- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Yumurtlama zamanı benim akıntı çok şeffaf ve yoğundu yumurtlamadan 5 gün sonra kahverengi leke geldiGöğüs ağrısı çok çektim yumurtlama zamanı akıntım hiç olmadı adete 5 gün kala aşırı derecede akıntı problemi yaşadim şiddetli baş ağrısı çektim bu ay her gün adet olacakmisim gibi ağrılar hem belimde hemde sol kasıkta gogusler aşırı dolgunlasti kabizlik problemi yaşadım hayatımda ilk defa oldu böyle bişey ve sürekli uykusuzluk problemi iştahım bı anda azaldı hiç bişey yememeye başladım yüzümde sivilceler arttı göğüs damarlarım belirginleşti sol kasık batması çok oldu
Var sizin bence içime doğdu inşallah vardır ama var bu test yanılmıyor ilk dk da çıktıysa var yüzde yuz adetim ayın 1 deydi 2 Şubat'ta yaptığım test adete 6 gün kala yapılan testi bı deYa ne yazıkki öyleler keşke muayene etseler bakıp ilaç iç bitti diyorlar her konuda baksalardı belkide önlem alınabilirdi çok geçmiş olsun canım benim ama benim lekelenmem adete 9 gün kala oldu aynı gün kahverengi leke geldi sonra ertesi gün beyaza döndü ve Şuan sol kasıgjmda iğne batması gibi ara ara ağrı geliyor onun dışında akıntım yok denecek kadar az
Aa ilginç normalde bu testler adete 6 gün önce sonuç çıkartıyorVar sizin bence içime doğdu inşallah vardır ama var bu test yanılmıyor ilk dk da çıktıysa var yüzde yuz adetim ayın 1 deydi 2 Şubat'ta yaptığım test adete 6 gün kala yapılan testi bı de
Yumurtalama lekenlenmesi olabiliyor ama senin bu testle var kesin var umutlandirmak istemiyorum ama ilk 5 yada 10 dk da çıktıysa kesin varYumurtlama zamanı benim akıntı çok şeffaf ve yoğundu yumurtlamadan 5 gün sonra kahverengi leke geldi
İnşallah vardır canım artık istiyorum çok 10 aydır evliyiz deniyoruz ama nasip hu ay içimde bir his var rabbim yüzümüzü güldürsünVar sizin bence içime doğdu inşallah vardır ama var bu test yanılmıyor ilk dk da çıktıysa var yüzde yuz adetim ayın 1 deydi 2 Şubat'ta yaptığım test adete 6 gün kala yapılan testi bı de
Evet kanamam vardı o zaman belkide o yüzden çıkmadı bilmiyorum 7 Şubat'ta pozitifi gördüm yerleşirken düşük yaptığımı söylediler 9 Şubat'ta bı anda su gibi kanama yaşadım 28 ocaktan beri hem leke hem kanama bitmedi hala devam ediyor doktora gittim Çarşamba günü normal diyo ama artık bünyem iyice bitkin hale geldiAa ilginç normalde bu testler adete 6 gün önce sonuç çıkartıyor
Ama ben hissetim yumurtam çatladı 5 gün sonra lekelenme oluyor mu 10 aydır ben ilk defa gördüm böyle kahverengi bir lekeYumurtalama lekenlenmesi olabiliyor ama senin bu testle var kesin var umutlandirmak istemiyorum ama ilk 5 yada 10 dk da çıktıysa kesin var
Hissediyorsun zaten bende öyleydim ara verdim Türkiye'ye gidip geldikten sonra rabbim nasip ederse olur inşallah sen hangi ulkedesinİnşallah vardır canım artık istiyorum çok 10 aydır evliyiz deniyoruz ama nasip hu ay içimde bir his var rabbim yüzümüzü güldürsün
Canım benim üzüme Allah büyük inşallah nasip olur bize isteyen herekese canını sıkma buradaki doktorlar iyice bilmiyorlar tüekiyedeki gibi değil malesef sağlık konusunda çok geridelerEvet kanamam vardı o zaman belkide o yüzden çıkmadı bilmiyorum 7 Şubat'ta pozitifi gördüm yerleşirken düşük yaptığımı söylediler 9 Şubat'ta bı anda su gibi kanama yaşadım 28 ocaktan beri hem leke hem kanama bitmedi hala devam ediyor doktora gittim Çarşamba günü normal diyo ama artık bünyem iyice bitkin hale geldi
Fransa canımHissediyorsun zaten bende öyleydim ara verdim Türkiye'ye gidip geldikten sonra rabbim nasip ederse olur inşallah sen hangi ulkedesin
Türkiyeyi daha begenmezler kanamam olduğu gün 9 saat acilde bekledik 3 defa alttan muayene ve idrar testi pozitif çıktı kan alacaz dedi 3 saat kanı bekledim öldükten sonra bakacaklar o derece Türkiyenin gözünü seveyim ya en azından nere gitsek acil olunca bakiyolardiYa
Canım benim üzüme Allah büyük inşallah nasip olur bize isteyen herekese canını sıkma buradaki doktorlar iyice bilmiyorlar tüekiyedeki gibi değil malesef sağlık konusunda çok gerideler
Hangi şehir bende Fransa ayy keşke aynı yer olsaFransa canım
Gerçekten öyle acilde insan çok bekliyor heleki geceyse 10 saat beklediğimi biliyorum tek doktor var diyip yavaş yavaş bakıyorlarTürkiyeyi daha begenmezler kanamam olduğu gün 9 saat acilde bekledik 3 defa alttan muayene ve idrar testi pozitif çıktı kan alacaz dedi 3 saat kanı bekledim öldükten sonra bakacaklar o derece Türkiyenin gözünü seveyim ya en azından nere gitsek acil olunca bakiyolardi
Rennes canım senHangi şehir bende Fransa ayy keşke aynı yer olsa
Gündüz 11 de gittim ilk medikal polikilinige gittim ora hastaneye yönlendirme yaptı akşam 9 kadar hastanedeydimGerçekten öyle acilde insan çok bekliyor heleki geceyse 10 saat beklediğimi biliyorum tek doktor var diyip yavaş yavaş bakıyorlar
Lorient 2 saat var tahmini aramizdaRennes canım sen
Keşke yakın olsaydıkLorient 2 saat var tahmini aramizda
Doğrudur canım çok zor burda sağlık işleriGündüz 11 de gittim ilk medikal polikilinige gittim ora hastaneye yönlendirme yaptı akşam 9 kadar hastanedeydim
Yaa keşke çok isterdim bende 5 aydır burdayım dil kursuna başladım kimsem yok evden kursa kurstan markete falan gidiyorum yürüyüş kimsesiz olmak çok zor yaKeşke yakın olsaydıkkanım sana çok ısındı
Aa öylemi keşke yanımda olsaydın yardımcı olurdum sana ben 3 sene önce geldim dil kursuna yazıldım okula gittim Şuan Fransızcam çok iyi azmet yaparsın iyice odaklan başta çok zor geliyor insana biliyorum alışma süresi ailede uzaklık ama sonra alışıyor insan gurbetlik zorYaa keşke çok isterdim bende 5 aydır burdayım dil kursuna başladım kimsem yok evden kursa kurstan markete falan gidiyorum yürüyüş kimsesiz olmak çok zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?