• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ucu revizyon fotolu

Damlakatre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
11
1
1
Merhaba arkadaşlar burnumdan 2 kere ameliyat oldum aynı KBB doktoruna fakat doktorum çok lstememe rağmen burun kanatlarima dokunmadi nefes almam zorlaşır diye. Fakat beni çok rahatsız ediyor. En son aralıkta oldu ameliyatim ve ucu da hala top gibi, kalın deriliyim sanirim . Şuan burun ucu lcln ameliyat olmayı düşünüyorum. Lazer ile deri inceltiliyor diye duydum. Bu konuda işini iyi yapabilen Ankara'da ya da Mardin'de bildiginiz bir doktor var mı? Burnum hakkında fikirlerinize ihtiyacım var tesekkurler şimdiden. Bugün çektiğim fotoyu koyuyorum

Eklentiler

• Screenshot_2017-07-01-22-24-27.png
    Screenshot_2017-07-01-22-24-27.png
    281,9 KB · Görüntüleme: 614
Son düzenleme:
bence düzgün güzel görünüyor dokundurmayın deri inceltme o kadar kolay yapılan bişey değil ve 2 ameliyat geçirmişsiniz zaten her ameliyatta dokunuz zarar görüyor o yüzden revizyonda daha çok şişlik olur en az ameliyat tarihinizden 1.5 sene bekleyin belki burnunuzun ucu daha çok incelir. 3. ameliyatı öyle deforme olmadıktan sonra hiçbir doktor önermez her ameliyatta risk artıyor

Bence de guzel gorunuyor. Biraz bekle bakalim belki zmaanla daha da oturur ama suan bile guzel gorunuyor

Teşekkür ediyorum hepinize. Küçük kalkik kavisli burun istediğim için bu düşüncem var aslında yoksa gerçekten 3. Bir ameliyat son ameliyatim olur sanırım ben de risk almak istemiyorum daha fazla. Tek temennim burun ucumun ödemi olduğunu düşünüyorum biraz daha kibarlaşıp sadece burun kanatlarima lokalle 1, 2 mm içerden dikiş yapılması. 3. Bir ameliyat olmadan bu işten kurtulmak istiyorum açıkçası

Back