Burun ucu estetiği sürecim

Merhabalar hakkinda hayirlisi olsun canim insallah cabucak odemlerden kurtulur iyilesir ve istedigin goruntuye kavusursun ameliyat sonrasi sorun olursa cekinme sevgiler

Merhabalar hakkinda hayirlisi olsun canim insallah cabucak odemlerden kurtulur iyilesir ve istedigin goruntuye kavusursun ameliyat sonrasi sorun olursa cekinme sevgiler
Çok teşekkür ederim. Umarım çabuk iyileşir kemiklerde kırma işlemi olmadığında sadece burun ucundaki kıkırdakta işlem olacak. Muhtemelen hızlı sonuç alacağım. Hemen olsa bitse keşke

Çok teşekkür ederim. Umarım çabuk iyileşir kemiklerde kırma işlemi olmadığında sadece burun ucundaki kıkırdakta işlem olacak. Muhtemelen hızlı sonuç alacağım. Hemen olsa bitse keşke
Benim 3ay oldu hala odemlerim var ama tabi sizin sadece burun ucu islemi olacagi icin muhtemelen cabuk toparlarsiniz yine de basta goruntunuz degisik gelebilir kendinizi sakin sikmayin zamanla hersey yoluna giriyor simdiden cok gecmis olsun

Benim 3ay oldu hala odemlerim var ama tabi sizin sadece burun ucu islemi olacagi icin muhtemelen cabuk toparlarsiniz yine de basta goruntunuz degisik gelebilir kendinizi sakin sikmayin zamanla hersey yoluna giriyor simdiden cok gecmis olsun
Herseye hazırlıklı gibiyim çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

18 Ocak 2021’de burun ucu estetiği olacağım demiştim. Süreç ilk olarak lokal anesteziyle başladı. Önce ön diş dibinden burun kenarlarına doğru uyuşturuldu. Sonra burun kökü ve ucu uyuşturuldu. Böylece burnum sanki benim bir organım değilmiş gibi hiç burnumu hissetmedim. Uyuştuğundan iyice emin olununca kanamanın az olması için adrenalin verildi. Buraya dikkat çünkü adrenalin çok fena bir şeymiş. Zaten aşırı heyecanlıydım, adrenalin de verilince kalbimin atışının hızı sanki kötü bir şey olmuş ve üzerime bir ağırlık çökmüş gibiydi. Bu kısımda bu operasyondan vazgeçmeye yakındım ki derin nefes alarak kısa sürede geçti ve normal kalp atışıma geçti bünyem. İşlem başlamadan sevdiğim müziğin açabileceklerini söylediler müzik eşliğinde estetik oldum yüzüme örtü örtüldü ve özenli bir şekilde işlemim gerçekleşti. Tek kötü yanı her yaptığı işlemi hissetmeniz, tabi ki acı yok ancak törpüleme yapılırken ki o his çok garip fotoğrafları aşağıya koyacağım. Burun ucum bir miktar fazla kalkık görünebilir ama alçı ve bantlar çıktıktan sonra burunun bir miktar düşme açısı düşünülerek kalkıklığı ayarlanıyor ve sonrası daha doğal olabiliyor. İşlem bitiminde çıkarken alçı yapıldı ve yüzüm için buz verildi. İlk gün sürekli buz kompres yaptım. Ayrıca arnika morluk kremi sürdüm. Burun içine tampon takılmadı ve nefes alabiliyordum. Nefesimde zaten bir problem yoktu. Bu yüzden işlemden sonrada nefes alabildim.

Eklentiler

• 92A676BF-2B36-40B1-8F1B-DBB1A40FF1D0.jpeg
    31 KB · Görüntüleme: 2.060
  • 421B1B2F-0AA0-41AF-A456-4E06D4330F2D.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 1.881
19 Ocak 2021. Yani 2. Gün. Burnuma fucidin sürmem ile kanların yumuşayıp akması bir olduğu için bunumun altına tampon yaptım fotoğrafta görüldüğü üzere. Tüm kremlerimi kulak çubuğu ile nazikçe sürüyorum buraya dikkat. Bugün bir miktar ağrılı geçti. Sürekli burnum aktı. Yüzüme ve gözüme arnika morluk kremi sürdüğümden pek morluğum olmadı. Uyurken de iki yastık ile hafif dik pozisyonda uyudum ve şişlikler geçene kadar da bu şekilde uyuyacağım. Ödemlerim için ananaslı yeşil çayı ve suyu bol bol tüketmeye çalışıyorum. Gece uyurken burnum tıkandığı için ağızım açık nefes almışım ve ağzımın içi, dudaklarım hep kurumuş. Yine neredeyse dik olarak yatıyorum ve burun içine fucidin sürmeye devam ediyorum. Temizlemem gerekince temiz yumuşak bir peceteyi rulo yapıp burnuma sokuyorum böylece azar azar içini temizlemiş oluyorum.

Eklentiler

• 1634BC6F-AE75-4930-8DA8-5358F3DB6786.jpeg
    209,6 KB · Görüntüleme: 1.581
  • 08460C5B-7459-4234-8B33-F99C3D2CD073.jpeg
    130,8 KB · Görüntüleme: 1.330
20 Ocak 2021, burnumun 3. Günü. Bugün biraz morluklar belirmeye başladı. Ama çok az fotoğraftaki gibi sadece göz kapağının üstünde. Halen morluk kremimi kullanıyorum ve fucidini sürüyorum. Bugün burnumu temizlerken kulak çöpüme kurumuş kan pıhtısı yada yumuşamış kan gelmedi. Sonrasında da akıntı çok az oldu. O yüzden burnuma tampon yapıştırmadım. Gece yine dike yakın pozisyonda burnumdan nefes alarak uyudum ama sabah yine tıkanık uyandım. yavaş yavaş bu durum düzelecek sanırım. Yüzümü silmek yetmiyor yıkamak istiyorum ama 7 gün maalesef buruna su gelmesi yasak. Saçımı da yüzüme gelmeden yıkatıyorum. Bu 1 hafta bu şekilde geçecek. Bantlar kaşındırıyor ama aşırı rahatsız etmiyor.

Eklentiler

• 81BF7D46-C888-4B4D-B041-5B992D6A06A8.jpeg
    93,8 KB · Görüntüleme: 1.169
21 Ocak 2021, burnumun 4. Günü. Bugün çok garip bir şey oldu. Yanaklarım şiştiiiiiiiii resmen sincap gibiyim. Burun ameliyatından sonraki sürecinde herkesin, şişliğinin yanağına indiğini duymuştum. Bu çok ilginç geldi bana. Yüzüme buz tuttum belki uyku şişkinliğidir diye ama gitmedi bugün de yine kremlerimi düzenli sürüyorum ve verilen ilaçlarımı düzenli kullanıyorum. Fotoğraf aşağıdadır.

Eklentiler

• 7F566214-EFE4-4CBC-AA6F-F903660E36DF.jpeg
    113,1 KB · Görüntüleme: 1.204
22 Ocak 2021, burnumun 5. Günü. Morluklar, morluk kremim sayesinde yoklar, inanılmaz ama gerçek. Çok çok az var ama göz kapağında olduğundan görünmüyor bile. Yanaklarım hala şiş. Bu şişlik çabuk geçsin diye yeşil çay içmeye devam ediyorum. Bugün burnumdan gayet güzel nefes aldım. Sabah tıkanık uyanmadım. Burun içindeki ödemler de sanırım yavaş yavaş geçiyor temizlerken zorlanmadım. Peçeteden yaptığım rulo gayet rahat girip çıktı burun deliklerimden. Artık Fucidine kremi sürekli değil de sabah öğle akşam diye 3 kere sürüyorum. İlaçlarım da bitmek üzere. Burnumu görmek için sabırsızlanıyorum.

Eklentiler

• 90A33D96-457D-4873-A0E5-C5175C154C20.jpeg
    114,8 KB · Görüntüleme: 1.034
23 Ocak 2021, burnumun 6. Günü. Yüzümdeki şişlik biraz azalmış durumda 7. Ve 8. güne tamamen biter diye düşünüyorum. Tam yüzümü temizleyip kremledikten sonra gün ışığında fotoğrafımı çektim. Yüzüm solgun gözüküyor ama kremin de etkisi olabilir diye düşünüyorum. Hafif renkli bir krem arnika. Bu nedenle yapışkan medikal bantlarımda sararmış durumda. Burun ve dudak mesafesi ödemden dolayı biraz açılmıştı. Şimdi orasında da toparlanma başlamış gözüküyor. Fotoğraf aşağıdadır.

Eklentiler

• B4BCA47B-A2F7-4477-BB57-BC6DEB0508AB.jpeg
    114 KB · Görüntüleme: 1.179
Bu işlemi yaptıracaklar için güzel bir rehber olmuş. Teşekkür ediyorum kendi adıma. Size de acil şifalar diliyorum. Tampon takıldı mi burnunuza?

Çok açıklayıcı yararlı olmuş . Teşekkür ederiz . Umarım sonuçta çok güzel olur ama göründüğü kadar ile çok başarılı olmuş bence. Geçmişler olsun güle güle kullanın

Bu işlemi yaptıracaklar için güzel bir rehber olmuş. Teşekkür ediyorum kendi adıma. Size de acil şifalar diliyorum. Tampon takıldı mi burnunuza?
Merhaba çok teşekkür ederim, dilekleriniz için. Yardımcı olduysam ne mutlu tampon takılmadı burun ucu işleminde kemik kırılması gibi bir durum olmadığı için gerek yokmuş tampona. Ama çok hafif burun sırtına törpü yapıldı.

Bir de genel anaztezi almayı siz mi tercih etmediniz? Lokal anestezi altında işlem ne kadar sürüyor?
Doktorum aslında tüm burun işlemleri lokal yapılabilir ama kırma işleminde hastanın hissetmesi hoş olmuyor dedi. Burun ucunda lokal öneriliyor çünkü genel anestezi vücuda gereksiz fazla bu yüzden gerek görülmüyor. Hem hastahane ücreti olmadığından yarı fiyata estetik oluyorsunuz işlem bir saatten biraz fazla sürdü. Ama sohbet eşliğinde olduğu için hiç sıkılmadım

Ne kadarla yaptırdınız acaba
Fiyat vermek uygun mu bilmiyorum ama ortalama burun ameliyatı için verilen ücretlerin yarısı. Hastahane masrafı olmadığı için uyguna geliyor. Mehmet bey instagramda fiyat bilgisini hemen cevaplıyor. İlla gelin bakalım durumunuza konuşalım demiyor, standart ücreti söylüyor.

24 Ocak 2021, burnumun 7. Günü. Yanaklarımdaki şişlik nerdeyse bitti sayılır çok az kaldı. Artık yanaklarıma da arnika kremden sürüyorum oralarda da morluk olmasın diye bazı kişilerde şişlik yanağa indikten sonra morarma yapmış. Ben daha fazla morluk istemediğimden önlem olsun diye sürdüm. Fotoğrafı aşağıya ekledim

Eklentiler

• 9020CC9F-E7D1-462D-BD34-253FE7117421.jpeg
    119 KB · Görüntüleme: 1.417
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…