Bütün aşkımız sevgimiz herşey yalanmıymış ? ben kime inanıyım neye inanıyım..

Erkek arkadaşın yalan söylüyor gibi geldi bana ikinizi de idare etmeye çalışmış ama becerememiş.

Anlaşılan siz ayrıyken anında kızlarla iletişime geçen bir sevgilin varmış canım..
Suçu başkasında arama, en ufak ayrılığında gidip kafa dağıtmak adına başklarıyla konuşan erkek arkadaşında ara
Kız, açıklama yapmış sizi ayrı biliyordum demiş..
Sorun kızda değil,erkek arkadaşında..

Hat dökümanına bakman için sana şifre veriyor ya bence şifreleri kafadan atıyor bakmanı istemiyor çünkü.Sonra da üste çıkıyor işte bir sürü şifre verdim sen giremedin diye.Böylelikle bayiye gidip bakma işinden de yırtmış oluyor.Çok uyanık bence erkek arkadaşın.Bu saatten sonra sakın güvenme.Belli ki o kıza ilk mesajı o atmış.Ve bir süre de konuştular.Sonra senin arkadaşın sıkılıp bıraktı.Ama sonra kız peşine düşmüş gibi.Yani karşı taraftan cevap gelmese en fazla kız ne kadar mesaj atabilir ki.Karşı taraftan cevap alıyor ki mesaj atıyor devamlı bu kız.

benim evlenmeden önce kısa süre görüştüğüm biri vardı aynı durumları yaşamıştım ,yok kız paronoyakmışta yok ağzına geleni söylemişte kız peşini bırakmamışta,neyse benle bi süre sonra küçük bir sorun yaşamıştı hemen ona koşmuş faceye resimlerini felan koymuşlar,çok ta tın! dedim hayatıma baktım cürümü neydi ki neyimi yaksın ben nişanlıyken bana mesaj yazdı romantik duygusal,ben ağzımı bir açtım pir açtım yerin dibine soktum bi daha bana selam bile verirsen ........ en son ama iyi ki seni tanımışım dedim :İnsan karaktersiz biriyle karşılaşınca adam gibi adamın kıymetini daha iyi ayırt ediyor,sayende nişanlıma daha bağlıyım dedim.bu tabi morardı karardı zaten bi süre sonrada o kızla nişanlandı ben evlendikten sonra. Bu nu niye anlattım dersen bir erkeğin başka bir kadınla görüştüğü şüphesi oluşmuşsa içinizde,kesinlikle görüşüyodur uzaklaşın ondan.Şimdi çok mutluyum çok ŞÜKÜR hayat size hak ettiğinizi sunuyor merak etmeyin...

Kafayı eski sevgilisine takan, peşine düşen bu tarz kızlar var, yok değil ama erkek arkadaşınız da konuşmuş onunla.
Düpedüz ortada bu durum, yüzyüze görüşmeseler de bu da aldatılmak bence; ayrılmakla iyi yapmışsınız.

Kızdan rahatsız olup hattını değişmesi gereken yerde,sizin dökümleri görmemeniz için hattını değişen adamdan kurtulduğunuz için Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz.

Bence o kıza öyle bi mesajı mahsus yazmıs gibime gıttı sadece bak ben böyle yazdım dıye, sifreyide yanlıs verdi giremedin ve dökümanlara bakmaman icin sen gittin ona ınanmaya calıstın dıyerek kendini üste cıkarıp görmemeni sagladı yani aslında sözlün onla konusuyordu ve is bu duruma geldi diye mecburen böyle yapmak istedi diye düsünüyorum yazdıklarına bakarak.. Zaten eyerkı telefonun sesi kısıksa cepten cıkmıyorsa sana vermıyorsa vardır bunda bi is.. Allah yardımcın olsun sen zaten görmüssün kim haklı kım haksız iyi düsün taşın canım

suçsuz adam şifresini herşeyini verir
benim en takıldığım sinemada gelen mesaj
nişanlın mesaj atmış ki oda cevaben böyle yazmış
bu olayı didiklemeliydin..

açıkladı evet ama hiç biri inandırıcı gelmedi bana
madem öyle neden avea online işlemlerinden dökümanarına bakmak istememi istemedi
telefonuna gelen şifreyi yalnış verdi
dogru verse idi herşey ispatlanacaktı aklanacaktı temiz insan aklamak için bunu ypmaz mı

İlk gelen mesaj"iyiyim sen nasilsin" yani bu mesajdan önce erkek arkadasin "nasilsin demiş ki cevap veriyor..

Ve telefon saklamaları, online şifresini yanlis vermesi belli ediyor zaten..

Ayrıca bir kiza bu şekilde kufur eden bir erkek adam olamaz...sozlun bir yalanci cok acik ve net...

Son düzenleme:
Acaba bi onuda dinlese miydiniz? Durum fazla karışık vazgeçmek istemiyosanız kızı tanımaya çalışın dediklerinde gerçeklik payı olabilir mi hastaysa falan yani yapar mı yapar? Hasta ruhlu bi insan iyiyim sen napıyosun diye mesaj atacak kadar paranoyaktır.

Acaba bi onuda dinlese miydiniz? Durum fazla karışık vazgeçmek istemiyosanız kızı tanımaya çalışın dediklerinde gerçeklik payı olabilir mi hastaysa falan yani yapar mı yapar? Hasta ruhlu bi insan iyiyim sen napıyosun diye mesaj atacak kadar paranoyaktır.
iyiym sen nasılsın mesajı 8 ay onceki bir olay akşam öyle bir durum yoktu
sadece napyn diye mesaj atmış kim bu dedim bilmiyorum dedi
arayacaksın dedim
kim oldunu yanımda soracaksın dedim
sonrada bu olanlar oldu zaten :(

Erkek arkadasinin gunahini almak istemem ama bence hic bi eski sevgili (eski kiz arki) cocugu tekar kazanmak icin iyiyim sen napiyosun diye durup dururken ruh hastasi gibi mesaj atmaz. Bi bahane bulur, yanlis msj der yapar eder ama iyiyim sen nasilsin demez.
Erkek arkadasina gelince de olay tam olarak dedigi gibi olmus olsaydi sirf hakli oldugu icin gurur yapar o kizi karsina cikarir telden bagirmakla kalmazdi. Onu gectim sirf telefon kayitlarini suratina carpmak icin bile gider alirdi aveadan. Insan sevdigini bole sacma sapan bi plana yenik duserek kaybetmeyi goze almaz ortaligi ayaga kaldirir diye dusunuyorum. Umarim erkek arkadasiniz haklidir...

Su an bunları aglayarak titreyerek yazıyorum cok kötüyüm. nolur bana bir akıl verin..
2 bucuk yıldır devam eden bir ilişkim var. erkek arkadaşımın benden öncesi çıktıgı bir kız vardı ilk zamanlarda bir türlü bırakamamıştı peşini anlamamıştı kabullenememşti. Erkek arkasm kasımda asker. oysa ne hayaller kurmuştum onunla bembeyaz gelinliğimle hayal etmiştim onu :KK43:
Bundan 7 8 ay öncesi biz sinemada iken bir mesaj gelmişti iyiyim sen napysın diye. ?
Bu kim dedim.. cevap veremedi. bilmiyorum dedi. panikledi sadece numaranın sonunu görebildim.
Sonrasında yine tekrarlamıştı bu olay. aynı numaraydı. bu sefer itiraf etmişti eski çıktıgı oldugunu söylemişti. o kız di. ben kızacagım için bana söylememiş o kız bizi gördüğünde. mesaj atıyormuş buna bizim huzurumuzu bozmak kaçırmak için yapıyormuş bunları öyle demişti.. inandım inanmak istedim.. çünkü o yapmazdı öyle birşey. kıza neler neler dedi kız laftan anlamadı.
Biz bugün buluştuk annnesi rahatsızdı biraz. ilçede yaşıyoruz biz il merkezinde hastaneye götürdüler.
akşamı geldi görüştük bz herşey güzeldi beni eve bırakacaktı birden noldu bilmiyorum
Dedim ki senn telefonun nerden bugü hiç görmedim.. hiç çıkarmadın dedim cebinden cıkardı.
mesaj gelmişti mesaj gelmiş dedim aç bakalım dedim
Tamam acagım dedi biran panikledi. sonra açtı
Bir numaradan napysn mesahı kim bu dedim bilmiyorum dedi ama numara o numaraydı.
Ara dedim kimmiş ögreneceksin dedim aradı o kız cıktı yine. sen kimsin dedi önce sonrada küfürler saymaya başladı kıza sen beni neden rahatsız ediyorsun da şöylede böylede neler neler... ben kızın numarasını aldım
Can havli ile eve geldim kızı aradım.. biz erkek arkadaşımla bir ayrılık yaşamıştık 2 3 ay kadar
Açtım dedim ki kıza: sen nasıl birisin senin hiç gururun onurun yok mu dedi sen benim sözlümden ne istiyorsun dedim . oda ben senin sözlünden birşey istemiyorum dedi. ben sizi ayrı biliyordum dedi :KK43:
bana böyle dedi dedi biz hatta dün konuştuk güzelce sohbet ettik dedi bugunde onu merkezde gördüm hiç mesaj atmaynca noldugunu sordum merak ettim dedi.
yazmadı bana dedi.
bende yazmaynca dün öyle olan birisi bugun nasıl olurda böyle selam vermez diyip tekrar yazdım mesaj attım dedi.. şok oldum inanamadım.
Güya dün gece bununla konuşmuşlar buna seninle hayallerimiz vardı söyle böyle demiş
VE 2 ay önce buluşmuşlar. kızın anlattıkları böyleydi :KK43:
Ben inanamadım sinir krizleri geçirdim şoklar geçirdim.. avea online işlemlerden konuşma dökümlerine bakmak istedim. telefonuna gelen şifreyi bana gönderdi. giremedim oturumu acamadım
Yarın sabah geliyim gidelim avea bayisine herşeyi ispatlıcam o kızın yanınada gidelim dedi
Ben beddua ettim.. beni yaktınız hayallerimi herşeyimi benden aldınız rabbim de sizi yaksın dedim. kabullenemedim.
birkere olsun inanmadın bana , benim yanımda olsan nolurdu ? gittin o o... pya inandın amacı bizi ayırmaktı başardı dedi.
Sonra kız bana mesaj attı .'' Ben sana yalan söyledim ben onunla konuşmadım ; sizi ayırmak için yaptım özür dilerim o cok iyi biri ona iyi bk ben hala onu seviyordum beni terk etmesini hiç bir zaman kabullenemedim tedavi görüyorum ben bu yüzden yaptım. mutlu olun'' Demiş. ben yine inanmadım inanmak istemedim kıza yazdıgı mesajların resmini gönderdi bana kıza böyle demiş ;

'' Ona gerçekleri söylüyeceksin seni maffederim.. ailenin yanına geleceğim.
bak bu kız giderse helede böyle bir meseleden allahıma yemin olsun hayatını yakarım senide yakarım
dogruları söyle söylediklerinin yalan oldugunu söyle ,
ara hemen kızı yalan söyledim de benim huzurumu bozma sen nasıl bir o....psn.
kıza bunları dedikten sonra kız aradı bana yalan söyledini söyledi ama ben yine inanmadım çözemedim cıkamadım bu işin içinden gece boyunca kafayı yedim.. agladım
Artık sana hiç birşey ispatlamıcam dedi sen bana inanmak yerine ona inanmayı seçtin dedi.
dökümanları almayada götürmedi. şifre dedim sabah olunca 4 kere verdim dedi giremedin suçlu oldum dedi
Yani bana ispatlamak için hiç birşeyi yapmadı.. bende sabah çalıştıgı yere gittim
Yüzüğü verdim. benim hayallerimi umutlarımı herşeyimi yıktın. allahta sizi yıksın dedim
Bu yüzüğü verirsen birdaha geri dönüşü olmaz dedi.
Attım önüne yüzüğü
Çok kötüyüm bana yardım edin bu durumu kabullenemiyorum içinden cıkamıyorum..
kim dogru kim yalan ?
bütün hayallerim herşeyim yıkıldı kafam durdu.. bana yardım edin nolursunuz :KK43:
Anladığım kadarıyla sizin 2-3 aylık ayrılığınızda erkek arkadaşınız belki size nispet yapmak için o kızla görüşmüş ve sonra da paçayı kurtaramamışa benziyor hani hoş bir durum değil ama artılar ve eksiler hesaplanıp ilişkiye yön ya da yol verilebilir ...

resmen erkek arkadasın suclu cnm .. cok iyi yapmıssın.. aklı sıra ona ınanmayı sectın gibi sozler soleyerek aklını celmeye calısıor

Anladığım kadarıyla sizin 2-3 aylık ayrılığınızda erkek arkadaşınız belki size nispet yapmak için o kızla görüşmüş ve sonra da paçayı kurtaramamışa benziyor hani hoş bir durum değil ama artılar ve eksiler hesaplanıp ilişkiye yön ya da yol verilebilir ...
ben artık ne ypacagımı neye yön vereceğimi şaşırmış durumdayım kime neye inanacagımı da.
o kadar zormuş ki.. :(

Az önce Kızı aradım dayanamdım konuştum siz nasıl insansınız dedim. !
hiç mi utanmanınz yok sizin dedim.
ben döküman cıkardım dedim herşey ortada dedim. neden söylediklerinin arkasında durmadın dedim. neden döndün hiç mi utanma yok dedim.
Bana dediği benim psikolojim bozuk ilaç alıyorum tedavi görüyorum bende sözlüydüm ayrıldım.. dünde onları hastnede görünce merak ettim mesaj attım napıyorsun diye.
ben onyu arkadaşım olarak görüyordum hep dedi benide tehtit etmedi ben dogruları söyledim sana dedi
Onun bi suçu yok bilmem ne dedi
Oysaki dün ben onu seviyorum demişti.
Yani bana yalan söylemiş konuşmamışlar erkek arkadaşm bununla konuşmuyormuş
bana yalan söylemiş bunu neden yaptım dedim
orasını sorma dedi. bana birşey sormayın artık dedi
Erkek arkadaşıım tehtit etmişti bunu konumda yazdıgım gibi
ordada yalan söyledi
bende seni allaha havale ediyorum yazık dedim. kapattım teli ::(

Az önce Kızı aradım dayanamdım konuştum siz nasıl insansınız dedim. !
hiç mi utanmanınz yok sizin dedim.
ben döküman cıkardım dedim herşey ortada dedim. neden söylediklerinin arkasında durmadın dedim. neden döndün hiç mi utanma yok dedim.
Bana dediği benim psikolojim bozuk ilaç alıyorum tedavi görüyorum bende sözlüydüm ayrıldım.. dünde onları hastnede görünce merak ettim mesaj attım napıyorsun diye.
ben onyu arkadaşım olarak görüyordum hep dedi benide tehtit etmedi ben dogruları söyledim sana dedi
Onun bi suçu yok bilmem ne dedi
Oysaki dün ben onu seviyorum demişti.
Yani bana yalan söylemiş konuşmamışlar erkek arkadaşm bununla konuşmuyormuş
bana yalan söylemiş bunu neden yaptım dedim
orasını sorma dedi. bana birşey sormayın artık dedi
Erkek arkadaşıım tehtit etmişti bunu konumda yazdıgım gibi
ordada yalan söyledi
bende seni allaha havale ediyorum yazık dedim. kapattım teli ::KK43:
erkek arkadaşınız hattını değiştirsin madem sürekli taciz ediliyor

ne karışık bir durum kız bigün başka birşey diyor.ertesi gün başka.erkek arkadaşın sen ve o kız bi yüzleşin.çok fevri davranıyorsun bence.biraz sakin olmalısın.yüzleştikten sonra hala söylenenlerin yalan olduğunu düşünürsen o zaman tamamen bağlarını koparırsın erkek arkadaşınla.ama böyle telefonları açmayarak fevri davranarak bir yere varamazsın

O kadar rahatsız edildi hattını değiştirmedi, olaylar ortaya çıkınca hattını değiştirmek aklına geldi eski erkek arkadaşınızın. Hem de sabah sizle birlikte aveaya gidip döküman çıkartma durumu konuşulmuş iken, böyle bir ihtimal varken. Büyük talihsizlik gerçekten.
Bir de aksilik bu ya, şifreyi size yanlış söylemiş 4-5 defa, telefonda rakamları zor görüyor kendi hatası değil tamamen göz bozukluğu.
Çok dürüsttür yoksa yalan söylemiş olamaz şifreyi di mi böyle düşünüyorsanız çok büyük ayıp ediyorsunuz Angelic hanım!
Aldatma olasılığı, o kızla görüşme olasılığı asla olamaz çünkü sizi çok seviyordu aşkınız çok büyüktü. Aynı yatakta yakalamış olmayı mı bekliyorsun anlamadım ki kime inanacağımı şaşırdım yazıyorsun hala

Sevgilin suclu, %100.

Kizla niye muhattap oluyorsunuz ki sekerim, kiz el kizi, sana karsi hicbir yukumlulugu yok, ister mesaj atar, ister gel bulusalim der. Sevgilinin davranislari onemli burda, yuz vermeseydi, cevap yazmasaydi, tersleseydi bu is bu noktaya gelir miydi? Kiz rahatsiz etmiyor bence, rahatsiz etme isi hikaye.

Ya herşeyi geçtim, kendi geçmişinde kalan birini yeni ilişkiye taşımak nedir, bu hakkı kimden alıyor bunlar, madem kız peşini bırakmayan bi psikopattı o zaman numarasını değiştirseydi, seni bunlarla muhattap etmek ne saçmalık. Ben blöf yaptığını düşünüyorum. Ayrılmakla iyi yapmışsın o su bulanmış artık.

Back