aman canim üzlme bos ver gitsin.. ben bu konuyu actigim dönem cok duygusal bir dönemdeyin gerci herzaman duygusalim ama ozamanlari daha yogundu... Bak kendimi misal veriyorum ben esim olacak insani cok seviyorum allahim binlerce sükürler olsun annemin babaminda onayini aldim... ben iki insandan olmusuz bir sey duydum... bunlarin kim olugunu söylemek istemiyorum ama bi tek fotografa bakarak benim kalbimi cok incitmisti malum o dönemlerde cevreden gelen her söze insan takiyor... simdi ise biri yakindan tanidiktan sonra söyledigi sözlerden dolayi utaniyordur en azindan ben böyle bir dengesizlik yapmis olsaydim utanirdim. Diyer kisininde bastan asagi kara cagiline veriyorum cünki yakinen cok iyi taniyorum..
Zenginlik farkirlik güzellik ve cirkinlik saglik ve hastalik hepsi deisken seylerdir. Bu yüzden kimsenin zenginili güzelligi icin hayatimi baska bir insanla birlestimezdim. Önemli olan insanin güzel ahlakidir güzel huylaridir... hic lakirti yapanlari takma kafana, hi bide o laf yapanlari da dügününe cagirma meraklarindan catlasinlar :roflol: bakalim ozaman neyi konu edip konusacaklar