- 29 Eylül 2014
- 9.106
- 17.488
- 498
bu nasılsın mesajı 7 8 ay önce gelmişti o zaman bana acıklamasıYalan söylüyor erkek arkadaşın. Karşılıklı soru cevap yapılmış mesajlarda rahatsız olan insan nasılsın? diye sorar mı o kıza.
Bildiğin egosunu şişirmiş o kıza umut vermiş. senle olmasaydı ayrılmış olsaydınız o kızla devam edecekti. Sonra başkasını bulup o kızı da yarı yolda bırakacaktı. Bu cinslerin bazıları böyle defolu oluyor ne yazık ki.
koştum vermicem dedi o iş geçti dedi sen bana inanmadın dedi bana inansadın birlikte avea bayisine gidecektik
sabah gelecektim yanına dedi ama sen bana inanmak yerine
beddualar ettın. dedi.
sabah hattınıda değiştirmiş artık bunu ögrenmem imkansız ben ne yapıyım cok çaresizim çok kötüyümhala şoktayım
Canım çok üzüldüm senin adına. Ama malesef erkek arkadaşının çok masum olmadığını düşünüyorum zaten hat dökümünü göstermek istememesi de bunu doğruluyor. Numarasını değiştikten sonra seni aradı mı barışmak için bi adım attı mıhepinizin yorumları benim için cok önemli nolur yardım edin.
hala gelemedim kendime hala şoktayım gelemiyorum
şuruum bozuldu aklım durdu
arıyor sürekli açmıyorum bakmıyorum telefonlarınaCanım çok üzüldüm senin adına. Ama malesef erkek arkadaşının çok masum olmadığını düşünüyorum zaten hat dökümünü göstermek istememesi de bunu doğruluyor. Numarasını değiştikten sonra seni aradı mı barışmak için bi adım attı mı
o kadar yıkıma ugradım ki o kdar çöktüm ki nasıl olur allahım dedim nasıl yapar dedımsuçunu örtmek için üstten tutuyor,diğer kızla anladığım kadarıyla öylesine görüşmüş dalga geçmiş,size değer veriyor gözüküyor ama ileride ne olacağı belli olmaz ,yani sizi resmen aldatmış gözüküyor, eğer bu duruma hiçbişey olmamış gibi boyun eğerseniz gene yapıcak, barışmayın falan diyemiyorum inan kimin ne olacağı belli olmuyor gelecekte, ama eğer şans vericeksen tekrardan haddini bildirki tekrar yapmasın,gerçi aldatana şans vermekte cesaret işi,Allah doğru olanı yaptırsın sana inş
Sonrasında tekrarlanmıştı dedin. Son gelen mesaj nasıldı karşılıklı konuşma şeklinde miydi? Bir de kız sizin ayrılık döneminizi felan nerden biliyor? Erkek arkadaşın söylemiş olmalı bunu, demek ki konuştular kızın dediği gibi. Bak sana şunu diyim erkek arkadaşın o kızı ailesi ile tehdit etmiş, kesin aramış telefonda söylemiştir aramızda geçenleri ailene anlatırım, yalanlayacaksın her şeyi diye. Hiç bir kız bu durumda hayır doğruları söyleyeceğim demez, diyemez. Ayrıca kızın 'hastayım tedavi görüyorum' demesi erkek arkadaşının kıza zorla söylettiğini destekler nitelikte. Sen bu işten emin olmadan geri dönme ona sakın affetme hemen.bu nasılsın mesajı 7 8 ay önce gelmişti o zaman bana acıklaması
bizi görüdkleri için böyle yapıyorlar bizi görüyorlar bana mesaj atıyorlar demişti.. birkereliğine göz yummuştum o olaya
o kadar yıkıma ugradım ki o kdar çöktüm ki nasıl olur allahım dedim nasıl yapar dedım
ben bu şpeyle nasıl yaşayım ya kız dogru söyledi ise
sonradan tehtitle bana onları dedi ise ben ne yapıyım
beni ne cok severdi oysa herşeyden sakınır dı deger verirdi herşeyi yapardı benim için
neden neden bunu reva gördüler bana ben ne yaptım onlara :
Artık hat detayına bakma gibi bi şansında kalmadı ve bence sevgilinde sırf bu yüzden hattını değişti. Gerçekten onun suçu olmasa sana bu durumu ispatlar ve sırf kız rahatsız etmesin diye yine numarasını değiştirirdi.arıyor sürekli açmıyorum bakmıyorum telefonlarına
kız bizim ayrılık dönemimizi şöyle biliyor bizim ortak arkadaşlarımız o kızında arkadaşları bir şekilde illaki duymuştur.Sonrasında tekrarlanmıştı dedin. Son gelen mesaj nasıldı karşılıklı konuşma şeklinde miydi? Bir de kız sizin ayrılık döneminizi felan nerden biliyor? Erkek arkadaşın söylemiş olmalı bunu, demek ki konuştular kızın dediği gibi. Bak sana şunu diyim erkek arkadaşın o kızı ailesi ile tehdit etmiş, kesin aramış telefonda söylemiştir aramızda geçenleri ailene anlatırım, yalanlayacaksın her şeyi diye. Hiç bir kız bu durumda hayır doğruları söyleyeceğim demez, diyemez. Ayrıca kızın 'hastayım tedavi görüyorum' demesi erkek arkadaşının kıza zorla söylettiğini destekler nitelikte. Sen bu işten emin olmadan geri dönme ona sakın affetme hemen.
bana gösterecekti dökümünü ama ben ona beddua ettim için bir sözüne dahi inanmadıgım için.Artık hat detayına bakma gibi bi şansında kalmadı ve bence sevgilinde sırf bu yüzden hattını değişti. Gerçekten onun suçu olmasa sana bu durumu ispatlar ve sırf kız rahatsız etmesin diye yine numarasını değiştirirdi.
Canım benim gösterceğini düşünmüyorum resmen blöf yapmış hat detayına bakmak zor bişe değil ki sen beddua etsende seni utandırmak için şifreyi gönderip kendini aklasaydı seni mahcup etmiş olsaydı beddualar içinbana gösterecekti dökümünü ama ben ona beddua ettim için bir sözüne dahi inanmadıgım için.
göstermek istemedi göstermiyeceğim artık dedi. sen bana inanmamayı beddua etmeyi seçtin dedi
Bahane ediyor, aklın mantığın alıyor mu bunu? Sen durduk yere olmayan bir durumdan sorun çıkarmadın ki. Maddi deliller vardı, kız sana bir şeyler söyledi, ortada olan bir olay var tabi sen tepkini koyacaksın. Hiiç konusu dahi geçmemişken sen durduk yere kızı aramıyorsun, sorunu sen çıkarmıyorsun.bana gösterecekti dökümünü ama ben ona beddua ettim için bir sözüne dahi inanmadıgım için.
göstermek istemedi göstermiyeceğim artık dedi. sen bana inanmamayı beddua etmeyi seçtin dedi
haklsıınız olmaz.. ben kendimi kandırmak istemiyorum..Düpedüz aldatma bu!!! sana yalan söylemiş ben ne yapacağımı mı var tabi zor olsada bitireceksin ne döküm filan alıp ispata uğraşıyorsun değmez adam gibi adam ne telefonunu saklar nede şifresini yanlış verir bir erkek istemezse hiç bir kadın ona askıntı olmaz olamaz arkadaşım kendini kandırma!!
Böyle düşünerek sadece kendini yıpratırsın şu saatten sonra.haklsıınız olmaz.. ben kendimi kandırmak istemiyorum..
ama inanamadım yakıtşıramadım ona ben ona herkezten cpok güvenmiştim
beni deli gibi seviyordu oysa nasıl yaptı bunu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?