Burun resmime bir bakın

incitanemm

oyunu sen bozuyosunnn
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
257
0
116
Diğer
kızlar bir profil resmimi ekledim geçenlerde yine eklemiştim lütfen yorum yapın estetik şart dimi valla çok taktım bu meseleye bir olabilsem:Saruboceq: sizlerin yorumları bana moral oluyor çünküa.s. lütfen alıntı yapmayın okkk

Son düzenleyen: Moderatör:
tobe YARABBIM ,niye estetik sart olsun,massallah ne guzelsin,bosver canim,,fistik gibisin vallayerimseniben

yok cnm yaaaa kötü deil gerçekten...benim burnumda seninkine benzerrr hatta önden egrilik varr sag ile sol profillerim aynı bile deill resim çekinirken sadece sagdannnn profil veriyomm :saglık sorunummm var ondan ameliyat olursam kesin estetikte olcam ama acaip korkuyorummmmmmmmmmm

canım olursan elbetteki güzel olacaktır.
ama iyi yapamazlarsa pişman olursun.
şu haliyle de abartılacak bi durumu yok.
hafif bi çıkıntı var o kadar..
çok zor ve de acılı bi süreç olduğunu biliyosundur.
iyi düşün karar ver ama bence olmana gerek yok.

kız sen kafayı mı yedin? allah mis gibi burun vermiş bulanıyorsun.ayrıca yüzüne de uymuş.töbe yarabbim yaa.ben de ciddi ciddi bakmıştım topiğe kötü bi burun zannedip.sakın ha o yüzünü bozma

ya allaam yaa bende başlığı okuyunca gerçekten kötü bir burun bekliyordum ....hiç kötü değil ki.. bence gayet hoş ve karizmatik yakışıyor sana .neden herkes gibi olacaksın ki bırak farkın olsun hafif kemerli bir burun çok da güzel bence ayrıcalık katıyor. üzüleceğine kendinle dalga geç mutlu olmaya çalış.. canını yaktığına deymez güzelim yaa.. vallahi içini ferah tut hiç kötü değil... mutlu günler olsun .......

ınan söyleyecek söz bulamıyorum...Böyle bir burun için ameliyat düşünen birine ancak şunları söyleyebilirim: 1.Paran mı çok fazla geliyor?Nasıl harcayacağını bilemiyor olmalısın, 2.Acı çekmekten zevk alıyor olabilir misin acaba? 3.Çevrende kendini bilmez dost görünümlü düşmanların var da seni komplekse mi soktular acaba... 4.Yoksa ses sanatçısı mısın,sahne mi alıyorsun? 5.Çoook fazla mı boş vaktin var? 6.Burnunu eleştiren bir erkek mi var yoksa hayatında? Umarım sen de biliyorsun ki,bunlardan hiçbirisi ameliyat için geçerli bir sebep değil...Canım biraz mizahi yaklaştım kusura bakma ama inan bana bu saplantından vazgeç.Çok özgün ve gayet normal bir burnun var.ınan değmez bu acıya,çok hoş bütünlüyor güzelliğini.Hem bu gidişle gün gelecek estetiksiz,büyük burunlar rağbet ve iltifat görecek...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…