- 2 Mayıs 2019
- 61
- 48
-
- Konu Sahibi Kendi halinde biri
Çok teşekkür ederim. Umarım çabuk iyileşirMerhabalar hakkinda hayirlisi olsun canim insallah cabucak odemlerden kurtulur iyilesir ve istedigin goruntuye kavusursunameliyat sonrasi sorun olursa cekinme sevgiler
Benim 3ay oldu hala odemlerim var ama tabi sizin sadece burun ucu islemi olacagi icin muhtemelen cabuk toparlarsinizÇok teşekkür ederim. Umarım çabuk iyileşirkemiklerde kırma işlemi olmadığında sadece burun ucundaki kıkırdakta işlem olacak. Muhtemelen hızlı sonuç alacağım. Hemen olsa bitse keşke
Herseye hazırlıklı gibiyimBenim 3ay oldu hala odemlerim var ama tabi sizin sadece burun ucu islemi olacagi icin muhtemelen cabuk toparlarsinizyine de basta goruntunuz degisik gelebilir kendinizi sakin sikmayin zamanla hersey yoluna giriyor simdiden cok gecmis olsun
Bir de genel anaztezi almayı siz mi tercih etmediniz? Lokal anestezi altında işlem ne kadar sürüyor?Bu işlemi yaptıracaklar için güzel bir rehber olmuş. Teşekkür ediyorum kendi adıma. Size de acil şifalar diliyorum. Tampon takıldı mi burnunuza?
MerhabaBu işlemi yaptıracaklar için güzel bir rehber olmuş. Teşekkür ediyorum kendi adıma. Size de acil şifalar diliyorum. Tampon takıldı mi burnunuza?
Doktorum aslında tüm burun işlemleri lokal yapılabilir ama kırma işleminde hastanın hissetmesi hoş olmuyor dedi. Burun ucunda lokal öneriliyor çünkü genel anestezi vücuda gereksiz fazla bu yüzden gerek görülmüyor. Hem hastahane ücreti olmadığından yarı fiyata estetik oluyorsunuzBir de genel anaztezi almayı siz mi tercih etmediniz? Lokal anestezi altında işlem ne kadar sürüyor?
Fiyat vermek uygun mu bilmiyorum ama ortalama burun ameliyatı için verilen ücretlerin yarısı. Hastahane masrafı olmadığı için uyguna geliyor. Mehmet bey instagramda fiyat bilgisini hemen cevaplıyor. İlla gelin bakalım durumunuza konuşalım demiyor, standart ücreti söylüyor.Ne kadarla yaptırdınız acaba
Çok teşekkür ederimÇok açıklayıcı yararlı olmuş . Teşekkür ederiz . Umarım sonuçta çok güzel olur ama göründüğü kadar ile çok başarılı olmuş bence. Geçmişler olsun güle güle kullanın