• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büşra'nın 18 Günlük Yuvası

bsahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
929
64
53
İstanbul
ÇOK BEĞENDİM :)
Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah...

Çok güzel güle güle kullan....
o battanıye nevresim takımından bendede var.mutfak dolaplarınada bayıldım

evin çok güzel tatlım.. :nazar:
güle güle güzel günlerde ağız tadıyla oturun inşallahh :16::16:
sanırım ben seni instagramda takip ediyorum :1::1:

Herşeyin çok güzel büşracım ağzınızın tadı bozulmasın, mutluluk, huzur eksik olmasın inşallah bu güzel mi güzel sıcacık yuvanızdan.. :16:

Burası da eksik kalmasın.. :1:

Teşekkür ederim canım benim :16: Ne güzel ordan da takipleşmek :16: Kullanıcı adın neydi sanırım bende seni takip ediyodum :17:

eveeet sanırımm :17::16::16:
gldn_zkn kullanıcı adım tatlım..
mutfağına bayılmıştım zaten şimdi burdan evini tamamen gördüğüme çok sevindim :16::16: çok güzelkii :21:

huzurla, mutlulukla oturun inşallah çok güzel olmuş:16: bizde anca gün sayıyoruz yeni evimizde oturmaya:30:

maaşALLAH ,evin beni benden aldı.:9:
bayıldım,her odana,her detaya.
hem şık,hem sıcak,hem farklı.
güle güle otur canım.

Aaa bu kadar olur, mutfak başta olmak üzere seçimlerimiz çok benziyor. Güle güle oturun. :16:

çok güzel olmuş bayıldım huzurla oturun hep mutlu olun inşallah...siyah tezgah kullanımı zor olacak ama gençsin bez elinde gezersin artık :1: yatak odanda hazır değil yaptırdın sanırım çok kullanışlı görünüyor.içinde uhde kalmamasıda ne güzel maaşallah :nazar:

çok güzel olmuş bayıldım huzurla oturun hep mutlu olun inşallah...siyah tezgah kullanımı zor olacak ama gençsin bez elinde gezersin artık :1: yatak odanda hazır değil yaptırdın sanırım çok kullanışlı görünüyor.içinde uhde kalmamasıda ne güzel maaşallah :nazar:

Aslında mutfak tezgahımdan o kadar memnunum ki, sadece evye biraz zor kullanımı... Su sıçradıgı zaman leke olarak görünüyor temizledikten sonra havlu peçete ile damlalıkları üzerinden geçiyorum parlıyor resmen...

Banyonun fayansı beni ürkütmüştü ilk zamanlar su damladığı zaman direk belli oluyor. ama sonradan farkettim ki, damlalar bir süre sonra kuruyor ve tamamen kayboluyor...

ama çanak lavabo kullanımı cidden zor :)))

Yatak odamı evet yaptırdım odanın ölçülerine göre. Dolabın içerisi ve diğer yerler ciddi anlamda kullanışlı ve büyük oldu. Tam istediğim gibi, Rabbim tüm isteyenlere versin..

Son düzenleme:
Back
X