Burun ucu yamukluğu

Gecmis olsun, fotograftan anladigim kadariyla cok dikkat ceken bir farklilik yok aslinda. Siz surekli incelediginiz icin size belirgin geliyordur mutlaka. Nacizane cok caninizi siikmayin derin, ilk halinfen de guzelmis nasilsa
Çok teşekkür ederim morak için. Ama işte insanlar/yakınlarım beni her gördüğünde durmadan belirtmese bu yamukluğu ya da oraya durmadan bakmasa felan zaten illaki alışırım bu yamukluğa. Ama inan et millet resmen canımı sıkmak için uğraşıyor. Bende takıyorum işte elimde değil

Insanlar cok ilginc gercekten. mesajiniz ustune fotografa tekrar baktim, hic oyle belirgin bir farklilik anlasilmiyor bile. Siz dert ediyorsunuz diye ozellikle yapiyorlar sanirim.

Sizi gercekten rahatsiz ediyorsa doktorunuza danisin tabiki, mutlaka onerileri olacaktir. Ama insanlari cok dinlemeyin, sizin ne dusundugunuz be istediginiz onemli.

Biraz yukarı kalkık ondan biraz da ödem var galiba ondan yamuk gibi görünüyor ama bence yamukluk yok

Benim de üç ay oldu ameliyat oldu. hemen hemen aynı sorun bende de var.acikcasi sorun demek istemiyorum çünkü kimse kendiliğinden fark etmedi şimdiye kadar.biz biraz fazla inceliyoruz galiba!ama ameliyat olunca insan her şey güzel olsun istiyor.kusursuz olsun istiyor.tabiki hata bunlar.acikcasi ameliyattan sonra o kadar rahat nefes alıyorum ki sırf bunun için bile doktoruma müteşekkirim.cok şükür bu günlerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…