Butik Kurabiyeler Yapıyorum :) - Resim baskılı - şeker hamurlu

sihirlikk

Hedef 65...
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
2.711
2.379
198
Merhaba bayanlar..Evimde eşime destek olmak için başladım bu işe. Şimdi bi kaç pastaneyle çalışıyorum çok şükür beğeniliyorlar...
Fiyat konusunda burdan bilgi verebilirim. Kendi modellerim dışında istediğiniz modelleri de yapabilirim.
Butik pasta bi kaç sefer yapmıştım ama malum teslimat şartları zor olunca pes ettim o konuda :)
Kargo konusuna gelince : Kendi sitemde de aynı şekilde belirttiğim gibi 50 adet üzeri olursa ben karşılıyorum...
Bir kaç örnek şimdilik :

Eklentiler

• 20140531_145154.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG-20140520-WA0008.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG-20140520-WA0007.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 160
merhaba..
bebek kurabiyelerini yeni doğduğunda da yaptırıyorlar mı?
bir de fiyatlarınız nasıl? 50 adet için.

merhaba..
bebek kurabiyelerini yeni doğduğunda da yaptırıyorlar mı?
bir de fiyatlarınız nasıl? 50 adet için.

Eğer doğum yapacağınız tarih belli ise(sezeryan gibi) bi kaç gün önceden de gönderiyorum. Bozulma olmuyor. Ama doğduktan sonra da yapılabilir daha iyi olur üzerine tarih yazdırabilirsiniz. Ben Ankaradayım muhtemelen burdan kargo elinize 2-3 güne ulaşır.

Fiyatlar değişiyor kurabiyenin süslemesine göre örneğin yazı bakımından yoğun olanlar biraz işçilik istediği için daha yüksek fiyatlı.

Resimlerden örnek vererek belirteyim fiyatları :
Resimde beyaz bebek kurabiyesi : 3 tl
Pembe kurabiye : 2.5 tl
Resim baskılı olan kurabiye : 5 tl

50 adet ve üzerinde kargo ücreti talep etmiyorum. Kurabiyeler tek tek poşetlenmiş olarak ve dilerseniz üzerine etiket yapılarak gönderiyorum. Nazar boncuğu yada uğur böceği sticker da dilerseniz ekliyorum.

daha çok erken şu an bizim için ama öğrendiğim iyi oldu.Tşk ederim ilginiz için.
Konunuza abone oldum,düşünürsem iletişime geçerim buradan.

daha çok erken şu an bizim için ama öğrendiğim iyi oldu.Tşk ederim ilginiz için.
Konunuza abone oldum,düşünürsem iletişime geçerim buradan.
Tabi ki ne zaman isterseniz buralardayım Takviminizi gördüm epey zaman var henüz, hayırlı doğumlar ..
Bebeğinize sağlıklıca kavuşursunuz inşallah

canım harika bir iş yapıyorsun,tebrikler..bol siparişler dilerim.. ellerine saglık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…