Büşra'nın Çeyizi

Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun diyelim :16:

Beyaz eşyalarımın hepsi Bosch...

Genel olarak gayet memnunum.. Sadece ocağım biraz titizlik istiyor :17:

bizim evdekilern hepsi bosch şu an bi tek buz dolabımızdan memnun değilim çabuk deforme oldu inş bende hepsini bosch aldırablrm annm gayet memnun çnkü:21:

cnm banyodaki pembeleri sormştum cop kovalarnı flan nrdn aldn :)

cnm banyodaki pembeleri sormştum cop kovalarnı flan nrdn aldn :)

Pardon canım görmemişim :26:

Koçtaştan aldım banyodaki pembiş kova ile fırçayı :16: Kovalar teneke ve cok şık duruyor eğer denk gelirsen tavsiye ederim. Mutfağa da daha büyük boyutunu aldım biraz farklı renk tonunu :16:

Pardon canım görmemişim :26:

Koçtaştan aldım banyodaki pembiş kova ile fırçayı :16: Kovalar teneke ve cok şık duruyor eğer denk gelirsen tavsiye ederim. Mutfağa da daha büyük boyutunu aldım biraz farklı renk tonunu :16:

ayladrdır bakıyorm bnde cnm illa pmbe istiyorm porselnde istemiyorm cop kovası ve fırcayı bulundgm sehirde koçtaş yok ama int ten bi bakıyım :) tesekkr ettm zevkinede hayran kaldım :)

Merhabalar ben geldim :16:

Söz verdiğim gibi evimin fotoğraflarını paylaşıyorum bu sefer boyutlarını ayarladım :17:
Hadi Bismillah...

Salonum :16:
Eki Görüntüle 1122616 Eki Görüntüle 1122617 Eki Görüntüle 1122618 Eki Görüntüle 1122619 Eki Görüntüle 1122620

Eki Görüntüle 1122624 Eki Görüntüle 1122623 Eki Görüntüle 1122622 Eki Görüntüle 1122621 Eki Görüntüle 1122625

Ara holüm :16:
Eki Görüntüle 1122630 Eki Görüntüle 1122629 Eki Görüntüle 1122628 Eki Görüntüle 1122627 Eki Görüntüle 1122660 Eki Görüntüle 1122659

Turkuaz Odam :16: Buraya da ileriye doğru ufak bir televizyon alacağız inşallah...
Eki Görüntüle 1122632 Eki Görüntüle 1122633 Eki Görüntüle 1122631
Eki Görüntüle 1122634 Eki Görüntüle 1122645 Eki Görüntüle 1122646

İçerisinde hiiiççç skılmadığım mutfağım :16: Mutfağım da henüz masa ve sandalyelerim eksik...
Onları da önümüzdeki zamanlarda tedarik edeceğiz. Şimdiki kullandıklarımız geçiçi..
Eki Görüntüle 1122635 Eki Görüntüle 1122636 Eki Görüntüle 1122650 Eki Görüntüle 1122651

Eki Görüntüle 1122637 Eki Görüntüle 1122638 Eki Görüntüle 1122639 Eki Görüntüle 1122640 Eki Görüntüle 1122641

Banyom :16:
Eki Görüntüle 1122652 Eki Görüntüle 1122653 Eki Görüntüle 1122654
Eki Görüntüle 1122658 Eki Görüntüle 1122657

Yatak odamız :16:
Eki Görüntüle 1122666 Eki Görüntüle 1122665 Eki Görüntüle 1122664 Eki Görüntüle 1122663 Eki Görüntüle 1122662 Eki Görüntüle 1122661

Eki Görüntüle 1122642 Eki Görüntüle 1122643 Eki Görüntüle 1122644 Eki Görüntüle 1122647

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :nazar:
Gönlümdekilerin hemen hemen hepsi oldu. Tabiki bazı istediklerim olmadı. Ya evimiz uygun değildi, ya zamanımız yoktu yada bütçemiz.
Ama sevdiğim ve ailesi beni hiç bir zaman kırmayıp hep gönlümdekini yaptılar. Haklarını ödeyemem...
Değmiş mi uğraşlarımıza sizce :17:

Çok güzel eşyalarında evinde güle güle oturun :)

ne güzel bi ev bu yaaaaaaaaa :69: salona bayıldımmmmmmmmmmmmm:16::16::16: mutlulukla oturunnnnnn inşallahh :16:
ev size mi ait yoksa kira mı? bende istiyorum hemen ya banane:14::14::14:

Büşracığım,

Öncelikle tebrik ederim, Allah mutlu mesut etsin :)
Eşyaların, evin çok hoş. Ne emeklerle yaptığını biliyorum ve istediğin gibi olduğuna çok sevindim. Senin de dediğin gibi içindeki huzur ve sevgiyle kat kat katlansın inşallah mutluluklar.

Ben evlendiğimden beri fazla giremiyorum foruma. Arada girip yazdıklarınıza bakıp çıkıyorum malum ev telaşı :) Hala eve internet alamadık vakitsizlikten, eşimin iş yoğunluğundan...

Mutfak dolaplarımız, dolap kulplarımız, tv ünitesi, masamız çok benziyor :)

Sevgiyle.

Allah ağız tadıyla yaşatsın yuvanda.. maşallah bayıldım bende çok güzel :nazar:

Göz yormayan ve çok yumuşak renklerin olduğu çok güzel bir ev..Sonsuz mutluluklarla yaşarşınız inşaallah:9:

Büşracığım,

Öncelikle tebrik ederim, Allah mutlu mesut etsin :)
Eşyaların, evin çok hoş. Ne emeklerle yaptığını biliyorum ve istediğin gibi olduğuna çok sevindim. Senin de dediğin gibi içindeki huzur ve sevgiyle kat kat katlansın inşallah mutluluklar.

Ben evlendiğimden beri fazla giremiyorum foruma. Arada girip yazdıklarınıza bakıp çıkıyorum malum ev telaşı :) Hala eve internet alamadık vakitsizlikten, eşimin iş yoğunluğundan...

Mutfak dolaplarımız, dolap kulplarımız, tv ünitesi, masamız çok benziyor :)

Sevgiyle.

yorumunu görmek ne hoş :)

beğendiysen ne mutlu bana... Hemen hemen aynı zamanlarda aynı telaşları yaşadık.. Bende senin evini görmek isterim merak ediyorum çünkü :)

Umarım kısa bir zamanda tekrar gelirsin arkadaşım :5:

merhabalar öncelikle allah mesut etsin
Tesadüfen gördüm evinizin resimlerini sonra baktım ki ilk sayfalarda da paylaşımlar var sıkılmadan tek tek okudum sayfaları ne güzel bi heyecan ne kadar özenli seçimler...sanki roman okur gibi okudum her sayfayı ..
ben burdaki evlere bakar geçerim hoşuma giden de olur olmayan da ama sizin yazıları okurken aldıklarınıza bakarken o heyecanı hissettim bende ..
içten diliyorum allah huzurunuzu bozmasın hep mutlu olunnn gerçekten çok beğendimm hiç abartı yok burdan izlemek çok güzel nekadar yoruldunuz kim bilir.. ama tatlı telaş bunlarrr..
tekrar mutluluklarrr :16::16:

merhabalar öncelikle allah mesut etsin
Tesadüfen gördüm evinizin resimlerini sonra baktım ki ilk sayfalarda da paylaşımlar var sıkılmadan tek tek okudum sayfaları ne güzel bi heyecan ne kadar özenli seçimler...sanki roman okur gibi okudum her sayfayı ..
ben burdaki evlere bakar geçerim hoşuma giden de olur olmayan da ama sizin yazıları okurken aldıklarınıza bakarken o heyecanı hissettim bende ..
içten diliyorum allah huzurunuzu bozmasın hep mutlu olunnn gerçekten çok beğendimm hiç abartı yok burdan izlemek çok güzel nekadar yoruldunuz kim bilir.. ama tatlı telaş bunlarrr..
tekrar mutluluklarrr :16::16:

Ne güzel dilekler bunlar, ne güzel yorumlar, ne güzel düşünceler... Tekrar tekrar okudum desem inanır mısın ? Evet çok yol katettik, çok stres çok heyecan yaşadık.. Burda yalnız olmadığımı biliyordum hep hala da biliyorum.. Sizin gibi iyi yürekli insanlar var...
Çok çok teşekkür ederim güzel duana ne kadar AMİN desem az...

Kısmet olursa bir gün çaya da beklerim, başımın üstünde yerin var :)

Ne güzel dilekler bunlar, ne güzel yorumlar, ne güzel düşünceler... Tekrar tekrar okudum desem inanır mısın ? Evet çok yol katettik, çok stres çok heyecan yaşadık.. Burda yalnız olmadığımı biliyordum hep hala da biliyorum.. Sizin gibi iyi yürekli insanlar var...
Çok çok teşekkür ederim güzel duana ne kadar AMİN desem az...

Kısmet olursa bir gün çaya da beklerim, başımın üstünde yerin var :)

canımm çok sağol gelmiş kadar oldum kısmet belki bigün karşılaşırız...:16::16::16:

tatlım evinin resmleri yeni hali eşyaların hepside çook güzeller mutfagına bittim cnm hayalimdeki mutfak rabbim nasip ederse evimizi alınca bende bu tarz mutfak yaptıracagımm. evinin fotolarına baarken insan düşünüyor acaba benim evimde bu aşamaya gelebilecekmii böyle güzel olucakmı nasıl olucak acaba diyorum rabbim herşeyin kolaylıgını versin cnm. yemek odasındaki duvar boyanla halinin duvar boyası aynımı cnm boya olarak ne kullandınız ve hangi rengi bu hafta benim evde boyacak açık tonlar istiyorum ama karar vermek güç inanki tekrardan hayırlı ugurlu olsun tatlım allah güle güle oturmak nasip etsin :-* :54:

tatlım evinin resmleri yeni hali eşyaların hepside çook güzeller mutfagına bittim cnm hayalimdeki mutfak rabbim nasip ederse evimizi alınca bende bu tarz mutfak yaptıracagımm. evinin fotolarına baarken insan düşünüyor acaba benim evimde bu aşamaya gelebilecekmii böyle güzel olucakmı nasıl olucak acaba diyorum rabbim herşeyin kolaylıgını versin cnm. yemek odasındaki duvar boyanla halinin duvar boyası aynımı cnm boya olarak ne kullandınız ve hangi rengi bu hafta benim evde boyacak açık tonlar istiyorum ama karar vermek güç inanki tekrardan hayırlı ugurlu olsun tatlım allah güle güle oturmak nasip etsin :-* :54:

Teşekkür ederim canım öncelikle beğenilerin beni mutlu etti :16:

Bende bu günlere gelmek için ugrasırken acaba diyorum ya olmazsa diye hep bir korku vardı içimde... Ama oldu bitti cok sükür Rabbim nasip etti bize bu yuvayı...

O yüzden dua et bol bol hayırlısını iste inan en güzeli ve en güveniliri o...

Evdeki yatak odası hariç diğer tüm boyalar aynı...
DYO nun meltem rengi salon ve diğer bölümler...
Yatak odasıda yine DYO nun hayal pembesi tonu...

eşyalarla uyumlu olunca çok ferah oluyor...

Tavsiye ederim canım :16:

Teşekkür ederim canım öncelikle beğenilerin beni mutlu etti :16:

Bende bu günlere gelmek için ugrasırken acaba diyorum ya olmazsa diye hep bir korku vardı içimde... Ama oldu bitti cok sükür Rabbim nasip etti bize bu yuvayı...

O yüzden dua et bol bol hayırlısını iste inan en güzeli ve en güveniliri o...

Evdeki yatak odası hariç diğer tüm boyalar aynı...
DYO nun meltem rengi salon ve diğer bölümler...
Yatak odasıda yine DYO nun hayal pembesi tonu...

eşyalarla uyumlu olunca çok ferah oluyor...

Tavsiye ederim canım :16:

bendede aynı korkular var cnm şuan senin geçtin yollardan geciyorum inan ya olmaz ya çook iyi olacak ya çook kötü olacak yok yok otasıda olur böyle düşünceler kafamın içini kurcalıyor inanki :27: dedin gibi çook dua ediyorum cnm rabbim iyisini nasip etsin aminnn aminnn :31:

güzel renk cnm begendim bende :) peki subazlımı yaglı boyamı plastik boyamı sedef mi nasıl yaptırdın cnm

benim koltuklarımda krem ve gül kurusu tonları cnm uyumlu olacagından hiç şüphem yok çook güzel görünüyor boyanın rengi nişanlım bir an önce karar ver alıp boyacatacağım dedi ve ne zor bi karar mış anlatamam :31:

Back
X