• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ucu yamukluğu

Gecmis olsun, fotograftan anladigim kadariyla cok dikkat ceken bir farklilik yok aslinda. Siz surekli incelediginiz icin size belirgin geliyordur mutlaka. Nacizane cok caninizi siikmayin derin, ilk halinfen de guzelmis nasilsa 🤗
Çok teşekkür ederim morak için. Ama işte insanlar/yakınlarım beni her gördüğünde durmadan belirtmese bu yamukluğu ya da oraya durmadan bakmasa felan zaten illaki alışırım bu yamukluğa. Ama inan et millet resmen canımı sıkmak için uğraşıyor. Bende takıyorum işte elimde değil

Çok teşekkür ederim morak için. Ama işte insanlar/yakınlarım beni her gördüğünde durmadan belirtmese bu yamukluğu ya da oraya durmadan bakmasa felan zaten illaki alışırım bu yamukluğa. Ama inan et millet resmen canımı sıkmak için uğraşıyor. Bende takıyorum işte elimde değil
Insanlar cok ilginc gercekten. mesajiniz ustune fotografa tekrar baktim, hic oyle belirgin bir farklilik anlasilmiyor bile. Siz dert ediyorsunuz diye ozellikle yapiyorlar sanirim.

Sizi gercekten rahatsiz ediyorsa doktorunuza danisin tabiki, mutlaka onerileri olacaktir. Ama insanlari cok dinlemeyin, sizin ne dusundugunuz be istediginiz onemli.

Merhabalar. Bu sitede yeni bir üyeyim ama yinede hep okurdum buradakı yorumları ve soruları. Ameliyat olalı tam 3 ay oldu. Şimdiki halindende memnun gibiyim. Ama kafama taktığım iki küçuk şey var. Biri burnumun kemer ile burun ucunun birleştiği yerin bir tarafı şiş dururken diğer tarafın çökük durması. Diğeride burun ucum sağa doğru kaymış gibi durması. Başka sorulardaki yorumları oluyorum ve bazıları "sorun olmaz düzelir" derken bazılarıda "malesef burun şeklin hep öyle kalacak" diyor. Acaba ödemler yüzünden mi öyle duruyor yoksa gerçektende mi böyle kalacak. Ufak tefek darbeler yedim. Arkadaşlarimin bazıları unutup šakasına ağzımı elleriyle kapattıkları zamanlar oldu. Bazen de ellerini kollarını geçirdikleri zamanlar oldu. Ama bu darbeleri yemeden önce de böyleydi burnum. Çok üzülüyorum. Inşallah düzelir. Öncekine nazaran daha rahat nefes alabiliyorum ve şekli daha güzel. Ama o yamukluğun olması beni aşırı derecede üzüyor. Bu arada masaj vermedi doktor. Birde doktor burnuma her baktığında "çok güzel olmuş" felan diyor. Yani "hafif bir yamukluk var..." gibisine hiç birşey demiyor.
Biraz yukarı kalkık ondan biraz da ödem var galiba ondan yamuk gibi görünüyor ama bence yamukluk yok

Benim de üç ay oldu ameliyat oldu. hemen hemen aynı sorun bende de var.acikcasi sorun demek istemiyorum çünkü kimse kendiliğinden fark etmedi şimdiye kadar.biz biraz fazla inceliyoruz galiba!ama ameliyat olunca insan her şey güzel olsun istiyor.kusursuz olsun istiyor.tabiki hata bunlar.acikcasi ameliyattan sonra o kadar rahat nefes alıyorum ki sırf bunun için bile doktoruma müteşekkirim.cok şükür bu günlerime 😊☺️☺️

Back