burun üstündeki siyah noktolar ?

citol

Edward&Citol
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
4.192
44
burnumun üstünde siyah noktoalar var minicik ama yakından bakıldıgı zaman belli oluyolar baya itici geliyor bana .. acaba bilgisi olan yada kurtulmak için formulü olan varmı ?

canım buhar banyosunu denedin mi ? gözenekleri açar buhar ve sonrada siyah noktalarını kolaylıkla çıkarırsın

cnm bende bu konuyla ilgili bi başlık açmıştım suyun içine nane koy kaynat buharına dur bende işe yaradı umarım sendede yarar

bu kadar kolay bi yöntemle geçiyormu siyah noktalar sengözlerimebaksanab

bence belli degilse hiç dokunma,sıcak buharda bildigim kadarı ile gözenekleri açıyo

Banyo yaptıktan sonra,kolaylıkla cildinizi temizleyebilirsiniz,ben öyle yapıyorum.Erkek arkadaşımıda öyle alıştırdım,tertemiz geziyoruz sırnaşık şey

yoqurt+limon karışımı da çok işe yarıyor arkadaşlar..

canım bı de maya maskesını dene ben bu maskeyle kurtuldum.hihoyyyt o nedır kı dersen 1cy kasıgı yasmayayı 2damla sut ya da su ıle krem halıne getırıp goz cevren harıc sur 10-15dk bekle sonra
elını hafıf ıslatıp ovarak cıkarıp cıldını durula sevgıler........ :enbuyukkk:

bu siyah noktalar sanırım sivilceden oluşan siyahlar değil aynı etkiyi veriyor mu verdikleriniz yaa bende aynı dertten muzdaribim yaa bu küçük cildin solunumu için olan gözenekler yaa sıkmayada gelmiyorlar yaa...CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…