Ona güvenmemeniz gururuna dokunmuş olabilir dicektim ama hattı değiştirmesi herşeyi açıklıyor...
İnsan ayrılınca hattını niye değiştirir görüşmemek için değiştiripte yine aramak hmmm

aslında aldatılmak iyi bir şey biliyor musun? yani saçmalıyor gibi gözüküyor olabilirim şu an ama, bu adamın bu yüzüyle bu aşamada tanışman iyi oldu. umudunu öldürmene yardım eder. normal şekilde ayrılsaydınız hep acı çeker, beklentide kalırdın.
artık bu adamı kabul etme.

edersen de bir iki ay ancak dayanır bırakırsın. ben de senin yaşlarda sağlam ilişkimde aldatılmıştım. çok uğraştım senin gibi, yalan olduğunu ispatlamaya çalıştım ama olmadı. her şey önüme çıktı.

hatta çok net hatırlıyorum, adam kızı yanımda aradı. "princess'a gerçekleri anlat hadi"dedi. önceden ayarlamış belli ki. sanıyor ki kız yalan söyleyecek. kız bi anda "biz bu adamla seviştik, princess bırak bu adamı bana beni sevdiğini söyledi" falan diye saymaya başladı. adam elimden zor almıştı telefonu.

ben sürdürdüm. bir ay falan idare ettim o ilişkide. psikopata bağlamıştım. bir ay sonunda ağladım zırladım ama bıraktım. keşke daha once bırakabilseymişim.

muhtemelen siz de benzer bir şeyi yaşarsınız.

sanki kopmuş o halat. bağlasan da tutmaz. hep bağladığın yer eline gelir. yıpratır, yaralar. değer mi değmez.

Beni arıyor sürekli cok pişman oldugunu söylüyor.
Benim tek hatam o kızın beni rahatsız ettiğni söylememk oldu sana öyle bir hata yaptım
Ama korktum seni iyi tanıyorum eger söyleseydim o zamanda gidecektin dinlemeyecektin bile dedi
Beni rahatsız etmemesi için çok konuştum ikna etmeye çalıştım ama anlamadı bir türlü dedi
Sana söylediklerinin hepsi yalandı yemin ederim dedi biliyorum bana yine inanmayacaksın ama ben seni aldatmadım nolur buna inan dedi.
Bizi ayırmak için bunları söyledi sana dedi sürekli mesajlar atıyor
ama ben yinede yediremiyorum kndime
o gün şifresinide o yüzden vermemiş çünkü bana konuştklarını o kızın rahatsız ettiğini söyleyemedi için
kafamı toparlayıp düşünemiyorum bile

Ya yemin ederim bunları yazmak için oturum açtım. Arkadaşım kendine bunu yapma bu adam seni çok net bi şekilde aldatmış ve üstüne yalan söylemiş ve hala da söylemeye devam ediyor sen de aman ona mı inansam buna mı inansam. Ben sana neye inanacağını söyleyim mi? Bu adam seni aldattı arkadaşım hem de o ayrılığı geçirdiğiniz dönemden bugüne kadar aldattı. Ama sen hala bu adama inanmaya meyillisin tamam eğer affedeceksen inanacaksan inan ama 3 ay sonra 3 yıl sonra aldatıldım diye konu açacağını da bil. Ne kadar canın yanarsa yansın affetme ve o adamı unut senin için en acısız yöntem bu olacak. Affedip dönersen ve devam edersen ömür boyu acabalar ömür boyu şüpheler ve güvensizlik içinde yaşayıp gideceksin. Bazı adamların meşrebi böyledir sevse de başkasıyla olmadan duramaz. Halamın oğlu 5 yıllık evli ve evlendiği günden beri farklı farklı kadınlarla eşini aldatıyo o da senin gibi 1-2 kere yakaladı ama halamın oğlu hep inkar etti. Ben istemiyorum onlar arıyo ve yine böyle çirkeflikler yaptı bana inanmıyosan boşanalımlar falanlar kız da senin gibi inandı ve şüphe içinde devam ediyo. O sakin kız gitti kapı pencere yumruklayan bi kadın geldi. Kendine bunu yapma kendine biraz saygı duy ve bu adamla ne sebeple olursa olsun görüşmeyi kes benim tavsiyem

hepinizin yorumları benim için cok önemli nolur yardım edin.
hala gelemedim kendime hala şoktayım gelemiyorum
şuruum bozuldu aklım durdu

Kac yasinda bu adam? Madem sucsuzsa simdi göstersin dökümleri. Yok gelecektim bilmem ne bidi bidi yapmasin. O an olmadi tamam ama madem sucsuz HER AN gösterebilir sana rahatlikla ki büyük bi zevkle yapar bunu hemde.

Herkes ayni seyi diyor, aklin yolu birdir. Niye aldatildigini görmek istemiyorsun? Adam bal gibi seni aldatmis iste. Eger biri seni rahatsiz etseydi sen derhal hat degistirmezmiydin? Hatta ben olsam yasal islemlere baslardim. Güya kiz aylardir bunu rahatsiz ediyor ve adam en basiti, hat degistirmezken, bomba patlayincami degistiriyor? Adam onca yalandan sonra sonunda o kiz ile konustugunu kabul ediyor. Sende halen "acaba ne konustular" diyorsun!!!!

Yahu sen eski sevgilin ile konusmus olsaydin, bu sahis "aah acaba angelic hanim neyi konusuyordu" diye mi soracakti? O kiz için oruspu diyorsa, senin için neler neler demezdi! Ya o senin dökümlerini bile merak etmeden derhal seni birakirdi ve o kiza yaptigi gibi, arkandan dedikodu edip adini orsupuya çikarirdi!

Gerçekten gözlerini aç ve bir daha o kizi arama bu olaya dahil etme. Su an kiz saglam bir sekilde korkuyor zaten serefsiz sevgilinden. O kizin suçu muçu yok. Utanmasi gereken o degil. O sana sadakat sözü vermedi, erkek arkadasin bunu verdi. O utansin yedigi nanelerden!

Suçsuz bir insan birak sifre yollmayi, o dökümü kendi çikarip, kendi elleri ile sana verirdi zaten. Suçsuz bir insan gidip 47 dakika o kiz ile konusmaz. Seni rahatsiz eden insan ile en fazla 1 dakika "beni bir daha rahatsiz etme,.." gibi konusursun olup biter. Ve bu dökümlerdede öyle görünür, yani mesajlar, telefonlar sadece ondan geldigini. Yani hakikatten durum "rahatsiz etmek" olsaydi, yine dokümler bunu gösterirdi. Ve hep o kiz rahatsiz ediyorsa cep telefonundan engelliyebilirdi, hat degistirmeye bile gerek yok. Ayni zamanda bu olaylari sana dürüstçe bildirirdi.

Yani simdi kizi (çok kötü) bir sekilde tehdit etmeyi biliyorda, zamaninda yakasini birakmasi için tehdit edememis mi? Saklayan bir insan daima suçludur, bunu unutma! Gözlerini aç!

Bu yorumu 10 15 kere okuyun belki neye inanmaniz gerektiğini o zaman anlarsiniz!

erkek arkadaşınız yalan söylüyor, net.
sizi aldatmış, siz de affedecek gibisiniz.
ben eski sevgilinin yerinde olsam bu kadar hakaret ve tehdite şikayetçi olurdum.

Son düzenleme:
kurtulun bunlardan.
ikisi de yalan söylüyor, erkek paniklemiş pisliğini temizlemeye uğraşıyor, kızı da korkutmuş o da toparlıyacam diye iyice saçmalıyor.
bunlar hep başınızı ağrıtır, bu adama bir daha güvenemezsiniz,
psikolojiniz bozulur, yıpranırsınız.

Yaslariniz kac canim?

O akşam size şifresini verseydi ve kızdan gelen aramaları görseydiniz bu kızın sevgilinizi sürekli rahatsız ettiğinin kanıtı olurdu ve bundan çekinecek bir şey yok. Ama muhtemelen sadede bunu görmeyecektiniz. Karşılıklı arama görme ihtimaliniz vardı. İşte o zaman bir açıklaması olmazdı ve sadece kızın rahatsız etmesi değil sevgilinizin de onu araması söz konnusu olurdu. Bu bilgiler silinemiyor sanırım. O yüzden şifreyi şimdi versin şimdi bakın. Ama çocuk gibi oynatılmak benim hoşuma gitmezdi. Al şifre diye sürekli yanlış şifrenin verilmesi çok sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…