Burun ucu estetiği sürecim

Merhaba arkadaşlar,
18 Ocak’ta Mehmet Öztan’a burun ucu estetiğim olacak. Ben Ankara’da yaşıyorum ve araştırmalarım sonucu hem fiyat hem ulaşılabilirlik hem de el işi olarak, iyi sonuç alacağımı düşündüğüm doktoruma operasyonumu yaptıracağım. Çok heyecanlıyım. Benim burnumun ucu biraz geniş, ayrıca gülünce aşağıya düşüyor. Bu yüzden biraz kalkık ve ince bir burun Ucu istiyorum. Gün gün yazabilirim umarım.
Şimdi durumunuz nasıl? Fiyat ortalama ne akdar? Geçmiş olsun

Birşey soracağım bende burun ucu törpüleme işlemi yaptıracağım ortalama fiyat nedir hiç bir bilgim yok bu konuda ve devlet hastanesi yapıyor mu ?

Birşey soracağım bende burun ucu törpüleme işlemi yaptıracağım ortalama fiyat nedir hiç bir bilgim yok bu konuda ve devlet hastanesi yapıyor mu ?
Merhaba, suan fiyatlar hakkında bileğim yok malesef. Her şey arttı. Muhtemelen bu da artmıştır. Ben 4500 e olmustum Ocak 2021 de. Neredeyse bir yıl olacak. Devletleri de ben araştırdığım kadarıyla içime sinen ve sadece ucunu yapan pek bulamamıştım. Tip plasti kolay gözükse bile aslinda burun bütünlüğü açısından zor bir işlem. Sonuçta burun sırtı sabit kalıyor ona göre Ucu şekillendirmek ve kaldırmak zor olmalı. Ben gayet memnunum ama doktorumdan. İyi ki ona yaptırmışım diyebilirim :)

X