- 7 Kasım 2012
- 382
- 122
- 73
cok karışık canım cok.. beynim durdu aklım almıyor hala kız öyle diyor sonra böyle diyorne karışık bir durum kız bigün başka birşey diyor.ertesi gün başka.erkek arkadaşın sen ve o kız bi yüzleşin.çok fevri davranıyorsun bence.biraz sakin olmalısın.yüzleştikten sonra hala söylenenlerin yalan olduğunu düşünürsen o zaman tamamen bağlarını koparırsın erkek arkadaşınla.ama böyle telefonları açmayarak fevri davranarak bir yere varamazsın
orasını sorma burasını sorma anasını satayım evli olsan yuvan yıkılacak onu bunu sorması mı var..Az önce Kızı aradım dayanamdım konuştum siz nasıl insansınız dedim. !
hiç mi utanmanınz yok sizin dedim.
ben döküman cıkardım dedim herşey ortada dedim. neden söylediklerinin arkasında durmadın dedim. neden döndün hiç mi utanma yok dedim.
Bana dediği benim psikolojim bozuk ilaç alıyorum tedavi görüyorum bende sözlüydüm ayrıldım.. dünde onları hastnede görünce merak ettim mesaj attım napıyorsun diye.
ben onyu arkadaşım olarak görüyordum hep dedi benide tehtit etmedi ben dogruları söyledim sana dedi
Onun bi suçu yok bilmem ne dedi
Oysaki dün ben onu seviyorum demişti.
Yani bana yalan söylemiş konuşmamışlar erkek arkadaşm bununla konuşmuyormuş
bana yalan söylemiş bunu neden yaptım dedim
orasını sorma dedi. bana birşey sormayın artık dedi
Erkek arkadaşıım tehtit etmişti bunu konumda yazdıgım gibi
ordada yalan söyledi
bende seni allaha havale ediyorum yazık dedim. kapattım teli :
cok karışık canım cok.. beynim durdu aklım almıyor hala kız öyle diyor sonra böyle diyor
bunu niye yaptın diyorum ben hastayım diyor tedavi görüyorum diyor
onun yüzünü dahi görmek istemiyorm sürekli arıyor açmıyorum miğdemi bulandırıyorlar
sakinliyemiyorum sakinliyemiyorum
daha kendime bile gelemedim o kadar kötüyüm kii
beni bu kadar severken nasıl konuşur onunla nasıl yapar bunu dayanamıyorum bu acının tarifi yokBence o kızla baya konuşmuşlar ,sonra da kuyruğu sıkışınca size yalan söylemiş,geri dönmeyin sakın..
Allah baska buyuk aci gostermesinbeni bu kadar severken nasıl konuşur onunla nasıl yapar bunu dayanamıyorum bu acının tarifi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?