- Konu Sahibi gxuxlxuxcxuxk
sevgili anneler sakın bebğinizde veya çocuğunuzda hafif derecede olsa burun tıkanıklığı varsa es geçmeyin..burun tıkanıklığı orta kulak iltihabına dönüşebiliyor..nitekim ben geçen sene yaşadım..oğlumla beraber anneannesindeydik..salonda oğlum yattı bizde annemle tvnin sesi kısık birşekilde izliyorduk.oğlum bir anda sıçradı ben herhelde rüya gördü sandım..hemen ardından sanki boğulacakmış gibi hareketlerde bulundu..annem çocuğa birşey oluyor diye bağırdı..hemen kaldırdık. annem kızım burnu tıkanmış dedi..hemen serum fizyolojik damlattık..ogünü o şekilde atlattık..ertesi gün çocuk hafif ateşlendi ve gece yine burunu tıkalıydı..sabah kaptığım gibi hastahaneye götürdüm..kulağındada hafif pislik vardı..dr.dediki..orta kulak iltihabı olmuş dedi..dedim neden ew soğuk degildi ve grip veya nezle degilki dedim..dr.hiç alakası yok..burnu tıkalımıydı dedi..ewet dedim..bakın dedi..burun tıkanıklığı ya kulağa yada genize doğru akar ve çocuk ya bronşit olur yada orta kulak iltihabı olur dedi..bir sürü ilaç yazdı ve gönderdi..çok şükürkii..haftaya kontrole gittiğimizde iyileşmişti..şimdi çok tedbirliyimm ufacık bir grip nezle veya gece nefes alamıyorsa hemen damla damlatıyorum..damlayı 3 yaş altı çocuklara vermiyorlarmış..geçen sene damlayla tanıştık..geçen seneye kadar serum fizyolojik kullanıyordum ama artık damlamız var..hanımlar bu konuda yaşadığım olayı sizlerle paylaşmak istedim..sağlıcakla kalın.. sevgilerimle..