- 12 Mayıs 2011
- 226
- 118
- 133
Beni arıyor sürekli cok pişman oldugunu söylüyor.
Benim tek hatam o kızın beni rahatsız ettiğni söylememk oldu sana öyle bir hata yaptım
Ama korktum seni iyi tanıyorum eger söyleseydim o zamanda gidecektin dinlemeyecektin bile dedi
Beni rahatsız etmemesi için çok konuştum ikna etmeye çalıştım ama anlamadı bir türlü dedi
Sana söylediklerinin hepsi yalandı yemin ederim dedi biliyorum bana yine inanmayacaksın ama ben seni aldatmadım nolur buna inan dedi.
Bizi ayırmak için bunları söyledi sana dedisürekli mesajlar atıyor
ama ben yinede yediremiyorum kndime
o gün şifresinide o yüzden vermemiş çünkü bana konuştklarını o kızın rahatsız ettiğini söyleyemedi için
kafamı toparlayıp düşünemiyorum bile
hepinizin yorumları benim için cok önemli nolur yardım edin.
hala gelemedim kendime hala şoktayım gelemiyorum
şuruum bozuldu aklım durdu
Herkes ayni seyi diyor, aklin yolu birdir. Niye aldatildigini görmek istemiyorsun? Adam bal gibi seni aldatmis iste. Eger biri seni rahatsiz etseydi sen derhal hat degistirmezmiydin? Hatta ben olsam yasal islemlere baslardim. Güya kiz aylardir bunu rahatsiz ediyor ve adam en basiti, hat degistirmezken, bomba patlayincami degistiriyor? Adam onca yalandan sonra sonunda o kiz ile konustugunu kabul ediyor. Sende halen "acaba ne konustular" diyorsun!!!!
Yahu sen eski sevgilin ile konusmus olsaydin, bu sahis "aah acaba angelic hanim neyi konusuyordu" diye mi soracakti? O kiz için oruspu diyorsa, senin için neler neler demezdi! Ya o senin dökümlerini bile merak etmeden derhal seni birakirdi ve o kiza yaptigi gibi, arkandan dedikodu edip adini orsupuya çikarirdi!
Gerçekten gözlerini aç ve bir daha o kizi arama bu olaya dahil etme. Su an kiz saglam bir sekilde korkuyor zaten serefsiz sevgilinden. O kizin suçu muçu yok. Utanmasi gereken o degil. O sana sadakat sözü vermedi, erkek arkadasin bunu verdi. O utansin yedigi nanelerden!
Suçsuz bir insan birak sifre yollmayi, o dökümü kendi çikarip, kendi elleri ile sana verirdi zaten. Suçsuz bir insan gidip 47 dakika o kiz ile konusmaz. Seni rahatsiz eden insan ile en fazla 1 dakika "beni bir daha rahatsiz etme,.." gibi konusursun olup biter. Ve bu dökümlerdede öyle görünür, yani mesajlar, telefonlar sadece ondan geldigini. Yani hakikatten durum "rahatsiz etmek" olsaydi, yine dokümler bunu gösterirdi. Ve hep o kiz rahatsiz ediyorsa cep telefonundan engelliyebilirdi, hat degistirmeye bile gerek yok. Ayni zamanda bu olaylari sana dürüstçe bildirirdi.
Yani simdi kizi (çok kötü) bir sekilde tehdit etmeyi biliyorda, zamaninda yakasini birakmasi için tehdit edememis mi? Saklayan bir insan daima suçludur, bunu unutma! Gözlerini aç!
Benim tek hatam o kızın beni rahatsız ettiğni söylememk oldu sana öyle bir hata yaptım
Ama korktum seni iyi tanıyorum eger söyleseydim o zamanda gidecektin dinlemeyecektin bile dedi
Beni rahatsız etmemesi için çok konuştum ikna etmeye çalıştım ama anlamadı bir türlü dedi
Sana söylediklerinin hepsi yalandı yemin ederim dedi biliyorum bana yine inanmayacaksın ama ben seni aldatmadım nolur buna inan dedi.
o gün şifresinide o yüzden vermemiş çünkü bana konuştklarını o kızın rahatsız ettiğini söyleyemedi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?