açıkladı evet ama hiç biri inandırıcı gelmedi bana
madem öyle neden avea online işlemlerinden dökümanarına bakmak istememi istemedi
telefonuna gelen şifreyi yalnış verdi
dogru verse idi herşey ispatlanacaktı aklanacaktı temiz insan aklamak için bunu ypmaz mı
iyiym sen nasılsın mesajı 8 ay onceki bir olay akşam öyle bir durum yoktuAcaba bi onuda dinlese miydiniz? Durum fazla karışık vazgeçmek istemiyosanız kızı tanımaya çalışın dediklerinde gerçeklik payı olabilir mi hastaysa falan yani yapar mı yapar? Hasta ruhlu bi insan iyiyim sen napıyosun diye mesaj atacak kadar paranoyaktır.
Anladığım kadarıyla sizin 2-3 aylık ayrılığınızda erkek arkadaşınız belki size nispet yapmak için o kızla görüşmüş ve sonra da paçayı kurtaramamışa benziyor hani hoş bir durum değil ama artılar ve eksiler hesaplanıp ilişkiye yön ya da yol verilebilir ...Su an bunları aglayarak titreyerek yazıyorum cok kötüyüm. nolur bana bir akıl verin..
2 bucuk yıldır devam eden bir ilişkim var. erkek arkadaşımın benden öncesi çıktıgı bir kız vardı ilk zamanlarda bir türlü bırakamamıştı peşini anlamamıştı kabullenememşti. Erkek arkasm kasımda asker. oysa ne hayaller kurmuştum onunla bembeyaz gelinliğimle hayal etmiştim onu
Bundan 7 8 ay öncesi biz sinemada iken bir mesaj gelmişti iyiyim sen napysın diye. ?
Bu kim dedim.. cevap veremedi. bilmiyorum dedi. panikledi sadece numaranın sonunu görebildim.
Sonrasında yine tekrarlamıştı bu olay. aynı numaraydı. bu sefer itiraf etmişti eski çıktıgı oldugunu söylemişti. o kız di. ben kızacagım için bana söylememiş o kız bizi gördüğünde. mesaj atıyormuş buna bizim huzurumuzu bozmak kaçırmak için yapıyormuş bunları öyle demişti.. inandım inanmak istedim.. çünkü o yapmazdı öyle birşey. kıza neler neler dedi kız laftan anlamadı.
Biz bugün buluştuk annnesi rahatsızdı biraz. ilçede yaşıyoruz biz il merkezinde hastaneye götürdüler.
akşamı geldi görüştük bz herşey güzeldi beni eve bırakacaktı birden noldu bilmiyorum
Dedim ki senn telefonun nerden bugü hiç görmedim.. hiç çıkarmadın dedim cebinden cıkardı.
mesaj gelmişti mesaj gelmiş dedim aç bakalım dedim
Tamam acagım dedi biran panikledi. sonra açtı
Bir numaradan napysn mesahı kim bu dedim bilmiyorum dedi ama numara o numaraydı.
Ara dedim kimmiş ögreneceksin dedim aradı o kız cıktı yine. sen kimsin dedi önce sonrada küfürler saymaya başladı kıza sen beni neden rahatsız ediyorsun da şöylede böylede neler neler... ben kızın numarasını aldım
Can havli ile eve geldim kızı aradım.. biz erkek arkadaşımla bir ayrılık yaşamıştık 2 3 ay kadar
Açtım dedim ki kıza: sen nasıl birisin senin hiç gururun onurun yok mu dedi sen benim sözlümden ne istiyorsun dedim . oda ben senin sözlünden birşey istemiyorum dedi. ben sizi ayrı biliyordum dedi
bana böyle dedi dedi biz hatta dün konuştuk güzelce sohbet ettik dedi bugunde onu merkezde gördüm hiç mesaj atmaynca noldugunu sordum merak ettim dedi.
yazmadı bana dedi.
bende yazmaynca dün öyle olan birisi bugun nasıl olurda böyle selam vermez diyip tekrar yazdım mesaj attım dedi.. şok oldum inanamadım.
Güya dün gece bununla konuşmuşlar buna seninle hayallerimiz vardı söyle böyle demiş
VE 2 ay önce buluşmuşlar. kızın anlattıkları böyleydi
Ben inanamadım sinir krizleri geçirdim şoklar geçirdim.. avea online işlemlerden konuşma dökümlerine bakmak istedim. telefonuna gelen şifreyi bana gönderdi. giremedim oturumu acamadım
Yarın sabah geliyim gidelim avea bayisine herşeyi ispatlıcam o kızın yanınada gidelim dedi
Ben beddua ettim.. beni yaktınız hayallerimi herşeyimi benden aldınız rabbim de sizi yaksın dedim. kabullenemedim.
birkere olsun inanmadın bana , benim yanımda olsan nolurdu ? gittin o o... pya inandın amacı bizi ayırmaktı başardı dedi.
Sonra kız bana mesaj attı .'' Ben sana yalan söyledim ben onunla konuşmadım ; sizi ayırmak için yaptım özür dilerim o cok iyi biri ona iyi bk ben hala onu seviyordum beni terk etmesini hiç bir zaman kabullenemedim tedavi görüyorum ben bu yüzden yaptım. mutlu olun'' Demiş. ben yine inanmadım inanmak istemedim kıza yazdıgı mesajların resmini gönderdi bana kıza böyle demiş ;
'' Ona gerçekleri söylüyeceksin seni maffederim.. ailenin yanına geleceğim.
bak bu kız giderse helede böyle bir meseleden allahıma yemin olsun hayatını yakarım senide yakarım
dogruları söyle söylediklerinin yalan oldugunu söyle ,
ara hemen kızı yalan söyledim de benim huzurumu bozma sen nasıl bir o....psn.
kıza bunları dedikten sonra kız aradı bana yalan söyledini söyledi ama ben yine inanmadım çözemedim cıkamadım bu işin içinden gece boyunca kafayı yedim.. agladım
Artık sana hiç birşey ispatlamıcam dedi sen bana inanmak yerine ona inanmayı seçtin dedi.
dökümanları almayada götürmedi. şifre dedim sabah olunca 4 kere verdim dedi giremedin suçlu oldum dedi
Yani bana ispatlamak için hiç birşeyi yapmadı.. bende sabah çalıştıgı yere gittim
Yüzüğü verdim. benim hayallerimi umutlarımı herşeyimi yıktın. allahta sizi yıksın dedim
Bu yüzüğü verirsen birdaha geri dönüşü olmaz dedi.
Attım önüne yüzüğü
Çok kötüyüm bana yardım edin bu durumu kabullenemiyorum içinden cıkamıyorum..
kim dogru kim yalan ?
bütün hayallerim herşeyim yıkıldı kafam durdu.. bana yardım edin nolursunuz
ben artık ne ypacagımı neye yön vereceğimi şaşırmış durumdayım kime neye inanacagımı da.Anladığım kadarıyla sizin 2-3 aylık ayrılığınızda erkek arkadaşınız belki size nispet yapmak için o kızla görüşmüş ve sonra da paçayı kurtaramamışa benziyor hani hoş bir durum değil ama artılar ve eksiler hesaplanıp ilişkiye yön ya da yol verilebilir ...
erkek arkadaşınız hattını değiştirsin madem sürekli taciz ediliyorAz önce Kızı aradım dayanamdım konuştum siz nasıl insansınız dedim. !
hiç mi utanmanınz yok sizin dedim.
ben döküman cıkardım dedim herşey ortada dedim. neden söylediklerinin arkasında durmadın dedim. neden döndün hiç mi utanma yok dedim.
Bana dediği benim psikolojim bozuk ilaç alıyorum tedavi görüyorum bende sözlüydüm ayrıldım.. dünde onları hastnede görünce merak ettim mesaj attım napıyorsun diye.
ben onyu arkadaşım olarak görüyordum hep dedi benide tehtit etmedi ben dogruları söyledim sana dedi
Onun bi suçu yok bilmem ne dedi
Oysaki dün ben onu seviyorum demişti.
Yani bana yalan söylemiş konuşmamışlar erkek arkadaşm bununla konuşmuyormuş
bana yalan söylemiş bunu neden yaptım dedim
orasını sorma dedi. bana birşey sormayın artık dedi
Erkek arkadaşıım tehtit etmişti bunu konumda yazdıgım gibi
ordada yalan söyledi
bende seni allaha havale ediyorum yazık dedim. kapattım teli :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?