Bütün aşkımız sevgimiz herşey yalanmıymış ? ben kime inanıyım neye inanıyım..

erkek arkadaşın tamamen kızla görüşmeyi kesmemis kızı da kullanmış seni de kandirmis. Çok üzücü bir durum canım ama lütfen şu kızı aramayı bırak suçlu buna izin veren erkek arkadaşın.

neden online işlemlerden bakmadınız aynı durumda ben olsam iki tarafa da inanmazdım.
Dökümlere bakardım sürekli bir mesaj diyoloğu olduysa aldatılmışsınızdır geçmiş olsun.
Ama dediğim gibi şifreyi verdiği halde neden bakmadınız

Edit

Kusura bakmayın özür dilerim tamamen yanlış anlamışım sanırım siz şifreyi istediniz erkek arkadaşınız yanlış mı verdi şifreyi.
Kesinlikle inanmayın güvenmeyin.
Aynısı benimde başıma geldi erkek arkadaşımdan şifreyi istemiştim şifre vermiyo hatalı mesaj diyor felan demişti tabi ben yemedim sonunda beni biraz oyaladı ne haltlar yiyorsa temizlemeye çalıştı fakat planladığı gibi gitmedi.

Bir pislikten kurtulmuşsunuz bence sevinin

ne karışık bir durum kız bigün başka birşey diyor.ertesi gün başka.erkek arkadaşın sen ve o kız bi yüzleşin.çok fevri davranıyorsun bence.biraz sakin olmalısın.yüzleştikten sonra hala söylenenlerin yalan olduğunu düşünürsen o zaman tamamen bağlarını koparırsın erkek arkadaşınla.ama böyle telefonları açmayarak fevri davranarak bir yere varamazsın
cok karışık canım cok.. beynim durdu aklım almıyor hala kız öyle diyor sonra böyle diyor
bunu niye yaptın diyorum ben hastayım diyor tedavi görüyorum diyor
onun yüzünü dahi görmek istemiyorm sürekli arıyor açmıyorum miğdemi bulandırıyorlar
sakinliyemiyorum sakinliyemiyorum
daha kendime bile gelemedim o kadar kötüyüm kii

Az önce Kızı aradım dayanamdım konuştum siz nasıl insansınız dedim. !
hiç mi utanmanınz yok sizin dedim.
ben döküman cıkardım dedim herşey ortada dedim. neden söylediklerinin arkasında durmadın dedim. neden döndün hiç mi utanma yok dedim.
Bana dediği benim psikolojim bozuk ilaç alıyorum tedavi görüyorum bende sözlüydüm ayrıldım.. dünde onları hastnede görünce merak ettim mesaj attım napıyorsun diye.
ben onyu arkadaşım olarak görüyordum hep dedi benide tehtit etmedi ben dogruları söyledim sana dedi
Onun bi suçu yok bilmem ne dedi
Oysaki dün ben onu seviyorum demişti.
Yani bana yalan söylemiş konuşmamışlar erkek arkadaşm bununla konuşmuyormuş
bana yalan söylemiş bunu neden yaptım dedim
orasını sorma dedi. bana birşey sormayın artık dedi
Erkek arkadaşıım tehtit etmişti bunu konumda yazdıgım gibi
ordada yalan söyledi
bende seni allaha havale ediyorum yazık dedim. kapattım teli ::KK43:
orasını sorma burasını sorma anasını satayım evli olsan yuvan yıkılacak onu bunu sorması mı var..

Kim doğru söylüyor çözemedim ama bildiğim bir şey var erkek arkadaşının söyledikleri doğru bile olsa sürekli şüpheyle sürdürecektin ilişkiyi. :KK51:

cok karışık canım cok.. beynim durdu aklım almıyor hala kız öyle diyor sonra böyle diyor
bunu niye yaptın diyorum ben hastayım diyor tedavi görüyorum diyor
onun yüzünü dahi görmek istemiyorm sürekli arıyor açmıyorum miğdemi bulandırıyorlar
sakinliyemiyorum sakinliyemiyorum
daha kendime bile gelemedim o kadar kötüyüm kii

haklısın tabiki.erkek arkadaşın sütten çıkma ak kaşık değil.oda kıza cevap verdiğine göre o da suçlu.zaten hep bir şüphe olacak içinde affetsen bile.ama bunları yüzyüze onlarla konuşmadan bir sonuç alamazsın

bence sevglinin arama geçmişine bak mutlaka o zamn gerçek ortaya çıkar

bence artık hiç ugraşma iyice laçkalaşmış bu ilişki suyu çıkmış, tekrar barışma bence yoluna bak, çokta beddua etme, bi söz vardır bedduaya sormuşlar nereye gidiyosun diye , geldiğim yere gidiyorum demiş, döner dolaşır seni bulur. demedi deme yani...

Tabi bizler birini rahatsiz ederken iyiyim sen napiosun diorum bu bile sozlunun kiza ilk msji attigini gosterir telefon ayrintisini gostermemek icin kendine gelen sifreyi sana deistirip soluo bide kizin attigi msjlar hic rahatsiz eden insan msji deil kizi tehdit edebilecek cok ii bi kozu var demekki kiz bu derece donebilio sozlun kacamak yapiim demis becerememis

Ona yalan söyledim sürekli arayip durdu açtım telefonu telefon dokumlerine ulastim dedim. Yalan söyledim O numarayla bir hafta boyunca konuşma olmus dedim hani konusmamistin dedim. Kiz bana dun demişti ki biz carsamba gecesi uzun uzun konuştuk sohbet ettik hatta"" kiz bunları demişti 47 dakika konusmusun dedim. 47 dakika boyunca küfur hakaret mi ettin ona dedim '" onu ikna etmeye calistm , rahatsız etmemesi söyledim güzellik le anlatmaya calistim anlamadi hasta o kiz sana rahat siz ettiğini diyemedim. Dun desem Iyice kotu olacaktın sana birsey olmasindan korktm , hatam burda oldu sana soylemeliydm dedi hattini değiştir memesinin sebebi ise maddi imkansızlik hersey üst ustte geldi yani kizla konusutugu doğru mus.. ama ne konuştu lar bilmiyorum kafayı yemek uzereyim kizin söyledikleri doğru mu yoksa kiz bizi ayırmak icin mi yaptı böyle. . Benim yerimde olsan sana inanirmiydn dedim. Inanmazdim dedi kapattım cok kotuym bu kizla ne konuştu bu kızın bana ilk dedikleri doğru muydu :(

Bence o kızla baya konuşmuşlar ,sonra da kuyruğu sıkışınca size yalan söylemiş,geri dönmeyin sakın..

beni bu kadar severken nasıl konuşur onunla nasıl yapar bunu dayanamıyorum bu acının tarifi yok :KK43:
Allah baska buyuk aci gostermesin
Inanin basta birbyanlisini gormeniz dahaniyi olur. Tabi yanlisi varsa
Ayrica nisan dugunden sonra bazi seyleri gormek dahada zorlastirir herseyi. Daha sevgilisiniz sevgiliyken hata yapiliyorsa neyazikki sonrasida gelicekdir :( :(

Angelic uzgunum, sevgilin masum degil, hem de hic!!
Ve sen bunu bile bile hala tutunacak dal ariyorsun...Kendi icinde celisip duruyorsun...
Dokum icin yanlis sifre vermesi yeterli degil mi sucluyu bulmaya? Ya da sabah hemen apar topar hattini degistirmesi...
Ustelik aylarca madde sikinti yuzunden degistiremedigi hattinin bugun sabah apar topar degistirilmesi...
Daha gozune ne sokulmasi lazim...
Ortada dokum gorulmesin diye verilen yanlis bir sifre ve apar topar degistirilen bir hat varsa ben baska bir sey aramam...
(Ustelik 4 kere, seni s.lak yerine koyarmis gibi)...
Dokumu gostermemesinin sebebi beddua etmen ya da kiza inanman degil, bunu sen de cok iyi biliyorsun...
Insan gizledigi bir sey olmasa, ne yapar ne eder kendini aklar, sitem edecekse sonra sitem eder...
Sen bilirsin, ister her seye zorlaya zorlaya birer sebep bul ve iliskine devam et, ama sonunda uzuleceksin bunu bil...
Ya da olmasi gereken gibi bu iliskiyi sundurme, daha fazla zaman kaybetme...
Son olarak, onun seni cok severken o kizla ilgilenmesi senin eksikligin, hatan vs. degil, onun karaktersizligi, bunu aklindan cikarma...

Eşimle sevgiliyken bizim de başımuza aynısı geldi eski kız arkadaşı mesaj attı eşimin telefonu elimdeydi kızla mesajlaştım eşimin telefonundan bir daha arama bak ben sevgilisiyim ve ciddi düşünüyoruz diye fakat kabullenmedi oluruna bıraktım eşimden de cevap alamayınca bıraktı mesaj atmayı 1 _2 ay içinde. Yani karşılık görmese aramazdı kız demiş zaten sizi ayrı biliyordum diye ki eski sevgilisi hakkında o..... demesi hiç hoş değil yarın bi gün sizin için de aynı ifadeyi kullanmayacağını bilemezsiniz.

Canım bence bu işte bir iş var, erkek arkadaşın yalan söylüyor gibi geldi bana. Ve kıza attığı o mesajda sonradan hazırlanmış olabilir. Bence yalan var ...

Angelic canım bak sen dökümüne ulaştım diye zarf atınca itiraf etmiş konuştuğunu belli ki kız doğru söylüyor. Ben de hiç inandırıcı bulmadım erkek arkadaşını :KK12:

Back