Burun ucu estetiği sürecim

25 Ocak 2021, burnumun 8. ve son bantlı günü 🎉 bugün burun deliklerindeki dikişlerim ve alçı alındı. Burnum özgürlüğüne kavuştu. Havasız kaldığından burunumda sivilcelenmeler olmuş 😅 Bugünden sonra burun ucumu artık tutan bir şey olmadığından dolayı burun içindeki eriyen dikişler eridikçe burnum bir miktar düşecek ve normal bir kalkıklığa erişecek. Doktorum yıkanabilirsin, zorlamamak kaydıyla burnunu sümkürebilirsin dedi. Masaj verdi burun ucundan burun köküne doğru yapmam gereken. Aklına geldikçe yap dedi. Burun ucumu oynattı elastikiyeti göstermek için ve hafif çarpmalarda yada yüzünü yıkarken elinin çarpmasından burnuna hiç bir şey olmaz endişe etme dedi. 1 haftaya burunumun kalkıklığının neredeyse son halini görmüş olursun dedi. Sakın kendin indirmeye kalkma, burnunu asagiya doğru indirici şeyler yapma, kendi sürecinde doğallığına gelir dedi. 1 ayda tamamen geçmiş olacakmış. 18 Ocak’ta islem gerçekleşti, 18 Şubat’ta bitecek böylece çok hızlı bir burun estetiği süreci geçirmiş olacağım. 🎉🎉🎉 burnumun özgürleşmiş hali aşağıdadır. Malesef Filtresiz ve sivilceli olarak çekiyorum net görmeniz için. Bir haftadır yüzümü yıkayamadığım mazur görün lütfen 🙏 🙏🙏🙏 Bir de burun dudak mesafesi biraz fazla çünkü oradaki ödem biraz geç gidiyormuş bilginiz olsun 💃💃

Eklentiler

• 1FC885C6-F20F-43D9-980B-FF14308E90AD.jpeg
    1FC885C6-F20F-43D9-980B-FF14308E90AD.jpeg
    118,1 KB · Görüntüleme: 3.888
Kızlar bu arada doktorumun asistanı ile konuştum fiyat bilgisini isteyene özelden mesaj olarak verebilirim. Buraya yazdığım fiyatı 2022 de gören kişi, o ücreti referans alırsa bana sıkıntı olur diye mesajla söyleyebilirim. 🌸🌸🌸

18 Ocak 2021’de burun ucu estetiği olacağım demiştim. Süreç ilk olarak lokal anesteziyle başladı. Önce ön diş dibinden burun kenarlarına doğru uyuşturuldu. Sonra burun kökü ve ucu uyuşturuldu. Böylece burnum sanki benim bir organım değilmiş gibi hiç burnumu hissetmedim. Uyuştuğundan iyice emin olununca kanamanın az olması için adrenalin verildi. Buraya dikkat çünkü adrenalin çok fena bir şeymiş. Zaten aşırı heyecanlıydım, adrenalin de verilince kalbimin atışının hızı sanki kötü bir şey olmuş ve üzerime bir ağırlık çökmüş gibiydi. Bu kısımda bu operasyondan vazgeçmeye yakındım ki derin nefes alarak kısa sürede geçti ve normal kalp atışıma geçti bünyem. İşlem başlamadan sevdiğim müziğin açabileceklerini söylediler 😅😂 müzik eşliğinde estetik oldum 😂 yüzüme örtü örtüldü ve özenli bir şekilde işlemim gerçekleşti. Tek kötü yanı her yaptığı işlemi hissetmeniz, tabi ki acı yok ancak törpüleme yapılırken ki o his çok garip 😅 fotoğrafları aşağıya koyacağım. Burun ucum bir miktar fazla kalkık görünebilir ama alçı ve bantlar çıktıktan sonra burunun bir miktar düşme açısı düşünülerek kalkıklığı ayarlanıyor ve sonrası daha doğal olabiliyor. İşlem bitiminde çıkarken alçı yapıldı ve yüzüm için buz verildi. İlk gün sürekli buz kompres yaptım. Ayrıca arnika morluk kremi sürdüm. Burun içine tampon takılmadı ve nefes alabiliyordum. Nefesimde zaten bir problem yoktu. Bu yüzden işlemden sonrada nefes alabildim.
Merhaba canım 😊yeni burnuna bayıldım çok hoş duruyor güle güle kullan☺️

Öncelikle çok geçmiş olsun. Çok güzel olmuş işlem sonucu. Benim burnum sizinkine göre çok daha iri, büyük bir kemere sahip ve ucu fazlasıyla düşük. Görüştüğüm plastik cerrah sadece kemerin törpülenerek ve burun ucunun kaldırılarak güzel bir sonuç alabileceğimi söyledi. Hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum. Adrenalin çarpıntı yaptı demişsiniz bu beni biraz korkuttu. Törpüleme işlemi sırasında baskı ve ağrı hissettiniz mi? Ayrıca burun ucuna ekstradan kıkırdak eklemediler sanırım, o kısmı nasıl dikleştirdiler? Sanki kıkırdak eklemeden kalkık bir burun ucuna sahip olamam gibi geliyor da.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Çok güzel olmuş işlem sonucu. Benim burnum sizinkine göre çok daha iri, büyük bir kemere sahip ve ucu fazlasıyla düşük. Görüştüğüm plastik cerrah sadece kemerin törpülenerek ve burun ucunun kaldırılarak güzel bir sonuç alabileceğimi söyledi. Hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum. Adrenalin çarpıntı yaptı demişsiniz bu beni biraz korkuttu. Törpüleme işlemi sırasında baskı ve ağrı hissettiniz mi? Ayrıca burun ucuna ekstradan kıkırdak eklemediler sanırım, o kısmı nasıl dikleştirdiler? Sanki kıkırdak eklemeden kalkık bir burun ucuna sahip olamam gibi geliyor da.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 🙏 Adrenalin normal heyecanlandigimizda salgıladığımız bir hormon. Ama tabi ki kalp hastası yada kronik hastalığı olanlar için tehlikeli olabilir. Ben de çarpıntı olduğunda korktum hatta doktora bunu ben yapmıyorum o kadar heyecanlı değilim neden kalp atışım hızlandı dedim 😅😅 60 saniye derin nefes al geçer dedi ve geçti. Törpülemese de hani dişçiye gittiğimizde kanal tedavisi yaparken çürümüş dişi oyarlar ya öyle bir baskı, acı yok ama biraz baskı ve törpüleme sesi var. Bu biraz rahatsız edici olabiliyor. Sanki dişçiye gitmişim gibi bir ortamdı. Rahat olun, burundan nefes alın (sanki burundan işlem yapılmıyor gibi) müziği dinleyin diyorlar. Ara ara tentürdiyot kokusu aldım ama rahatsız etmedi o da. 🤗🤗🤗

Kıkırdak kısmı ile ilgili bilgi vermeyi unutmuşum 😂 kırkırdak ekleme yapılmadı bana. Söyle ki kalın derili burunlarda, zamanla burun ucu ağırlıktan dolayı aşağı düşüyor diye burun ucunu sert yapıyorlar. Zaten bu yüzden çok kalkık yapmıyorlar gerek kalmıyor direkt kalıp gibi yapıyorlar ki hastanın istediği kalkık burun olsun. Benim derim kalın değil. Burun ucum da yumuşak şuanda rahatça oynatabiliyorum. Benim burun ucum yumuşak olduğundan 2-3 aya formuna ulaşacak kalkıklik seviyesi normale dönecek🤗

Kıkırdak kısmı ile ilgili bilgi vermeyi unutmuşum 😂 kırkırdak ekleme yapılmadı bana. Söyle ki kalın derili burunlarda, zamanla burun ucu ağırlıktan dolayı aşağı düşüyor diye burun ucunu sert yapıyorlar. Zaten bu yüzden çok kalkık yapmıyorlar gerek kalmıyor direkt kalıp gibi yapıyorlar ki hastanın istediği kalkık burun olsun. Benim derim kalın değil. Burun ucum da yumuşak şuanda rahatça oynatabiliyorum. Benim burun ucum yumuşak olduğundan 2-3 aya formuna ulaşacak kalkıklik seviyesi normale dönecek🤗
Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum. Ben de yakın zamanda işlem için gün almayı düşünüyorum. Hekimin gerçekleştirdiği işlemlere ait fotoğraflar çok başarılı görünüyordu. Genel anesteziden korktuğum için bu seçenek bana daha cazip geldi. Benim burun ucum gülünce çok düşüyor. Acaba nasıl bir yol izleyecek merak ediyorum muayene sırasında sormadığım için çok pişman oldum. Sadece törpüleme ve burun ucu kaldırma işlemi yapılacak dedi. Çarpıntı olayı beni korkuttu ama bunu sorayım böyle bir şey yapacaklar mı diye. Çünkü bu konuda geçirilmiş bir rahatsızlığım var. Tıbbi işlem geçmişi hakkında bilgi verdim herhangi bir problem olmayacağını söyledi ama hangi ilaçlar uygulanacak onu öğrenirim yine. Umarım sizin gibi memnun kalırım işlemi yaptırdıktan sonra. Ürküyorum da bir yandan. Bir de törpüleme anı korkutucu geliyor sanki zımparalanır gibi bir görüntü. 🙂 İşlem sonrası ağrı sızı oldu mu?

Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum. Ben de yakın zamanda işlem için gün almayı düşünüyorum. Hekimin gerçekleştirdiği işlemlere ait fotoğraflar çok başarılı görünüyordu. Genel anesteziden korktuğum için bu seçenek bana daha cazip geldi. Benim burun ucum gülünce çok düşüyor. Acaba nasıl bir yol izleyecek merak ediyorum muayene sırasında sormadığım için çok pişman oldum. Sadece törpüleme ve burun ucu kaldırma işlemi yapılacak dedi. Çarpıntı olayı beni korkuttu ama bunu sorayım böyle bir şey yapacaklar mı diye. Çünkü bu konuda geçirilmiş bir rahatsızlığım var. Tıbbi işlem geçmişi hakkında bilgi verdim herhangi bir problem olmayacağını söyledi ama hangi ilaçlar uygulanacak onu öğrenirim yine. Umarım sizin gibi memnun kalırım işlemi yaptırdıktan sonra. Ürküyorum da bir yandan. Bir de törpüleme anı korkutucu geliyor sanki zımparalanır gibi bir görüntü. 🙂 İşlem sonrası ağrı sızı oldu mu?
İslem sonrası ağrı olmadı hemen agri kesici ve antibiyotiğe başlandı. Ağrıyi alçı çıktıktan sonra hissettim ama çok az bir ağrı. Tenim aşırı hassaslaşmış ve sivilcelenmisti. Yukarıya doğru masaj yapınca geçiyordu. Adrenalin kanama çok olmasın diye veriliyormuş. Yine de siz sorun kullanacaklar mi ? Allah korusun burun için başka hayati yerlere zarar gelmesin. Bir de gözünüz kapalı olsun ben bir ara açtım yanlışlıkla burun derimi gördüm hiç hoş olmadı 😅 görmemek daha iyi 😌

Kıkırdak kısmı ile ilgili bilgi vermeyi unutmuşum 😂 kırkırdak ekleme yapılmadı bana. Söyle ki kalın derili burunlarda, zamanla burun ucu ağırlıktan dolayı aşağı düşüyor diye burun ucunu sert yapıyorlar. Zaten bu yüzden çok kalkık yapmıyorlar gerek kalmıyor direkt kalıp gibi yapıyorlar ki hastanın istediği kalkık burun olsun. Benim derim kalın değil. Burun ucum da yumuşak şuanda rahatça oynatabiliyorum. Benim burun ucum yumuşak olduğundan 2-3 aya formuna ulaşacak kalkıklik seviyesi normale dönecek

Merhaba 🌸 Konumun ilk başında yazmistim Dr. Mehmet Öztan’a oldum ben. Konunun başından itibaren yaşadığım 8 günlük sureci paylaştım. Eğer merak ediyorsanız okuyabilirsiniz 🤗 Ekstra kafanıza takılan bir şey olursa özelden yada buradan yardımcı olmak isterim 💃

Merhaba çok beğendim burnunu :)hayırlı olsun🌸rica etsem fiyat yazar mısın benim burun problemlerimle aynı

burnunuz harika olmuş. yıllardır genel anesteziden korktuğum için bir türlü olamıyordum. acaba size özelden bir kaç soru sormam mümkün mü

Merhaba arkadaşlar,
18 Ocak’ta Mehmet Öztan’a burun ucu estetiğim olacak. Ben Ankara’da yaşıyorum ve araştırmalarım sonucu hem fiyat hem ulaşılabilirlik hem de el işi olarak, iyi sonuç alacağımı düşündüğüm doktoruma operasyonumu yaptıracağım.
Mehmet beye ne kadara ameliyat oldunuz

Kızlar bu arada doktorumun asistanı ile konuştum fiyat bilgisini isteyene özelden mesaj olarak verebilirim. Buraya yazdığım fiyatı 2022 de gören kişi, o ücreti referans alırsa bana sıkıntı olur diye mesajla söyleyebilirim. 🌸🌸🌸
Merhaba, size mesaj atamıyorum. Ücret hakkında beni de bilgilendirir misiniz acaba ☺️

X