- 30 Ağustos 2018
- 20
- 4
- 6
- 24
- Konu Sahibi lbluedaisyl
-
Bana ödemli gibi geldi.
Çok yakından çekmişsin anlaşılmıyorki az yandan geriden çekseydin valla şaşı oldum
Bsdfkidkdkdnd kusura bakmayın. Ya yüzüm belli olsun istemedim o yüzden mecbur öyle çektim.Çok yakından çekmişsin anlaşılmıyorki az yandan geriden çekseydin valla şaşı oldum
Çok fazla yakından çektim kusura bakmayın. Ama yüzüm belli olsun istemedim. Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu arada ödemler yüzünden yamuk gözükebiliyormu burun? ya da şekli yamuk olduğu için mi oluyor birtek.Bana ödemli gibi geldi.
Ödem çok oluyor benimde öle henüz yılık yamuk belli değil bekliyelim bakalım altta ne varÇok fazla yakından çektim kusura bakmayın. Ama yüzüm belli olsun istemedim. Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu arada ödemler yüzünden yamuk gözükebiliyormu burun? ya da şekli yamuk olduğu için mi oluyor birtek.
Merhaba düzelme var mı merak ettim durumunuzu yazar mısınız?
Doktorun soyledigi dogru bence gayet guzel duruyor.yamukluk yok.okla gösterilen yerlerde de ben sorun göremedim.
Kusura bakmayin daha yeni girdim.Merhaba düzelme var mı merak ettim durumunuzu yazar mısınız?
Kusura bakmayin daha yeni girdim.Bende merak ettim ya
Kusura bakmayin daha yeni girdim.Bende merak ettim ya
Kusura bakmayin daha yeni girdim.Düzeldimi burnunuz varmı değişikşik
Kusura bakmayin daha yeni girdim.Aynı benim sorunumu tarif etmişsin düzelme oldumu ki ?
Ameliyat olali 1 yil 2 ay felan oldu ve bu yamukluk degismedi ayni kaldi. Burun ucum boyle yamuk kaldi. Burnumun icindende belli oluyor bu yamukluk. O yuzden degisecegini dusunmuyorum.Bende de aynı sorun var soldan bakınca kavisli sağdan bakınca düz kümse farketmio ama benim canımı sıkıo benimde yamuk bence yamuk gösteren sebepte sağın ve solun farklı olması. Ameliyat fotoma bakıyprjm. Sorunlu olduğunu düşündüğüm kısım çok güzel duruo. Şişlikten dolayıdır diye düşünüyrm ama 8. Ay oldu. Kalın deriliyim sanırım ya da ameliyat sonrası biley oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?